O Στέλιος Ρόκκος χαμογελά ξανά στην Ιταλία μετά την απώλεια του αδερφού του

Γεωργία Βλαχοπούλου

Δεν «πιάνει μια τρέλα» μόνο «τα καλοκαίρια» τον Στέλιο Ρόκκο και τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα να «φεύγουν απ' ότι κι αν ζουν», γι' αυτό έκαναν roadtrip στην Ιταλία.

Ο Στέλιος Ρόκκος και η σύζυγός του, Λελέ (Ελένη) Γκόφα είναι από τα ζευγάρια που αξιοποιούν στο έπακρο τον χρόνο που περνούν μαζί, γι' αυτό και μόλις βρίσκουν χρόνο εξερευνούν μαζί τον κόσμο, αφήνοντας για λίγο τη Λήμνο τους - το μέρος όπου ζουν τα τελευταία χρόνια.

Η αλλαγή του Στέλιου Ρόκκου μετά την απώλεια του αδελφού του και η ακραία (αλλά αναγκαία) απόφαση

To νέο roatrip στην Ιταλία

Κάπως έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής πήρε τη μηχανή του και το κορίτσι του τις ημέρες του Πάσχα κι έκαναν ακόμα ένα roadtrip μαζί και με άλλους φίλους τους, αυτή τη φορά στην Ιταλία. Η Λελέ Γκόφα δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, στα οποία φαινόταν ξεκάθαρα πόσο χαρούμενοι ήταν για τις νέες αναμνήσεις που θα δημιουργούσαν.

Ακόμα και η βροχή που τους έπιασε κατά τη διάρκεια της διαδρομής δεν ήταν ικανή για να χαλάσει τη διάθεσή τους.

Έτσι, από Ρώμη, πήγαν Σιέννα, Φλωρεντία και πέρασαν και μια βόλτα από την Σλοβενία. Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και τις καλύτερες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύζυγό του κάνουν κάποιο roadtrip με τη μηχανή τους. Τα ταξίδια είναι κάτι που λατρεύουν να κάνουν.

Η Δέσποινα και τα άλλα 3 παιδιά του Στέλιου Ρόκκου είναι τα «Σμαράγδια και Ρουμπίνια» της ζωής του

Τον Ιούλιο του 2023 οι δυο τους μαζί με τον Ηλία Βρεττό και τη σύζυγό του ταξίδεψαν στην Ρουμανία. Αλλά και λίγο νωρίτερα την ίδια χρονιά όταν ο Στέλιος Ρόκκος κλήθηκε να ψυχαγωγήσει τους παίκτες του Survivor All Star της χώρας μας στο πάρτι της ένωσης, πήρε μαζί του και την αγαπημένη του στον Άγιο Δομίνικο.

H απώλεια του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου

Ωστόσο, αυτό το ταξίδι στην Ιταλία είχε ξεχωριστή σημασία για το ζευγάρι, αφού ήταν το πρώτο τους ταξίδι μετά την απώλεια του αδερφού του τραγουδιστή, Νίκου Ρόκκου, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο Νίκος Ρόκκος έφυγε από τη ζωή στις 30 Δεκεμβρίου από πνιγμό, ενώ ψάρευε στο νησί τους, τη Λήμνο. Τραγική ειρωνεία είναι πως δύο χρόνια πριν είχε φύγει από την ζωή και ο άλλος αδερφός του τραγουδιστή, ο Κώστας Ρόκκος από ανακοπή καρδιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τον Μάρτιο του 2024, ο Στέλιος Ρόκκος είχε πει για την απώλεια του αδερφού του:

«Είναι δύσκολο. Προσπαθώ πολύ, ο πόνος δεν θα σταματήσει ποτέ. Είναι δύσκολο, είναι δύσκολο. Με τον Νίκο ήμασταν κολλητοί. Ήταν και είναι τόσο βαρύς ο πόνος, που δεν μπαίνω στη διαδικασία να ζητήσω εξηγήσεις. Πονάω πολύ. Έχω κλάψει πολύ. Μου λείπει η πλάκα που κάναμε».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε τότε πως «η θάλασσα τελείωσε» για εκείνον, όπως και το ψάρεμα - μία αγαπημένη του ασχολία - μετά τα όσα έγιναν με τον αδερφό του. Γι' αυτό και πούλησε το σκάφος του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης