Η μεγάλη πρεμιέρα του Maestro κρύβει μία παράνομη συμμαχία και τη Μαρία Καβογιάννη σε απόγνωση

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη πρεμιέρα του Maestro κρύβει μία παράνομη συμμαχία και τη Μαρία Καβογιάννη σε απόγνωση

Οι μητέρες της σειράς μαθαίνουν τα τραγικά γεγονότα. Την Πέμπτη 16 Μαΐου ο δεύτερος κύκλος του Maestro υπόσχεται στους φανς του μεγάλες εκπλήξεις. 

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με το δεύτερο μέρος του Maestro είναι γεγονός και την Πέμπτη 16 Μαΐου η συνέχεια της ανατρεπτικής τηλεοπτικής ιστορίας έχει το σασπένς που αναμενόταν. Το πρώτο επεισόδιο είναι χαρακτηριστικό λόγω των δραματικών εξελίξεων και των αλλαγών σε προσωπικούς συσχετισμούς και σχέσεις. Η πρώτη έκπληξη έρχεται από την πλευρά του Σπύρου.

https://www.instagram.com/p/C61BNh7okfr/

Ο Σπύρος παίρνει τη θέση του πατέρα του Χαράλαμπου στις παρανομίες

Λίγες μέρες και ώρες έμειναν για την παράλληλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro τόσο στο Mega όσο και στο Netflix. Και το βράδυ της Πέμπτης στις 22.30 αυτά που θα δεις θα είναι όλα όσα προετοίμαζε κάτω από άκρα μυστικότητα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τους τελευταίους μήνες. Tο τρέιλερ με τις πρώτες εικόνες του επεισοδίου είναι σαφέστατο και κατατοπιστικότατο. Όπως και ο τίτλος του επεισοδίου ως «Mother». Γιατί οι μητέρες των εμπλεκόμενων θα μάθουν τι τραγικό έχει συμβεί στο τέλος του προηγούμενου κύκλου.

Η συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο ABC για το Maestro και η έκπληξη με τη Joanna Kalafatis

Καταρχάς βλέπουμε τη Μαρίζα Τριανταφυλλίδου ως Σοφία και τηλεοπτική μαμά του Ορέστη Χαλκιά του δολοφόνου του Χαράλαμπου να μαθαίνει για τη δολοφονία και να του λέει πως θα τον υπερασπιστεί. Υπάρχει άλλωστε ένα μόνιμο quote που λέει συχνά ο Φάνης Μουρατίδης ως μπαμπάς του, ότι: «Δεν θα το μάθει και δεν θα τον βρει κανείς».

Αλλά αυτό που μας κάνει και τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η στιχομυθία του Φάνη Μουρατίδη με τον Γιώργο Μπένο που υποδύεται τον γιο του Χαράλαμπου και της Μαρίας Καβογιάννη. Και φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο γιος πήρε τη θέση του πατέρα του στις παρανομίες και τις κρυφές δοσοληψίες με τον Φάνη. Αυτό, είναι άκρως επικίνδυνο για τη συνέχεια.

Βλέπεις ωστόσο και την απόγνωση της Μαρίας Καβογιάννη, η οποία θα αργήσει να μάθει τι έχει συμβεί όπως όμως και η Χάρις Αλεξίου. Η πρώτη έχει χάσει τον άντρα της και ο γιος της είναι συνεργός σε δολοφονία και η δεύτερη προσπαθεί να δει τι θα συμβεί με τον εγγονό της. Η Μαρία θα θρηνήσει τον σύζυγό της, παρά τον βάναυσο χαρακτήρα του, παρά τα όσα της είχε κάνει στο παρελθόν. Με τη Χάρις κρατούν και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τη φιλία τους δυνατή. Η αλληλοσυμπαράσταση άλλωστε, είναι το κλειδί στις σχέσεις όλων των πρωταγωνιστών.

https://www.instagram.com/p/C6vj6lUIF5K/

Ο αστυνόμος που έχει έρθει στους Παξούς ήδη ξεκινά να ερευνά τη δολοφονία, ενώ η δράση μεταφέρεται και στην Αθήνα που ζουν πια οι υπόλοιποι συνένοχοι. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Στεφανία Γουλιώτη. Οι πρώτοι θα έχουν και την ευκαιρία να ξαναβρεθούν μετά τον αιφνίδιο χωρισμό τους. Όλους όμως, τους στοιχειώνει το κρυφό μυστικό εκείνης της νύχτας.

Στη σειρά, η οποία θα έχει δύο μέρη ως δεύτερος και τρίτος κύκλος, θα δεις σε λίγα επεισόδια σε guest ρόλους θα τον Νίκο Ψαρρά ως τον δικηγόρο της Στεφανίας Γουλιώτη, της Λένας Παπαληγούρα ως αδελφής του Αντίνοου Αλμπάνη και της Joanna Kalafatis στον ρόλο της δημοσιογράφου. Φυσικά κεντρικό ρόλο θα παίξει ο Κωστής Μπερικόπουλος ως ο νέος αστυνομικός διευθυντής των Παξών που θα ερευνήσει τον φόνο και όσα μετέπειτα συμβούν, θα έχει έναν πιο διευρυμένο ρόλο και δεν θα αφορά μόνο σε λίγα επεισόδια. Η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος συμπληρώνουν το καστ, ως οι γονείς της Γιάννας (φίλης του Σπύρου και τηλεοπτικού γιου της Μαρίας Καβογιάννη).