Pippa Middleton: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Pippa Middleton: Το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος

Πώς ήταν στα είκοσί της η περιβόητη Pippa;

H αγαπημένη των tabloid και των παπαράτσι, Pippa Middleton, δεν έχει πάψει να απασχολεί τα Μέσα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο.

Είτε φορώντας το περίφημο Alexander McQueen φόρεμα της παρανύφου στον πριγκιπικό γάμο, είτε περπατώντας στους δρόμους του Λονδίνου με τις φίλες της, είτε απολαμβάνοντας τις εξωτικές της διακοπές σε κάποιο κοσμικό θέρετρο, η αδελφή της Kate Middleton έχει γίνει το απόλυτο «it» κορίτσι των ημερών.

Καλογυμνασμένο σώμα, στιλπνό μαύρο μαλλί, σέξι βλέμμα και η ψευδαίσθηση του «girl next door» είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν την Pippa πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις των αντρών που σφάζονται για να μάθουν έστω και μία ακόμα πληροφορία για το καινούριο αντικείμενο του πόθου.

Ξεθάβοντας μερικές φωτογραφίες από το φοιτητικό της παρελθόν, βλέπει κανείς το κορίτσι- πειρασμό σε ένα φιλανθρωπικό fashion show που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου το 2004, για τις ανάγκες του οποίου φόρεσε πέντε διαφορετικά φορέματα με τις υπογραφές διάσημων σχεδιαστών.

Εκτός από αυτό όμως, με μία πιο παρατηρητική ματιά μπορεί κανείς να παρατηρήσει πως το τότε επίδοξο μοντέλο, δεν ήταν πάντοτε chic κα preppy. Άφρο μαλλί, πυκνό φρύδι, έντονο μακιγιάζ και ατημέλητη εμφάνιση φανερώνουν μία κακή έως και ανύπαρκτη αισθητική που σίγουρα χρειάστηκε αρκετή δουλειά μέχρι να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

Κοινώς, μην αγχώνεστε και πολύ με την Pippa γιατί είναι και αυτή άλλο ένα δημιούργημα σωστού styling και οργανωμένου marketing.

Εσείς απλά ακολουθήστε τις συμβουλές μόδας του Queen.gr και θα κλέψετε τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους!