Θρηνεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού, λένε όλοι στα social media για τον θάνατο Τζορτζ Μπάλντοκ

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η ξαφνική είδηση του θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ, προκάλεσε σοκ και θλίψη στον αθλητικό κόσμο με τα μηνύματα για την απώλειά του να είναι χιλιάδες. Τα αιτία του θανάτου του και το αντίο από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα.

Πριν από λίγες μόλις ώρες έγινε γνωστή η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, σκορπώντας τη θλίψη όχι μόνο στην ομάδα του Παναθηναϊκού στην οποία ανήκε από τον περασμένο Μάιο, αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με τη «στρογγυλή θεά».

Δεν χωράνε οπαδικές αντιλήψεις σε ένα τόσο τραγικό γεγονός.

Άλλωστε, ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν τα τελευταία δυο χρόνια και ένας από τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, καθώς παρότι ήταν Άγγλος, είχε ελληνικές ρίζες από τη μεριά του μπαμπά του.

«Η γιαγιά μου, η οποία έχει πεθάνει, ήταν 100% Ελληνίδα. Έτσι είμαι κι εγώ, έστω και κατά 1/4 Έλληνας. Νομίζω πως έχω δικαίωμα να παίξω γι' αυτή την ομάδα, θα είναι σπουδαίο, θα είναι σίγουρα μια στιγμή περηφάνιας για την οικογένειά μου και για εμένα να εκπροσωπήσω τη χώρα. Μακάρι να συμβεί. Περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα απέρριπτα ποτέ αυτό το ενδεχόμενο», είχε δηλώσει πριν αγωνιστεί τελικά με το εθνόσημο.

Τα αιτία του θανάτου του και το αντίο από τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα Νότια Προάστια από φιλικό του πρόσωπο, αφού η σύζυγός του τον έψαχνε για αρκετές ώρες ώστε να ευχηθεί στον γιο τους που είχε γενέθλια.

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή συνέχιζε να μένει στην Αγγλία.

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στα social media, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον άδικο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock.

Αντίστοιχα και η Εθνική Ομάδα αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ με ανάρτησή της.

Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένεια του. Αντίο…

Το συγκινητικό «αντίο» στα social media

Όπως ήταν αναμενόμενο στα social media, όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θέλησαν να πουν το δικό τους «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 σε ένα χωριό κοντά στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας, ενώ είχε και δύο μεγαλύτερα αδέρφια.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο από την ομάδα νέων της Μίλτον Κεινς Ντονς, όπου βρέθηκε να παίζει μαζί με τον αδερφό του.

Το 2017, σε ηλικία 24 χρονών πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιντεντ.

Κατάφερε να αγωνιστεί στην Premier League, έχοντας 83 συμμετοχές, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής είχε αγωνιστεί 12 φορές.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης