Η Παπουτσάκη κάνει ανακεφαλαίωση με μια πόζα με μπικίνι και πέντε εικόνες με τους γιους της

Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν παρελθόν για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αποκάλυψε με ένα καρουζέλ φωτογραφιών πού και πώς πέρασε. 

Οι πρόσφατες ημέρες του Πάσχα, αποτέλεσαν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία βρέθηκε στο Αγκίστρι με τους γιους της Μάξιμο και Κίμωνα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ποζάρει με τον αδερφό της και λέει πως η οικογένεια είναι πάνω απ' όλα

Διακοπές στο Αγκίστρι για την Παπουτσάκη και τους γιους της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια απαρνήθηκε τις ημέρες αυτές την αγαπημένη της Κρήτη και επισκέφτηκε το κοντινό Αγκίστρι.

Μια πόζα με μπικίνι και πέντε φωτογραφίες με τους γιους της στην θάλασσα που τόσο αγαπούν ήταν αρκετές για να μας βάλει η 45χρονη σε mood καλοκαιριού.

Η ηθοποιός επιλέγει στιγμές από τη νέα της ζωή ως χωρισμένη μαμά δύο αγοριών για να δημοσιεύσει στο Instagram ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει για τις προσκλήσεις των υποχρεώσεων μετά τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Η ζωή μιας χωρισμένης μαμάς δύο αγοριών

«Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι», είχε πει η Κατερίνα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αργότερα είχε βάλει τέλος στις φήμες δεσμού με τον Θοδωρή Μαραντίνη τονίζοντας:

«Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω».

Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός μίλησε και στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της ως μητέρα και στους δύο γιους της, τον 11χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα

«Έχω πολλές αγωνίες στον ρόλο μου ως μητέρα, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ. Είμαι και ενοχική, προσπαθώ να το δουλεύω στον χρόνο. Από την άλλη επειδή είμαι αρκετά επικοινωνιακή με τα παιδιά και έχουμε μια πολύ καλή σχέση, αισθάνομαι ότι αυτός ο κώδικας είναι ένας πολύ σημαντικός κώδικας, οπότε και λάθη να γίνουν δεν πειράζει. Έχω μελετήσει, έχω συμβουλευτεί ειδικούς, δεν κάνω μόνο ότι μου πει το ένστικτό μου, οπότε πιστεύω ότι το πάω καλά», ομολόγησε η ηθοποιός.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράστηκε μια σπάνια photo με τον γιο της & έθεσε ένα δίλημμα στους followers

Όσο για την στροφή στο τραγούδι η Παπουτσάκη είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά:

«Το φοβόμουν το live γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη είχα δεχτεί άπειρη κριτική. Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό θα φανεί και αν δεν σου αρέσει μην έρθεις».

Παπουτσάκη-Πιλαφάς: Ο χωρισμός, το unfollow και η επόμενη ημέρα

Το καλοκαίρι του 2012, η Κατερίνα Παπουτσάκη παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Πιλαφά ενάμιση μόλις μήνα μετά τη γνωριμία τους.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δέκα χρόνια και δύο παιδιά μετά, η γοητευτική ηθοποιός και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Ηρώδειο στις 29 Ιουλίου 2022.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης