Στις φήμες χωρισμού με τον σεφ Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου απάντησε με ένα ταξίδι

Στις φήμες χωρισμού με τον σεφ Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου απάντησε με ένα ταξίδι

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο και είναι μαζί 2,5 χρόνια περίπου. Κοτσόπουλος και Μιχαλοπούλου έχουν 15 χρόνια διαφορά ηλικίας.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου συνεχίζει να ταξιδεύει όσο οι φήμες περί χωρισμού από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο οργιάζουν.

Μόλις σήμερα, ένα ρεπορτάζ της Τζώρτζιας Συρίχα στο Open ήταν αρκετό για να αρχίσουν και πάλι οι φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού:

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους.

Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα. Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τζώρτζια Συρίζα στον αέρα του OPEN ενώ φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν αφαιρεθεί και από το δικό του προφίλ στα social.

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου, τότε 25 ετών έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σεφ, τότε 40 ετών, τον γιο τους Κίμωνα.

mixalopoulougios.jpg

Από τότε, δεν βλέπουμε το ζευγάρι μαζί στα social ενώ τις προηγούμενες ημέρες του Πάσχα η ηθοποιός ήταν στη Θεσσαλία με τον γιο της αλλά στις φωτογραφίες δεν είδαμε τον σεφ που συνεχίζει τα γυρίσματα για το φετινό MasterChef.

https://www.instagram.com/p/C6lcwNlNiON/

Μιλώντας στο Queen.gr για τη ζωή μετά την απόκτηση του Κίμωνα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει:

«Από πάντα, ήθελα να είμαι νέα σε ηλικία μαμά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου. Δεν είναι ωστόσο και εύκολο. Δεν μπορείς ξενυχτάς, να κάνεις για παράδειγμα πράγματα που οι συνομήλικοί σου κάνουν. Αλλά γίνεται και αυτό. Τα λάθη που έχουν κάνει παλαιότερες γενιές, προσπαθείς να μην τα κάνεις και εσύ, όσο μπορείς και όσο αυτό είναι εφικτό, χωρίς να φτιάξεις κάτι ψεύτικο. Όλα γίνονται με ειλικρίνεια και το πιο βασικό, να είναι να πάντα ευτυχισμένος ο Κίμωνας. Αυτός είναι ο σκοπός.

Όταν γεννήθηκε ο Κίμωνας, δεν ένιωσα κάτι παράξενο, ένιωσα σα να ήταν από πάντα μαζί μας. Διάβασα όμως αρκετά πράγματα και κάπως όλα πήγαν από μόνα τους στη συνέχεια. Ήταν πολύ ωραία αυτή η διαδρομή με το new born μέλος της οικογένειας», ενώ σε άλλη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε πει:

«Εγώ έχω ξανανιώσει τώρα με το μωρό. Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει δεν το περίμενα. Το παιδί δεν ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου, ήθελα πάντα να γίνω νέα μαμά. Το νέα μου καθόταν κάπως πολύ όμορφα. Το φοβερό είναι ότι όταν ήρθε ο μικρός για εμένα δεν άλλαξε τίποτα, ήταν σαν να ήταν πάντα εκεί. Λίγο είχα ένα σοκ όταν μου είπαν στο μαιευτήριο ότι μπορείτε να φύγετε τώρα και είπα ότι ωραία με εμπιστεύονται».

https://www.instagram.com/p/C5g1vy4IDsH/

Για τη γνωριμία με τον Λεωνίδα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει:

«Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», έχει αποκαλύψει η ηθοποιός για την γνωριμία με τον άντρα της ζωής της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους αναφέροντας:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η 26χρονη αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και μετρά αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της.

«Αχ αυτοί οι νέοι...»: Ο «θείος Λέο» ανέβασε την πρώτη φωτό της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα