Η απόφαση που πήρε η Selena Gomez στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Πατούλια Κατερίνα
Η απόφαση που πήρε η Selena Gomez στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Hailey Bieber

Ο 30χρονος πια Justin Bieber ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και η Selena Gomez ήξερε ότι αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια.

H Selena Gomez ήξερε πόσο πολύ θα μπλεχτεί το όνομά της στην εγκυμοσύνη της Hailey Bieber στο παιδί του πρώην της Justin Bieber.

Σχόλια περιορισμένα για το προφίλ της Selena στο Instagram

H 31χρονη Selena, στην αυγή των ευχάριστων νέων της εγκυμοσύνης της 27χρονης Hailey αποφάσισε την απόφαση που πήρε με τα σχόλια στο προφίλ της στο Instagram.

Σύμφωνα με όσα είπε η Gomez στο Today Show, αποφάσισε να επιστρέπει να σχολιάζουν τις φωτογραφίες και τα posts της στο Instagram μόνο λογαριασμοί που ακολουθεί κι εκείνη.

selena.jpg

O Bieber θα γίνει μπαμπάς και η Gomez αντέδρασε στα νέα με μια photo- To όνομα που θα πάρει το μωρό

«Νομίζω πως έχω δημιουργήσει όρια που με βοηθούν, προφανώς κάποιοι άνθρωποι ενοχλούνται αλλά ενοχλούνται και με όλα», εξήγησε η Gomez, η γυναίκα που ακολουθούν τα περισσότερα άτομα στο Instagram και τόνισε πως ένιωσε πιο δυνατή με την απόφαση αυτή που πήρε κόντρα στα trolls δείχνοντάς τους πως ό,τι δημοσιεύει είναι μόνο για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C6wlW3WPoK2/

Με αυτήν την παράμετρο στο προφίλ της, η Gomez κατάφερε να αποφύγει όλα εκείνα τα αρνητικά - τοξικά σχόλια για την εγκυμοσύνη της Hailey.

Bieber και Hailey όχι μόνο αποκάλυψαν την εγκυμοσύνη του 27χρονου μοντέλου αλλά μας έδειξαν και φωτογραφίες από την ανανέωση των όρκων τους στη Χαβάη.

Gomez is now dating Benny Blanco and made headlines for posting a photo holding hands with the record producer, 36, Thursday.

Το όνομα που θα πάρει το μωρό των Biebers

Την ημέρα που οι Biebers έμαθαν ότι θα γίνουν γονείς ήταν απλώς η καλύτερη μέρα της ζωής τους, σύμφωνα με το περιοδικό People.

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για αυτούς. Θα είναι υπέροχοι γονείς και ο Justin θα ασχοληθεί εξαιρετικά. Αυτό θα είναι το επόμενο σημαντικό έργο για αυτόν. Είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα μεγαλώνει το μωρό του. Έχουν βρει ένα όνομα που πιστεύουν ότι είναι τέλειο. Αρχίζουν επίσης να στολίζουν το παιδικό δωμάτιο και ανυπομονούν να γνωρίσουν το μωρό», εξήγησε η ίδια πηγή.

Η γλώσσα του σώματος ανάμεσα στη Hailey Bieber και την Selena Gomez επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε

Justin και Hailey παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώ έγιναν ζευγάρι το 2015, σε έναν χωρισμό του Bieber με τη Selena Gomez.

Ο Bieber χώρισε οριστικά από τη Selena το 2018 κι έκανε πρόταση γάμου στην Hailey την ίδια χρονιά στις Μπαχάμες.

Οι δύο γυναίκες φέρονταν να είναι σε κόντρα πολλά χρόνια μέχρι το 2022 όταν πόζαραν μαζί.

1665990166603-588495715-selena5.jpg

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο Academy Museum Gala και ο φωτογράφος και δημιουργός ταινιών Tyrell Hampton έσπασε το Internet με τις κοινές πόζες των δύο γυναικών που μπορεί να μην έκαναν το χατήρι των παπαράτσι στο κόκκινο χαλί αλλά έδειξαν πόσο αγαπημένες είναι πια σε ένα ποστ που έχει πια διαγραφεί.

Η Selena είναι πια ζευγάρι με τον μουσικό παραγωγό Benny Blanco

Ο Blanco και η Gomez ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Ιούνιο του 2023, ωστόσο, η σχέση τους δεν ήταν γνωστή ως τον Δεκέμβριο. Τότε, η Selena Gomez αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι βγαίνει με τον μουσικό παραγωγό, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Justion Bieber.

«Μου έχει φερθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, μιλώντας για τον Blanco σε μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Αντίθετα, όταν είχε μιλήσει για τον χωρισμό από τον Bieber είχε πει:

«Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια, ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια.

Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο, αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη», πρόσθεσε η Gomez.