Στον Έρωτα Φυγά έχουμε την επανένωση Ζούνη και Ζαλμά και έναν νέο κίνδυνο με άρωμα γυναίκας

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Έρωτα Φυγά έχουμε την επανένωση Ζούνη και Ζαλμά και έναν νέο κίνδυνο με άρωμα γυναίκας

Για 4η φορά ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα αποτύχουν να αποδράσουν στον Έρωτα Φυγά. 

Η Πέμη Ζούνη ως Μαργέτα, είναι η λατρεμένη του κοινού στη δεύτερη χρονιά του Έρωτα Φυγά και viral του Twitter σχεδόν κάθε μέρα. Σε λίγο διάστημα θα έχουμε αποκαλύψεις που την αφορούν. Επιτέλους θα μάθουμε το σχέδιο διαφυγής της, θα ενωθεί ξανά (έστω και κρυφά) με τον αγαπημένο της Στέφανο και από κοινού θα αντιμετωπίσουν έναν νέο κίνδυνο. Μία γυναίκα που θέλει να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά.

Ήξερε ο Στέφανος πως ζει η Μαργέτα;

Ήδη έχουμε δει την Μαργέτα που έχει κρυφτεί στην Αθήνα για να γλιτώσει τον μεγάλο κίνδυνο στον Έρωτα Φυγά, έκανε μία παράτολμη κίνηση για να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της Στέφανο που νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου. Εκεί πέρασε ευτυχώς, απαρατήρητη.

Μία δεύτερη παράτολμη κίνηση αλλά απαραίτητη, θα την κάνει σε λίγο καιρό, όταν κάποιος άγνωστος άντρας θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Στέφανο εντός του νοσοκομείου. Τότε θα τον φυγαδεύσει και ουσιαστικά έτσι θα γίνει η επανένωσή τους, όταν πια έχει βρει και εκείνος τις αισθήσεις του.

Όπως όλοι μας έχουμε καταλάβει, ο Στέφανος ήταν εκείνος που βρήκε στο ποτάμι την Μαργέτα τραυματισμένη και δικό του σχέδιο ήταν να φυγαδευτεί στην Αθήνα. Θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Κιάρι αλλά χωρίς τη Μαργέτα. Είναι και αυτό ένα μέρος του σχεδίου του που θα γίνει κοινό τους σχέδιο. Έχουν καταλάβει πια, πως έχουν αρκετούς εχθρούς.

Κυρίαρχη στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων είναι πια η Άννα Ανδριανού. Φανερά, καλοσυνάτη και στο παρασκήνιο σκληρή, με στόχο να κυριαρχήσει στη περιουσία του πρώην αγαπημένου της και πατέρα του Ιάσονα. Να γίνει μία νέα Μαργέτα στη θέση της Μαργέτας. Ουσιαστικά και ο Ιάσονας κινδυνεύει, αλλά δεν το ξέρει.

Ένα δραματικό φινάλε για γνωστή ηρωίδα του Έρωτα Φυγά και ο άγνωστος άντρας στο παρασκήνιο

Όταν πια η Μαργέτα επιστρέψει, εκείνη θα γίνει ο Νο1 στόχος της και ο μεγάλος κίνδυνος τόσο για εκείνη όσο και για τον Στέφανο. Υπάρχουν πολλά μυστικά της οικογένειας που τα κρατά ως όπλα, έτοιμη για όταν θα χρειαστεί να κάνει την τελική και πιο σημαντική της επίθεση.

https://www.instagram.com/p/Ckx9vz2K2bW/

Κάποια στιγμή θα σκηνοθετήσει και τη δυσαρέσκειά της για να φύγει από το αρχοντικό, αλλά είναι μέρος του δικού της σχεδίου.

Με όλα όσα συμβαίνουν, ο Σταύρος Σβήγκος και η Ντάνη Γιαννακοπούλου ως Μάρκος και Αλεξάνδρα οργανώνουν ακόμη μία φορά σχέδιο διαφυγής. Μόνο που και αυτή τη φορά μετά τα όσα συμβούν θα αναγκαστούν να το αναβάλουν. Αυτό το σχέδιο θα το δεις πολλές φορές να επαναλαμβάνεται. Και στο τέλος θα το δεις, θα φύγουν όλοι οι άλλοι και εκείνοι θα μείνουν.