Sold out η συναυλία για τα Τέμπη, αλλά με live streaming και να πώς θα την παρακολουθήσεις κι εσύ

 Άρτεμις Σκούφου

Με live streaming σήμερα η συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο, γιατί η μουσική ενώνει και δε χωρίζει. Τι χρειάζεται να ξέρεις είτε βρεθείς εκεί, είτε θελήσεις να την παρακολουθήσεις online. 

Στις 28 Φεβρουαρίου 2023, 57 ανθρώπινες ψυχές χάθηκαν, οι φωνές τους έσβησαν, αλλά κανείς δεν τους έχει ξεχάσει. Ενάμιση χρόνο μετά, μια συναυλία για τα Τέμπη γίνεται sold out, αλλά με live streaming για όλους εκείνους που επιλέγουν να μην ξεχάσουν τους ανθρώπουν που έφυγαν από τη ζωή εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Η πολυσυζητημένη συναυλία για τα Τέμπη έχει γίνει sold out με πολύ κόσμο να έχει φροντίσει για το εισιτήριό του από πολύ νωρίς. Η εκδήλωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο, είναι για έναν σοβαρό λόγο, για τα παιδιά που χάθηκαν, και σπουδαίοι καλλιτέχνες θα παραστούν εκεί. Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Φοίβος Δεληβοριάς και Κοινοί Θνητοί θα είναι εκεί για να τραγουδήσουμε μαζί τους.

Αξίζει μια συναυλία να διχάσει τον αγώνα στη μνήμη των παιδιών που χάθηκαν στα Τέμπη;

Live streaming για όσους δε θα πάνε

Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω ζωντανής σύνδεσης. Ο Σύλλογος «Τέμπη 2023» κατέθεσε σχετικό αίτημα στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων και έγινε ομόφωνα δεκτό στη συζήτηση που διεξήχθη χθες.

Πρόταση για δωρεάν, ζωντανή μετάδοση είχαν κάνει και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη συναυλία. Μάλιστα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε κάνει ανάρτηση στην οποία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων «Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που «ξέρει» καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει».

Το αίτημα, λοιπόν, έχει γίνει δεκτό και η συναυλία θα μεταδοθεί live στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας estage.gr.

Σήμερα, θα ανακοινωθούν οι σύνδεσμοι προβολής, ενώ η πρόσβαση είναι εντελώς ελεύθερη. Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ και απλά πατάς το play στους συνδέσμους που θα ανακοινωθούν.

Το Υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει κάποιους όρους για τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο. Στον χώρο απαγορεύονται το κάπνισμα, η κατανάλωση τροφίμων και ποτών, πλην νερού, αλλά και απαγορεύεται η είσοδος ζώων, με εξαίρεση τα σκυλιά - οδηγούς τυφλών.

Επιπλέον, οι θεατές δεν επιτρέπεται να φέρουν κατά την είσοδο μπουκάλια, καπνογόνα, αιχμηρά αντικείμενα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων.

Ώρα έναρξης της συναυλίας: 19:00.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17:00.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης