Δούκισσα Νομικού: Με αυτήν τη διατροφή διατηρεί το εκπληκτικό της κορμί;

Δούκισσα Νομικού: Με αυτήν τη διατροφή διατηρεί το εκπληκτικό της κορμί;

Αν ναι, τη χρειαζόμαστε asap

Η Δούκισσα Νομικού εκτός από μία πολύ όμορφη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, είναι και μία γλυκύτατη νέα μανούλα. Από το 2017 που την είδαμε και τελευταία φορά στην τηλεόραση στον τελικό του So You Think You Can Dance, η Δούκισσα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και στη συνέχεια έφερε στον κόσμο δύο γλυκύτατα και πανέμορφα παιδάκια, τον Σάββα και την Αναστασία. Αρκετές είναι οι φορές που με κάποιον τρόπο τα βλέπουμε στο Instagram account της, και αρκετές αυτές που σκεφτόμαστε πόσο πολύ θα θέλαμε να δούμε το προσωπάκι τους. Αν και δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τέτοιους γονείς δεν μπορούν παρά να είναι κουκλάκια ζωγραφιστά.

Αυτή τη φορά ωστόσο είμαστε εδώ για άλλον λόγο. Όχι για να πούμε πόσο γλυκιά μαμά είναι, ούτε για να σου πούμε πόσο θα θέλαμε να δούμε τα παιδάκια της. Αλλά γιατί είδαμε κάτι που μας κίνησε πολύ την περιέργεια. Είναι αυτή η διατροφή που ακολουθεί η Δούκισσα και διατηρεί το εκπληκτικό της κορμί; Γιατί αν είναι θέλουμε να μας τη δώσει asap (aka as soon as possible). Ναι έχουμε εκθειάσει πολλές φορές το κορμί της, όμως πραγματικά το story αυτό μας έκανε να τα δούμε όλα.

Εχθές αργά το βράδυ η Δούκισσα ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία είδαμε το βραδινό της γεύμα, και μετά από λίγο θυμηθήκαμε και το κορμί της που το είδαμε τις προάλλες με μαγιό (και μετά από δυο εγκυμοσύνες) και λέμε δεν μπορεί. Μαντεύεις τι μπορεί να έτρωγε; Σίγουρα μαντεύεις.

Μία φωτογραφία με δύο σουβλάκια ανέβασε (ή αλλιώς πιτόγυρα για να μας καταλάβεις) η Δούκισσα Νομικού και αλήθεια αδυνατούμε να καταλάβουμε πως διατηρεί αυτό το σώμα τρώγοντας σουβλάκια. Λες να είναι τα μαγικά σουβλάκια; Ή μήπως να είναι τίποτα διαιτητικά; Δούκισσα ποιο είναι το μυστικό σου;