Τα posts των celebs για την ορκωμοσία του Joe Biden

Τα posts των celebs για την ορκωμοσία του Joe Biden

Τι λένε οι αγαπημένοι σου stars για τον νέο Πρόεδρο της Αμερικής;

Η ημέρα για τις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται κοσμοϊστορική, μιας και το κεφάλαιο στο βιβλίο «Donald Trump» κλείνει και ανοίγει από σήμερα ένα νέο. Ο Joe Biden είναι πλέον ο 46ο Πρόεδρος της Αμερικής και όπως φαίνεται μέσα σε μια εποχή γεμάτη κρίσεις, ο λαός των ΗΠΑ δείχνει να είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η τελετή της ορκωμοσίας Biden δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από προηγούμενες. Όπως ήδη είχαν ανακοινώσει τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης, αφού οι νέα καθημερινότητα προστάζει και νέες συνήθειες, η τελετή προβάλλεται ταυτόχρονα από όλα τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά μέσα.



Αν και οι εορτασμοί ακυρώθηκαν, υπάρχει ο αγαπημένος μας ηθοποιός Tom Hanks για να μας μεταφέρει το κλίμα και τους παλμούς της ορκωμοσίας αυτής. Η εκπομπή «Celebrating America» με οικοδεσπότη τον Tom Hanks πρέπει να σου πούμε πως θα προβληθεί παράλληλα από τα δίκτυα ABC, CNN, NBC, CBS και MSNBC, αλλά και από το δίκτυο στο YouTube της επιτροπής ορκωμοσίας.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα βρίσκονται στο πλευρό του και ενδεικτικά θα βρίσκονται εκεί η Demi Lovato, η Lady Gaga, η οποία ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο, η Jennifer Lopez και άλλοι.





Οι αγαπημένοι σου celebrities δεν άφησαν φυσικά ασχολίαστο αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός και έστειλαν τα πρώτα σχόλιά τους στο Twitter αλλά και δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media με θέμα την ορκωμοσία Biden και της Kamala Harris.

Δες τα posts του στην παρακάτω gallery.