Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X

Πατούλια Κατερίνα
Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X
FILE - Singer Liam Payne poses for photographers upon arrival at the Global Gift Gala in London, March 7, 2019. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File) Invision

Αυτή την ώρα, το όνομα του Liam Payne (Λίαμ Πάιν) και των One Direction είναι πρώτο trend και στο ελληνικό Χ. 

Σε σοκ βρίσκονται οι fans των One Direction και του Liam Payne μετά την είδηση του θανάτου του 31χρονου. Οι φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιεύσει το δίκτυο TMZ - τις οποίες αργότερα εξαφάνισε- έχουν προκαλέσει διπλό σοκ στους fans του παλαι ποτέ μέλους των One Direction.

Ο Liam Payne των One Direction έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια μετά από πτώση από μπαλκόνι

Οργή λαού για τις φωτογραφίες της ντροπής

Το TMZ ήταν από τα πρώτα δίκτυα που ανέφερε την τραγική είδηση του θανάτου του Payne μετά από πτώση από μπαλκόνι στο ξενοδοχείο του στην Αργεντινή όπου και έμενε τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την αντίδραση και την οργή του κόσμου προς το TMZ, το δίκτυο εξαφάνισε τις εικόνες του άψυχου σώματος του Liam και όλα εκείνα τα κοντινά πλάνα στα οποία φαίνονταν τα τατουάζ του 31χρονου.

Στο X, το TMZ έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες σχόλια για τις φωτογραφίες της ντροπής ενώ το δίκτυο τροποποίησε και το κείμενό του αναφέροντας πως έχει δει φωτογραφίες του Payne μετά την πτώση.

Ωστόσο, στο κείμενο εξακολουθεί να υπάρχει η τέντα που έστησε η αστυνομία πάνω από το άψυχο σώμα του τραγουδιστή.

«Μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα τατουάζ του - ένα ρολόι στον αριστερό του χέρι και έναν σκορπιό στην κοιλιά του - που μας βοήθησαν να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες αναφορές από μάρτυρες», έγραφε το αρχικό κείμενο.

liam.jpg

«Το να δημοσιεύει το TMZ μέρος μιας φωτογραφίας του νεκρού σώματος του Liam σε ένα άρθρο που ανακοινώνει τον θάνατό του είναι πέρα ​​για πέρα ​​αξιοθρήνητο», έγραφε ένα σχόλιο στο X ενώ άλλο τόνισε:

«Δεν μπορώ να καταλάβω αν χάνω το μυαλό μου τον τελευταίο καιρό ή αν η κοινωνία ήταν πάντα τόσο απροκάλυπτα ηθικά κατεστραμμένη».

Οι τελευταίες ημέρες του Liam και το τηλεφώνημα για επιθετική συμπεριφορά

Ο Λίαμ Πέιν και η κοπέλα του του Kate Cassidy έφτασαν στην Αργεντινή στις 30 Σεπτεμβρίου 2024, δημοσιεύοντας μαζί πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που τους δείχνουν να διασκεδάζουν στις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/C_YExtHN1fB/

Η νεαρή κοπέλα έφυγε από την Αργεντινή στις 14 ενώ ο Λίαμ έμεινε πίσω για να ολοκληρώσει την κράτηση στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo.

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης. Αρκετοί μάρτυρες στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες υποστηρίζουν ότι ο Λίαμ έπεσε από το δωμάτιό του στον 3ο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo, χωρίς κανείς να γνωρίζει τις συνθήκες που έλαβε χώρα το τραγικό δυστύχημα.

Ο αείμνηστος Liam Payne έβγαινε με την Kate Cassidy τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο τραγουδιστής των One Direction, ο οποίος έβγαινε στο παρελθόν με τη Cheryl Cole και τη Maya Henry, εθεάθη για πρώτη φορά με την Cassidy τον Οκτώβριο του 2022.

Παρά τις φήμες χωρισμού τον Μάιο του 2023, ο Payne και η influencer εξακολουθούσαν να βγαίνουν και να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τη σχέση τους ενώ εθεάθησαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Μάρτιο του 2024.

Μετά από πολλά δημόσια ειδύλλια, ο Payne δεν ένιωθε πλέον την ανάγκη να κρύψει τις σχέσεις του από τον κόσμο, όπως απέδειξε με την Cassidy.

«Είμαι στο σημείο της ζωής μου αυτό όπου συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει να θυσιάσω την ευτυχία μου μόνο και μόνο επειδή κάποιος μπορεί να με δει, δεν έχω κάτι να κρύψω», είπε ο τραγουδιστής σε μια συνέντευξη του 2019 στο MTV News.

Η La Nación ανέφερε ότι το προσωπικό του Hotel Casa Sur κάλεσε την αστυνομία πριν από το περιστατικό για να αναφέρει το πρόβλημα που είχε με έναν άνδρα που έδειχνε επιθετική συμπεριφορά και που θα μπορούσε να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.

«Μας είπαν ότι κάποιος στο ξενοδοχείο τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει την ύπαρξη ενός επιθετικού άνδρα στο ξενοδοχείο το οποίο είναι σύμφωνα με όσα είπαν οι μάρτυρες μιλούσαν για τον Liam στο λόμπι του ξενοδοχείου», ανέφερε το ρεπορτάζ.

https://www.instagram.com/reel/C5EUj0QsY4f/

Ο Liam Payne αποκάλυψε πώς αισθανόταν ως μέλος των One Direction και όσα είπε θα σε αφήσουν άφωνη

Ο Liam Payne μίλησε ανοικτά για τη συνεργασία του με τους «One Direction» το 2019 και εξήγησε ότι δεν ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής του, ειδικά σε ό,τι αφορά την ψυχική του υγεία.

«Στην αρχή ήταν τρομακτικά», είπε ο Liam για την αποχώρησή του από το συγκρότημα και εξήγησε:

Επίσης, προειδοποίησε τότε τον κόσμο ότι όλη αυτή η επιτυχία θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα, ειδικά αν κάποιος δεν είναι συνηθισμένος σε αυτή.

DPG Network