Χριστίνα Bomb- α: Η φωτογραφία της στο Instagram που «άναψε φωτιές» στις ακτές του Άγιου Δομίνικου

Έφερε το καλοκαίρι

Εδώ και δύο εβδομάδες η Χριστίνα Μπόμπα βρισκεται στον Άγιο Δομίνικο, στο πλάι του συντρόφου της, Σάκη Τανιμανίδη και φροντίζει συχνά πυκνά να μας ενημερώνει για το πως περνάει στην εξωτική Δομινικανή δημοκρατία.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την οποία καλωσόρισε τη Χριστίνα και πριν από λίγες ώρες, το όμορφο αυτό κορίτσι ανέβασε τόσο στα stories της, όσο και στο προφίλ της τοπία από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και μας έκανε να νοσταλγήσουμε ακόμη πιο πολύ το καλοκαίρι.

Βέβαια η φωτογραφία στην οποία πρέπει να εστιάσεις, σε καμία περίπτωση δεν είναι οι παραλίες και οι αμμουδιές. Η μελαχρινή καλλονή κοινοποίησε στον λογαριασμό της ένα στιγμιότυπο από τον χώρο που γυρίζεται το Survivor, φορώντας το μαγιό της και ένα φούξια σορτσάκι και όπως πολύ καλά φαντάζεσαι έβαλε φωτιά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Το σώμα της είναι απλά υπέροχο και ίσως είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να αποκτήσουμε. Ένα πανέμορφο, φυσιολογικό και σούπερ μαυρισμένο κορμί.

Δες τη φωτογραφία της και τότε θα συμφωνήσεις σίγουρα μαζί μας, πως είναι bomb-α!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης