Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Bradley Cooper η 7χρονη κόρη του ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Bradley Cooper η 7χρονη κόρη του ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια
©2024 Evan Agostini

O Bradley Cooper έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα του «IF» μαζί με την 7χρονη κόρη του, Lea De Seine Cooper.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Bradley Cooper στους θαυμαστές του καθώς εμφανίστηκε στην επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «IF» με την 7χρονη κόρη του, Lea De Seine.

Ο σταρ της μεγάλης οθόνης συμμετέχει στην ταινία δανείζοντας τη φωνή του στον ήρωα Ice. Το «IF» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Μαΐου.

10 οσκαρικά ζευγάρια που ξεχώρισαν: Ο Theroux με τη νέα του σύντροφο και ο «κλασικός» Bradley Cooper

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Bradley Cooper με την 7χρονη κόρη του

Το People απαθανάτισε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο καθώς η μικρή Lea εθεάθη να κρατά το χέρι του μπαμπά της καθώς περπατούσε μαζί του στο μωβ χαλί. Λίγο αργότερα η 7χρονη δείχνει με ενθουσιασμό τον χαρακτήρα του Cooper στην αφίσα της ταινίας.

Για την περίσταση η κόρη του ηθοποιού φόρεσε ένα ροζ φόρεμα και μπλε sneakers, ενώ για αξεσουάρ κρατούσε ένα χνουδωτό παιχνίδι με τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της ταινίας.

Σε άλλο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Page Six βλέπουμε την Lea De Seine να δείχνει έκπληκτη ενώ συνομιλεί με τον Krasinski. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η 7χρονη συνοδεύει τον πατέρα της στο κόκκινο χαλί μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Maestro» τον Δεκέμβριο του 2023.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Cooper εντοπίστηκε στη συναυλία της Taylor Swift στο Παρίσι μαζί με τη νέα του σύντροφο, Gigi Hadid.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο διάσημος ηθοποιός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη μητέρα της κόρης του, Irina Shayk. Η Lea De Seine αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Cooper και δεν είναι λίγες οι φορές που μπαμπάς-κόρη εντοπίζονται από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια κοινής εξόδου τους.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του Bradley Cooper και της Gigi Hadid θα έχει άρωμα Όσκαρ

Ο 49χρονος έχει τονίσει πως η πατρότητα άλλαξε τη ζωή του ολοκληρωτικά. Σε παλαιότερη συνέντευξη τον Απρίλιο του 2019 ο Cooper είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Μου επέτρεψε να αγκαλιάσω τον παιδικό μου εαυτό χωρίς κανένα φόβο κρίσης. Μπορώ απλά να παίζω με παιχνίδια όλη την ημέρα ή να παρακολουθώ ατέλειωτα κινούμενα σχέδια και να μην νομίζω ότι χάνω τον χρόνο μου. Λατρεύω τα κινούμενα σχέδια».

Ο Bradley Cooper έχει αυτό που ψάχνει η Gigi Hadid σε έναν άνδρα

H Irina Shayk έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 9 Απριλίου 2017, καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper. Ο ηθοποιός και το μοντέλο ήρθαν κοντά όταν εκείνη χώρισε με τον Cristiano Ronaldo με τον οποίο είχε μια επεισοδιακή σχέση.

shayk2.jpg

Bradley Cooper και Irina Shayk χώρισαν το 2019 μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με πολλούς να χρεώνουν το γεγονός σε «τρίτο πρόσωπο» και συγκεκριμένα στην Lady Gaga. Όπως αποδείχτηκε λίγο αργότερα αυτό το σενάριο απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com