Η Rihanna γίνεται 37 κι αυτές οι φορές που έχει μιλήσει για τη ζωή ηχούν στ' αυτιά μας μέχρι σήμερα
.jpg?t=U8QCOZ2Mhtx0x7gBgani6g)
Η Rihanna έχει γενέθλια και δε μπορεί παρά να γιορτάζει τη ζωή.
20 Φεβρουαρίου σήμερα και η Rihanna σβήνει τα 37α κεράκια της, μ' ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και πολλή ευγνωμοσύνη - και όχι αδίκως. Πέρα από λαμπερή και γνωστή τραγουδίστρια, η Rihanna έχει να χαίρεται και για την προσωπική της ζωή με τον A$AP Rocky.
Αθώος ο A$AP Rocky για τον πυροβολισμό φίλου του και η αντίδραση της Rihanna ήταν η αναμενόμενη
Από το 2020 μαζί
Η Rihanna και ο A$AP Rocky γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο του 2020, ενώ είναι γονείς δύο μικρών παιδιών - των αγοριών RZA, 2μιση ετών, και Riot, 18 μηνών.
Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Access Hollywood η τραγουδίστρια ανέφερε για τη μητρότητα: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία». Το σίγουρο πάντως είναι πως η Rihanna δείχνει ευτυχισμένη και μάλιστα πλέον δηλώνει ευγνώμων, ύστερα από την αθώωση του συζύγου της για τον πυροβολισμό φίλου του.
Η Riri έφερε στον κόσμο τον πρώτο γιο της RZA Athelston Mayers μόλις πέρσι – τον Μάιο του 2022- και η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης έγινε στη διάρκεια του ημιχρόνου του φετινού SuperBowl.
Μιλώντας για την προσωπική της εξέλιξη μετά τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, η Riri είχε πει στο E! Οnline πως η αλλαγή που της προκάλεσε η μητρότητα την ξάφνιασε και την ενθουσίασε παράλληλα.
Στη μεγάλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Βρετανική Vogue, η Rihanna είχε αποκαλύψει την ξεχωριστή σχέση που έχει ο αγαπημένος της με τον γιο τους ενώ το TMZ τονίζει πως ο ερχομός του δεύτερου παιδιού γέμισε το ζευγάρι ευτυχία και βαθιά αγάπη.
Η Rihanna γίνεται 37 και δε μπορεί παρά να γιορτάζει τη ζωή
H δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988 στα Barbados και σε ηλικία 19 ετών μας συστήθηκε με το τραγούδι «Umbrella» που έμελλε να την αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες stars της R&B σκηνής.
Η Rihanna έχει δείξει πως θέλει να απολαμβάνει τη ζωή, να είναι ο εαυτός της και να εκφράζεται όπως ακριβώς εκείνη αγαπά. Και βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει γι' αυτό.
Άσε τα πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι νεκρός να φύγουν! Αξίζει να ζεις τη ζωή.
«Μην κρύβεσαι από αυτό που είσαι», έχει πει ακόμα η Rihanna και το έχει γράψει μάλιστα και στο προφίλ της στο Χ.
«Πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν πραγματικά να ζουν όταν ξέρεις για ποιον δουλεύεις και ποιον είναι σημαντικό να ευχαριστείς. Εγώ δεν πρόκειται ποτέ να εμπλακώ σε αυτό. Θα κοιτάζω πίσω στη ζωή μου και θα λέω ότι την αγάπησα και την έζησα για τον εαυτό μου.»
Αν δεν καούν όπως κάηκες εσύ, κανείς δε μπορεί να καταλάβει τι νιώθεις.
«Πλήγωσέ με με την αλήθεια. Μη με παρηγορείς με ένα ψέμα.»
Η Rihanna έχει παραδεχτεί: «Όταν ήμουν δεκατεσσάρων ετών και άρχισα να βγαίνω για πρώτη φορά, ήθελα πάντα να είμαι το αντίθετο από όλους τους άλλους. Έτσι πήγαινα στο κλαμπ με ένα μπλουζάκι πόλο και ένα παντελόνι και αθλητικά παπούτσια και ένα καπέλο από πίσω, ακριβώς για να μην είμαι ντυμένη όπως τα άλλα κορίτσια».
Είναι ωραίο να κοιτάς πίσω στη ζωή σου και να βλέπεις τα πράγματα ως μαθήματα και όχι ως τύψεις.
Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως βαριέται εύκολα, γι' αυτό κι επιδιώκει να κάνει αλλαγές στη ζωή της. «Μισώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να το κάνω με τον παλιομοδίτικο τρόπο. Μισώ οτιδήποτε είναι πολύ απλό, ρουτίνα, πολύ οικείο και βαριέμαι πολύ, πολύ γρήγορα.»
Νομίζω ότι οι γυναίκες θέλουν ελευθερία. Θέλουν να ενδυναμωθούν. Θέλουν ελπίδα. Θέλουν αγάπη - θέλουν όλα αυτά που θέλω κι εγώ, και δεν φοβάμαι να τα λέω και να τα κάνω πράξη, και νομίζω ότι γι' αυτό ταυτίζονται μαζί μου.
Το σίγουρο πάντως για τη Rihanna είναι πως δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται - και δεν έχει σκοπό και να το κάνει.
Πάντα πίστευα ότι όταν ακολουθείς την καρδιά σου ή το ένστικτό σου, όταν πραγματικά ακολουθείς τα πράγματα που σου φαίνονται υπέροχα, δε μπορείς ποτέ να χάσεις, γιατί ο συμβιβασμός είναι το χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο.