Η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε γιατί μια σχέση μπορεί να αποτύχει και έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Ηλιάκη εξήγησε γιατί μια σχέση μπορεί να αποτύχει και έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είχαν την τύχη να βρουν ο ένας τον άλλο αλλά όπως είπε και η ίδια δεν συμβαίνει με όλους αυτό και υπάρχει λόγος.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης φέτος συμπλήρωσαν 6 χρόνια κοινής πορείας. Και η αλήθεια είναι, όπως έγραψε κι εκείνη στο post που έκανε για την επέτειό τους την Πρωτομαγιά, πως κανείς δεν μπορεί να ξέρει στην αρχή μιας σχέσης ποια θα είναι η κατάληξη. Στην δική τους περίπτωση πάντως, η σχέση τους οδήγησε στη δημιουργία οικογένειας και στην απόκτηση της κόρης τους, της Κατερίνας.

Η Μαρία Ηλιάκη μαθαίνει στην κόρη της νέα χόμπι & αποδεικνύει πως είναι η πιο cool μαμά της showbiz

6 χρόνια πριν….Πού να φανταζόμασταν τί μας περίμενε! Μαζί στα εύκολα αλλά - το πιο βασικό - μαζί και στα δύσκολα.

https://www.instagram.com/p/C6a61PrCjT4/

Η Μαρία Ηλιάκη και οι συμβουλές σχέσεων

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από τα social media της και μέσα από το προφίλ της στο Instagram ειδικά, επικοινωνεί με τους followers της δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την μικρή Κατερίνα αλλά και διάφορους προβληματισμούς της.

Κάπως έτσι, στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε επιστρέφοντας από την βραδινή της έξοδο με φίλες της αποφάσισε να θέσει έναν προβληματισμό της - συμβουλή - στους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά με τις σχέσεις και για ποιον λόγο δεν πάνε τα πράγματα για πολλούς, όπως τα περιμένουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί singles.

«Θα σας καληνυχτίσω με έναν προβληματισμό σήμερα. Ήμουν με μια παρέα και συζητούσαμε για σχέσεις, με κοπέλες νεότερες από εμένα και μου έλεγαν ότι οι σχέσεις πάνε κατά δι@@@ - το καταλαβαίνουμε ποια όλοι. Αλλά αναρωτιόμουν - και θέλω να το σκεφτείτε αυτό - μήπως θα ήταν πιο απλά τα πράγματα και τα κάνουμε εμείς τόσο δύσκολα βάζοντας από την αρχή τον εαυτό μας σε μια διαδικασία να έχει μεγάλες προσδοκίες; Τι εννοώ. Βγαίνεις ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο που σου αρέσει κι αντί να σκέφτεσαι αν θα περάσεις ωραία, να φας ένα ωραίο φαγητό, να σου πει δυο ωραία λόγια, να πείτε δυο ωραίες απόψεις, κάπως να σου πιάσει και λίγο το χέρι - είμαι και λίγο ρομαντικιά εγώ - κάθεσαι και σκέφτεσαι από την αρχή αν αυτός θα σε πάρει σοβαρά και τί θα γίνει στο μέλλον. Μήπως λέω να ζούμε λίγο πιο πολύ το τώρα, το ωραίο φαγητό και όλα αυτά που σας είπα και να μην βάζουμε στον εαυτό μας αυτούς τους προβληματισμούς - "θα μεπάρει τηλέφωνο", "τι ώρα θα στείλει μήνυμα", "θα με γνωρίσει στους γονείς του"...Άντε μωρέ μην τα σκέφτεσαι αυτά. Ζήσε εκεί την ωραία την στιγμή, άμα σου αρέσει αυτός ο άνθρωπος και σου δημιουργεί ωραία συναισθήματα και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους» είπε η Μαρία Ηλιάκη και δεν έχει άδικο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά πάντως που η παρουσιάστρια μίλησε για σχέσεις. Η ίδια απαντώντας σε ερωτήσεις των followers της έχει αναφερθεί αρκετές φορές και στην σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη, ιδιαίτερα μετά και τον ερχομό της κόρης τους, η οποία θα κλείσει τα 3.

«Είναι πολύ φυσιολογικό εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές. Δηλαδή όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει.Και εγώ σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα, γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά» είχε πει η ίδια σε άλλο της βίντεο στο Instagram.