Aaron Paul: Ο Jesse του Breaking Bad έχει γενέθλια και ο χρόνος δεν τον αγγίζει

Πατούλια Κατερίνα
Aaron Paul: Ο Jesse του Breaking Bad έχει γενέθλια και ο χρόνος δεν τον αγγίζει

O Aaron Paul γίνεται σήμερα 45 ετών και πάντα θα μας χαρίζει Jesse Pinkman και Breaking Bad vibes.

Με 2,2 εκατομμύρια ψήφους και βαθμολογία στο 9,5, η σειρά Breaking Bad που προβλήθηκε από το 2008 ως το 2013 κρατά την πρώτη θέση στη λίστα με τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές παγκόσμια. Είναι πολύ λογικό λοιπόν το πώς ο 45χρονος σήμερα Aaron Paul που ενσάρκωσε τον Jesse Pinkman και ο 68χρονος Bryan Cranston που ενσάρκωσε τον Walter White αποτελούν δύο ηθοποιούς που 11 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς, ο κόσμος συνεχίζει να τους λατρεύει.

Γενέθλια για τον Aaron με τον Bryan πάντα στο πλευρό του

https://www.instagram.com/reel/CqvkzUHJBNK/

H επιχείρηση παραγωγής μεθαμφεταμίνης από έναν καρκινοπαθή δάσκαλο χημείας Γυμνασίου (Cranston) και τον πρώην μαθητή του (Paul) κυριάρχησε στο τηλεοπτικό τοπίο κατά τη διάρκεια των πέντε σεζόν του Breaking Bad από το 2008 έως το 2013 αλλά η σειρά παραμένει μία από τις πλέον δημοφιλείς στην πλατφόρμα του Netflix μέχρι και σήμερα.

Ο Paul ήταν ένας ηθοποιός άγνωστος μέχρι εκείνη τη στιγμή που κέρδισε τον ρόλο του Jesse αλλά ο ταλέντο του ξεχώρισε καθώς έκτοτε ήταν υποψήφιος για τα Primetime Emmy Awards για κάθε μία από τις πέντε σεζόν της σειράς, κερδίζοντας τρία τηλεοπτικά αγαλματίδια.

Σε μια συνέντευξη του διευθυντή castinh του «Breaking Bad», Dawn Steinberg του 2013, ο Dawn εξήγησε πως ο Paul αντιμετώπισε έναν σκληρό ανταγωνισμό για τον ρόλο, αλλά το χάρισμά του τον έκανε να ξεχωρίσει:

«Δοκιμάσαμε τον Aaron Paul κόντρα στους Penn Badgley, Reed Scott και Colin Hanks. Και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν ο Aaron Paul εκείνος που έπρεπε να παίξει τον Jesse στην αίθουσα της ακρόασης. Ξέρεις, το ένθιωθες αυτό, δεν ήταν πια ο εαυτός του».

https://www.instagram.com/p/C0-QPG7AC3e/

Πάντως, σε σχέση με την προβολή του Breaking Bad από το Netflix, ήταν το 2023 όταν ο Aaron Paul είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δε παίρνω ούτε δεκάρα από το Netflix για το Breaking Bad και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής το θεωρώ εξωφρενικό. Νομίζω ότι πολλοί από τους streamers γνωρίζουν ότι ξέφευγαν με το να μη πληρώνουν δίκαιους μισθούς και τώρα ήρθε η ώρα να βάλουν το χέρι στη τσέπη».

Ο Paul με Bryan Cranston είχαν διαδηλώσει το καλοκαίρι του 2023 μπροστά στα κεντρικά της Sony Pictures εν μέσω των απεργιακών κινητοποιήσεων του σωματείου SAG-AFTRA, το οποίο ζητούσε από τα στούντιο να πληρώσουν αυτά που αξίζουν στους ηθοποιούς. Jesse και Walter, είναι έτσι κι αλλιώς κολλητοί φίλοι και έχουν δημιουργήσει μαζί και ένα είδος τεκίλας, το οποίο και προωθούν παγκοσμίως από το 2019.

«Ο Bryan, είναι ο μέντοράς μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου στον πλανήτη. Έμαθα τόσα πολλά από αυτόν τον τύπο», είχε πει ο Aaron με τον Bryan Cranston να λέει:

«Aγαπώ αυτόν τον τύπο. Αστειεύομαι ότι αν ο Aaron και εγώ παίζαμε γκολφ, δεν θα είχαμε το Dos Hombres γιατί απλά θα λέγαμε, "Έι, ας δούμε ο ένας τον άλλον στο γήπεδο του γκολφ. Οπότε, σε μεγάλο βαθμό, χαίρομαι που δεν παίζουμε γκολφ γιατί μπορέσαμε να βάλουμε λίγο πάθος και ενέργεια στην επιχείρηση mezcal και να βλέπουμε ο ένας τον άλλον σε τακτική βάση».

Η γυναίκες της ζωής του:

Ο Paul γνώρισε την ηθοποιό και σκηνοθέτη σύζυγο Lauren Parsekian στο Φεστιβάλ Coachella και αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι την 1η Ιανουαρίου 2012.

https://www.instagram.com/p/CsxVGEgL3Iq/

Ο ακόμα μεγαλύτερος έρωτας στη ζωή του Paul είναι η κόρη του Story Annabelle που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2018 ενώ τον Απρίλιο του 2022 απέκτησαν και έναν γιο που ονομάζεται Ryden Caspian.

https://www.instagram.com/p/CsuaeCcvjgG/