Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το νέο της τραγούδι όμως οι fans «πέθ(αννα)ν» με το mullet κούρεμά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Άννα Βίσση παρουσιάζει το νέο της τραγούδι όμως οι fans «πέθ(αννα)ν» με το mullet κούρεμά της

Η Άννα Βίσση επιστρέφει δισκογραφικά με νέο single και το πιο απρόσμενο hair look που έχουμε δει μέχρι και σήμερα.

Μετά από 50 ολόκληρα χρόνια καριέρας στην μουσική βιομηχανία η Άννα Βίσση έχει καταφέρει να είναι μια καλλιτέχνης-κατηγορία από μόνη της, με τους fans να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας και πριν λίγα 24ωρα μοιράστηκε το teaser από το νέο της single, το οποίο αναμένεται να αφήσει αίσθηση.

Το καλοκαίρι σε παγωτατζίδικο, τώρα σε σούπερ μάρκετ: H Άννα Βίσση είναι η «απόλυτη» σταρ στο TikTok

H Άννα Βίσση παρουσιάζει το νέο της τραγούδι- Το ανατρεπτικό look

Βίσση-Καρβέλας ένωσαν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους στα «Χρυσόψαρα», με τον μουσικοσυνθέτη να υπογράφει τη μουσική και τους στίχους του κομματιού το οποίο θα κυκλοφορήσει από την «Panik Gold» την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο τραγούδι, που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά είδη μουσικής και ερμηνείας, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα το προσεχές διάστημα.

https://www.instagram.com/p/C6yI7KOtlaZ/

Στο εξώφυλλο του single η τραγουδίστρια ποζάρει με ξανθό χάλκινο mullet, το πιο τολμηρό και ανατρεπτικό κούρεμα με το οποίο την έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Οι λίγο πιο παρατηρητικοί διαπίστωσαν πως στο teaser η Άννα Βίσση αλλάζει αρκετά στυλ και χρώματα μαλλιών, με τους περισσότερους να εικάζουν ότι πρόκειται για περούκες.

Η Άννα Βίσση έδειξε τι κάνει όσο το κοινό την περιμένει να βγει στη σκηνή και αποθεώθηκε

https://www.instagram.com/reel/C6wBUJMtnVT/

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Εκατοντάδες followers της τραγουδίστριας σχολίασαν τις τελευταίες της αναρτήσεις τονίζοντας πόσο πολύ της ταιριάζει το νέο hair look καθώς και ότι δεν περίμεναν ποτέ να τη δουν με mullet κούρεμα.

sxolio2.jpg

«Όταν λέμε ΕΙΔΩΛΑΡΑ εννοούμε ΕΙΔΩΛΑΡΑ!! Ακόμα και το promo αυτή τη φορά, ό,τι και να είναι το τραγούδι, αξίζει πολλά RESPECT!!!! Ωραίο cover, ωραίο μαλλί, όλα άρτια ΑΝΝΑΡΑ!!! Πόρωσε μας!!», έγραψε ένας fan.

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

sxolio3.jpg

«θες να μας πεθΑΝΝεις πάλι, δεν εξηγείται αλλιώς 👑», σχολίασε μια follower.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial