Από πότε η Νατάσσα Μποφίλιου πρέπει να ζητάει την άδειά μας για το τι θα φοράει;

Από πότε η Νατάσσα Μποφίλιου πρέπει να ζητάει την άδειά μας για το τι θα φοράει;
Instagram/ natassabofiliouofficial

Το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου έγινε viral για τους λάθος λόγους και το μήνυμα για τον φασισμό ξεχάστηκε κάπου πάνω στη σκηνή. Η απάντηση της τραγουδίστριας για το ρούχο των «2.000 ευρώ». 

Τα 20 χρόνια της στην ελληνική δισκογραφία γιόρτασε η Νατάσσα Μποφίλιου με μια μεγάλη συναυλία που έκανε την περασμένη Τετάρτη στο Λυκαβηττό. Το θέατρο ήταν κατάμεστο με τον κόσμο να απολαμβάνει την ερμηνεία της τραγουδίστριας και να την αποθεώνει.

Ωστόσο, μετά τη συναυλία της, η Νατάσσα Μποφίλιου έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους. Η τραγουδίστρια έκανε μια αναφορά στον Παύλο Φύσσα και τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του, κάτι που ίσως δεν άρεσε σε πολλούς. Ο λόγος; Το ότι έκανε αυτή τη δήλωση φορώντας ένα ακριβό φόρεμα.

https://www.instagram.com/p/DAI33d8qGPo/

Με αφορμή τη Μποφίλιου: Οι μόνες περιφέρειες που πρέπει να αναφέρουμε είναι εκείνες της Ελλάδας

Τα social media έκαναν το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου viral χωρίς λόγο

Οι χρήστες των social media γέμισαν το διαδίκτυο με αναρτήσεις, κατακρίνοντας το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου και την ατυχή της επιλογή. Σύμφωνα με τους ίδιους, το ρούχο κόστιζε 2.000 ευρώ και μια δήλωση σαν αυτή που έγινε για την επέτειο από τον θάνατο του Παύλου Φύσσα δε θα έπρεπε να συμβαδίζει με έναν ακριβό φόρεμα.

sxolio.jpg
sxoliox.jpg

Για τους χρήστες του διαδικτύου, οι αντιφασιστικές δηλώσεις θα έπρεπε να γίνονται φορώντας κάτι λιγότερο ακριβό.

Κι όμως, το φόρεμα της Νατάσσας Μποφίλιου δεν κόστιζε 2.000 ευρώ. Η τραγουδίστρια δεν συνηθίζει να κρύβεται κι έδωσε την απάντησή της. Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε με τον δικό της τρόπο, κάνοντας μια ανάρτηση στα insta stories της και αποκαλύπτοντας την πραγματική τιμή του ρούχο, το οποίο μόνο 2.000 ευρώ δεν κόστιζε.

Για την ακρίβεια, η ίδια δήλωσε πως το φόρεμα έκανε 148 ευρώ, βάζοντας στη θέση τους όσους την κατηγόρησαν.

mpofiliou.jpg

Όχι βέβαια ότι η Νατάσσα Μποφίλιου είχε ανάγκη να αποκαλύψει την τιμή για να κερδίσει τον σεβασμό, αλλά με αυτόν τον τρόπο έβαλε ένα τέλος στα σχόλια και στις αναρτήσεις που την έκανε viral για τους λάθος λόγους.

Θα έπρεπε κάποιος να φορά αρκετά οικονομικά ρούχα για να στείλει ένα αντιφασιστικό μήνυμα; Παίζει μεγαλύτερο ρόλο η εμφάνιση της τραγουδίστριας παρά το μήνυμά της; Τα λόγια της δε θα έπρεπε να είναι αυτά που έχουν σημασία;

Για πολλούς, η Νατάσσα Μποφίλιου δε θα έπρεπε να απαντήσει καν στα σχόλια περί τιμής του φορέματος. Για άλλους, αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μην συνεχιστεί μια αβάσιμη κατακραυγή. Σε κάθε περίπτωση, για τη Νατάσσα μεγαλύτερη σημασία έχει το μήνυμά της κι αυτό είναι που δεν πρέπει να ξεχαστεί κάπου εκεί στη σκηνή που το είπε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσσα Μποφίλιου κατακρίνεται για τα ρούχα της

Παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή «Buongiorno», η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της θυμήθηκαν μια αντίστοιχη περίπτωση που είχε συμβεί πριν από δύο χρόνια, τότε μια διαδικτυακή επίθεση κατέκρινε τα ακριβά ρούχα που φορούσε η τραγουδίστρια σε φωτογράφιση στο Λονδίνο.

DPG Network