Γιάννης Αντετοκούνμπο- Mariah Riddlesprigger: Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία τους

Τσακιρίδου Χριστίνα

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και η γυναίκα της ζωής του μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους. Πλάνα από το πολυτελές σπίτι στο Μιλγουόκι και οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

Αντίστροφα μετρούν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Μariah, καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με ένα παραμυθένιο γάμο στην Πελοπόννησο.

Η μέλλουσα κυρία Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992 στην Καλιφόρνια και ήταν για αρκετά χρόνια στην ομάδα βόλεϊ στο κολέγιο του «Rice Owls». Μετά την αποφοίτησή της άρχισε να εργάζεται ως «Basketball Operator». Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι ήρθε κοντά εκείνη την περίοδο, με τη σχέση τους να αποδεικνύεται καρμική.

Γιάννης Αντετοκούνμπο:Το viral αστείο περί απιστίας & πώς είναι η οικογενειακή ζωή του MVP στο σπίτι

Γιάννης και Mariah έχουν ένα παραμυθένιο love story

Το ερωτευμένο ζευγάρι δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον 4χρονο Liam Charles, τον 3χρονο Maverick Shai και την Eva Brook η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2023.

Oι #familygoals φωτογραφίες

Ο ΝΒΑer επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα οικογενειακώς και δεν είναι λίγες οι φορές που η Μariah Riddlesprigger έχει εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τη χώρα μας.

«Το σπουδαιότερο πράγμα σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι έχω να επισκεφθώ τα μέρη και να συναντήσω τους ανθρώπους που είναι μέρος της ιστορίας του Γιάννη», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Riddlesprigger καταλήγοντας: «Σ’ αγαπώ Ελλάδα».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

H πολυτελής κατοικία τους

Η οικογένεια του ΝΒΑer στεγάζει τα τελευταία χρόνια την ευτυχία της σε ένα ονειρεμένο σπίτι, με αμέτρητες παροχές και ανέσεις.

Ειδικότερα, η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τετραγωνικών μέτρων.

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν.

Στο video που ακολουθεί θα δεις περισσότερα πλάνα.

Πηγή κεντρικής: giannis_an34

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης