Ο Kurt Russell δεν δίνει συμβουλές σχέσεων όμως ένα σημείο που υπογραμμίζει αξίζει να το προσέξουμε

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell το 2017

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood εδώ και 41 χρόνια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ και έχουν μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Swing Shift το 1983 και από εκείνη τη στιγμή δεν χώρισαν ποτέ. Οι δύο ηθοποιοί επέλεξαν να μην παντρευτούν, αλλά εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι και ζουν έχοντας ως κέντρο του κόσμου τους τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Το διάσημο ζευγάρι θεωρείται, χωρίς αμφιβολία «επιτυχημένο» από την άποψη της σχέσης τους, ωστόσο, ειδικά εκείνος, δεν αρέσκεται στο να δίνει σχετικές συμβουλές.

Σκέψεις που σε βάζουν σε σκέψη

«Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα σκεφτόμουν ότι πρέπει να δώσω συμβουλές σε κάποιον», είπε αστειευόμενος ο Russell στο Us Weekly στο πλαίσιο της εκδήλωσης Goldie's Love-In Gala για τον εορτασμό του Ιδρύματος Goldie Hawn και την 20η επέτειο του MindUp την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου.

«Απλά πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα», συνέχισε ο ηθοποιός, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό το μέρα-μέρα τους έχει κρατήσει μαζί 41 ολόκληρα χρόνια, αξίζει μια δεύτερη σκέψη!

«Εκείνη είναι πάντα η βασική προτεραιότητά μου», συνέχισε ο 73χρονος ηθοποιός τονίζοντας πως και οι δύο είναι «άνθρωποι της στιγμής».

«Ξυπνάμε το πρωί και λέμε, "Πώς νιώθεις σήμερα; Τι θέλεις να κάνεις; Μήπως να δούμε μια ταινία;"» είπα ο Russell συμπληρώνοντας με τρυφερότητα πως, προφανώς, οι ζωές τους περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά και τα εγγόνια τους και συμβαίνουν πολλά. «Διασκεδάζουμε πολύ», είπε στο τέλος.

«Μου έκλεψε την καρδιά εκείνη την ημέρα»: Η Kate Hudson γιορτάζει με δάκρυα τα γενέθλια του γιου της

«Δεν θα χωρίσετε ποτέ» - «Και πώς το ξέρεις;»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Goldie Hawn, φυσικά. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικά χρόνια στον Chris Wallace του CNN ο οποίος τη ρώτησε «γιατί δεν είστε παντρεμένοι» εκείνη απάντησε (αρχικά).

«Γιατί να είμαστε παντρεμένοι; Δεν θα ήταν αυτή μια καλύτερη ερώτηση;», τονίζοντας πως τον έχουν δοκιμάσει και οι δυο τον γάμο και ξέρουν...

«Μα εσείς δεν θα χωρίσετε», συνέχισε εκείνος με σιγουριά... «Πώς το ξέρεις;» απάντησε εκείνη, συμπληρώνοντας πως «Μου αρέσει η ιδέα ότι μπορώ να ξυπνάω το πρωί και να παίρνω αποφάσεις κάθε μέρα, αν θέλω να είμαι εδώ».

«Εννοώ ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες.Επομένως, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τον καθένα να παραμένει ανεξάρτητος με ανεξάρτητη σκέψη, ώστε να αντέχει τον εαυτό του και να διατηρεί πραγματικά αυτό το συναίσθημα», πρόσθεσε.

Goldie Hawn: Ο ξέφρενος χορός της σε παραλία της Σκιάθου (video)

Οικογενειακές υποθέσεις

Μπορεί να είναι αντίθετοι στον γάμο, όμως υπήρξαν αμφότεροι παντρεμένοι. Ίσως, βέβαια, αυτός να είναι ο λόγος!

Η 78χρονη Hawn, υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Gus Trikonis από το 1969 έως το 1976 και αργότερα με τον μουσικό Bill Hudson από το 1976 έως το 1982. Από αυτό τον γάμο η Hawn έχει δυο παιδιά, την Kate (45)και τον Oliver (48), οι οποίοι έχουν επανειλημμένως δηλώσει πως δεν αναγνωρίζουν άλλον πατέρα εκτός από τον Kurt. Από την πλευρά του, ο Russel είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Season Hubley από το 1979 έως το 1983 και έχουν έναν γιο, τoν Boston (55).

Οι δυο τους έχουν επίσης έναν γιο, τον Whyatt ο οποίος είναι σήμερα 39 ετών.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης