Τελικά η reality star επανασυνδέθηκε όντως με τον γνωστό τραγουδιστή;

Νάνσυ Μητσοστέργιου

Απαθανατίστηκαν και πάλι μαζί

Ένα όνομα, μια ιστορία. Κάθε μέρα μας ξημερώνει και κάτι διαφορετικό όταν αναφερόμαστε στην συγκεκριμένη οικογένεια και κάπως έτσι για μία ακόμη φορά μας επεφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη.

Όπως έχεις ήδη καταλάβει αναφερόμαστε στην οικογένεια Kardashian και συγκεκριμένα στην μεγάλη αδερφή Kourtney, η οποία φαίνεται πως ξεπέρασε και άφησε πίσω της οριτικά τον Scott Disick και βγαίνει και πάλι με ένα παλιό της φλερτ.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε εκ νέου τη reality star σε έξοδο της με τον Justin Bieber και οι δυο τους έδειχναν πολύ κοντά. Θυμάσαι σίγουρα πως πριν από κάποιο χρονικό διάστημα οι δύο stars είχαν δεσμό. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα που μεταδίδει το περιοδικό OK, η Kourtney Kardashian διαθέτει ένα κρυφό σπίτι στην κοιλάδα του San Fernando, όπου στεγάζουν και τον έρωτα τους.

Πριν από δύο μήνες περίπου που απαθανατίστηκαν και πάλι μαζί πυροδότησαν τις φήμες για επανασύνδεση και τώρα είναι και πάλι μαζί. Ή μήπως όχι; Ας βγει επιτέλους κάποιος υπεύθυνα και ας μας απαντήσει. Της αξίζει να φτιάξει και πάλι τη ζωή της και ο Justin Bieber, ίσως να είναι το τυχερό της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης