Η Δανάη Παππά ντύθηκε νύφη στον Σασμό και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης αντέδρασε με spoiler

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Παππά ντύθηκε νύφη στον Σασμό και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης αντέδρασε με spoiler
George Xantinakis

Το υπέροχο look της Θοδώρας ως νύφη στον Σασμό στο πλευρό του Γιώργου της και ο cool Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. 

Μία μικρή ανάσα ευτυχίας θα πάρει το κοινό του Σασμού με τον επικείμενο γάμο του Γιώργου και της Θοδώρας στον Σασμό, πριν δούμε άλλους δύο γάμους μέχρι το φινάλε της σειράς. Η Δανάη Παππά δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της γαμήλιας δεξίωσης στην τηλεοπτική Άνω Ποριά και όλοι εντυπωσιάστηκαν με το look της. Την παράσταση ωστόσο στα σχόλια «έκλεψε» ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. Με ένα spoiler και την ευχή που του έδωσαν οι followers της αγαπημένης του.

Μετά τα ευχάριστα, έρχονται και πάλι τα δυσάρεστα

Ο έρωτας του Γιώργου και της Θοδώρας, παρά τους μεγάλους κλυδωνισμούς, τον χωρισμό και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισαν στον Σασμό, θα παραμείνει δυνατός. Το ζευγάρι δεν κάνει απλά έναν γάμο για να υιοθετήσει το παιδί που θέλουν, αλλά θα δούμε ήδη και από την πρώτη νύχτα, πως θα αποφασίσουν να μείνουν για πάντα μαζί.

Ο Σασμός έγινε Λάμψη και το νέο spoiler για την τύχη της Μαρίνας ξεσήκωσε το Twitter/X

Η Δανάη Παππά μας έδειξε χθες και λεπτομέρειες από το επεισόδιο που αφορά στο γαμήλιο γλέντι. Η ίδια με υπέροχο νυφικό look, ο Γιώργος Γεροντιδάκης φορώντας το γαμήλιο κοστούμι, αλλά δίχως γραβάτα και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ντυμένος σαν γαμπρός (σε λίγο καιρό και ο ίδιος θα παντρευτεί) και την αγαπημένη του Ευγενία Σαμαρά ως Στέλλα, παρούσα επίσης στον γάμο.

Η ηθοποιός έλαβε δεκάδες σχόλια από τους θαυμαστές της για το υπέροχο νυφικό της look, αλλά την παράσταση «έκλεψε» ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης. Αρχικά με την προσπάθεια να δώσει ένα μικρό spoiler για τη συνέχεια το οποίο ήταν απλά ένα αστείο. Γράφοντας: «Ρε, δεν έγινε. Τι κρίμα».

lazarissasmos.png

Και κατά δεύτερον με τις δεκάδες ευχές που δέχθηκε να προχωρήσει το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία έξι χρόνια και στον δικό του γάμο. Κάτι που δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί.

danaelazaris.png

Ας πάμε όμως ξανά στο τηλεοπτικό ζευγάρι, ως Θοδώρα και Γιώργος. Ο γάμος θα τους φέρει ξανά κοντά, αλλά σύντομα θα ζήσουν μία ανατροπή και μία δυσάρεστη στιγμή, καθώς θα λάβουν ένα τηλεφώνημα από το ίδρυμα, το οποίο θα τους ενημερώσει πως δεν μπορούν να υιοθετήσουν το μωρό που βρέθηκε στο χωριό. Η απογοήτευση θα είναι μεγάλη, αλλά τελικά μπορεί να τους βγει και σε καλό αυτή η μικρή αναποδιά, καθώς οι πληροφορίες λένε πως σύντομα θα αποκτήσουν το δικό τους παιδί.

Στα επόμενα επεισόδια όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, θα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στη Μαρίνα. Ήδη ο Αντώνης της έχει ζητήσει να του ανοίξει την καρδιά της και να του πει τι την προβληματίζει, αλλά εκείνη θα βρεθεί σε μεγάλη απόγνωση και θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η οποία και θα καταλήξει σε μία αμνησία που δεν θα κρατήσει ωστόσο για πολύ. Ίσα, ίσα για να κερδίσει χρόνο ο Μαθιός και να μην παραδοθεί ακόμη για τη δολοφονία του Στεφανή.

https://www.instagram.com/p/C6vTbFkoXAx/