Η αδιαθεσία της Ναταλίας Γερμανού και η αποχώρησή της απο το πλατό

Η αδιαθεσία της Ναταλίας Γερμανού και η αποχώρησή της απο το πλατό

Πανικός επικράτησε χθες το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού εξαιτίας μιας αδιαθεσίας που ένιωσε και την υποχρέωσε να εγκαταλείψει το πλατό εσπευσμένα.

Ένα πρόβλημα υγείας φαίνεται πως ταλαιπωρούσε τις τελευταίες μέρες την Ναταλία Γερμανού, η οποία εγκατέλειψε το πλατό του Μες στην Καλή Χαρά στην μέση της εκπομπής και δεν κατάφερε, εν τέλει, να επανέλθει. Γύρω στις 11:30 οι συντελεστές της εκπομπής υποδέχθηκαν τον καλεσμένο τους Σωτήρη Καλυβάτση, με τον οποίο άρχισαν να κάνουν πλάκα. Μέχρι εκείνη την στιγμή, η Ναταλία βρισκόταν κανονικά στην θέση της. Λίγα λεπτά μετά, η εκπομπή σταμάτησε για διαφημιστικό διάλλειμα και όταν επέστρεψε η παρουσιάστρια δεν ήταν πια στον καναπέ του πάνελ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ναταλία αντιμετώπιζε πρόβλημα με το στομάχι της, γεγονός που την εμπόδισε να ολοκληρώσει κανονικά την εκπομπή της. Λίγη ώρα αφότου έγινε αντιληπτό ότι δεν βρίσκεται στην θέση της, η Σίσσυ Χρηστίδου, είπε στον αέρα της εκπομπής: «Η Ναταλία έρχεται και είναι στο δρόμο», ενώ όλοι τους άφηναν να εννοηθεί ότι η οικοδέσποινα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο καμαρίνι της. Η ώρα πέρασε και η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να επιστρέψει στο πλατό.

Όταν το Μες στην Καλή Χαρά πλησίαζε στο τέλος του, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε στους τηλεθεατές «Το Ναταλάκι μας αδιαθέτησε λίγο και γι' αυτό δεν κατάφερε να επανέλθει. Το ερχόμενο Σάββατο όμως θα βρίσκεται κανονικά στην θέση της και εκείνη και όλοι οι υπόλοιποι. Να είστε καλά, γεια σας». Η Ναταλία διευκρίνισε στο twitter αργά το μεσημέρι: «Ρημάδα στομαχική ίωση, με γονάτισες τα μισά της εκπομπής. Ευχαριστώ για τα περαστικά και τα γλυκόλογά σας. Όλα καλά», έγραψε, απαντώντας στα δεκάδες μηνύματα των φίλων και των γνωστών της. Τέλος καλό γι αυτή την περιπέτεια και γρήγορα περαστικά να ευχηθούμε!