Ήρθε η ώρα της κρίσης στο MasterChef με τον Στέφανο Χίλα να αποχωρεί

Κατερίνα Μπούσιου
Ήρθε η ώρα της κρίσης στο MasterChef με τον Στέφανο Χίλα να αποχωρεί

Η Μαρία Λαζαρίδου τον βγάζει εκτός και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Στην τελική ευθεία του MasterChef νέοι και παλαιοί παίκτες δίνουν την τελευταία τους μάχη πριν τον μεγάλο τελικό. 

Η μεγάλη έκπληξη με τις μαμάδες των παικτών που κάνουν εμφάνιση στο MasterChef δημιουργεί ένα διαφορετικό κλίμα μεταξύ των παικτών.

Άλλοι παίρνουν δύναμη βλέποντας το πιο αγαπητό τους πρόσωπο, άλλοι πέφτουν ψυχολογικά λόγω και της κούρασης των δοκιμασιών και όσα μαθαίνουν να λέγονται για εκείνους. Στο αγωνιστικό κομμάτι ήρθε η σειρά για τον Στέφανο Χίλα να πει το «αντίο» στο MasterChef για δεύτερη φορά. Και θα βρει απέναντί του για 4η φορά το μαγειρικό του κάρμα, την Μαρία Λαζαρίδου η οποία και θα τον νικήσει.

https://www.instagram.com/p/Crl_kz3oUCc

Η μπλε ομάδα δείχνει τον δρόμο για τον τελικό

Την ομάδα του Νίκου Τράκα στην ομαδική δοκιμασία του silver τοίχου στο MasterChef θα πρέπει να τη θυμάσαι και για τη συνέχεια καθώς αυτοί οι παίκτες + δύο από την αντίπαλη ομάδα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια.

Θύμισε τελικό η νίκη Τράκα στο MasterChef αλλά το Twitter θαύμασε τον καλεσμένο σεφ

Μαρία Μπέη, Αλέξανδρος Αντωλενάκης, Άγγελος Tσιγκάκος και η Μαρία Λαζαρίδου με τον Γιώργο Πορφύρη από την αντίπαλη κόκκινη ομάδα, είναι στην ουσία εκείνοι που θα επικρατήσουν στη συνέχεια για την μάχη της πεντάδας.

Όλοι οι υπόλοιποι, όπως θα έλεγε και ο Ατζούν στο Survivor: «Ντεν μπορούν».

https://www.instagram.com/p/CrjMJM-oYwK

Ή θα σταθούν άτυχοι για να μην αδικήσουμε το ταλέντο ορισμένων παικτών. Σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Στέφανος Χίλας ο οποίος θα βρεθεί αύριο σε αναμέτρηση, με ποια άλλη από το μαγειρικό του κάρμα, παρά την Μαρία Λαζαρίδου . Παρά την καλή στρατηγική που είχε μέχρι στιγμής στον διαγωνισμό, τελικά αποτυγχάνει.

https://www.instagram.com/p/CrRN-8gKQKM

Έχουμε δει και στο παρελθόν τις αναμετρήσεις τους, τις είδαμε και φέτος και η Μαρία επικρατεί αυτή τη φορά και είναι εκείνη που τον στέλνει εκτός της 9αδας.

Ωστόσο ο Στέφανος θα φύγει αξιοπρεπώς με μικρή διαφορά στη βαθμολογία. Κάποιοι από τους νέους παίκτες θα πάρουν θάρρος από την αποχώρηση, αλλά δεν γνωρίζουν πως έρχεται σύντομα και η δική τους σειρά. Έτσι είναι το παιχνίδι. Κάποτε τελειώνει.