Μοναχική Καρδιά το νέο τραγούδι του Μάστορα και ο ρόλος της Καληφώνη έφερε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μοναχική Καρδιά το νέο τραγούδι του Μάστορα και ο ρόλος της Καληφώνη έφερε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο

Ο Χρήστος Μάστορας έγραψε τραγούδι για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Το video-teaser στο TikTok και οι σπάνιες φωτογραφίες από τα ταξίδια του ζευγαριού.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Μπορεί πριν λίγες εβδομάδες αρκετά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως το ζευγάρι περνά κρίση στη σχέση του ωστόσο οι δυο τους παραμένουν μαζί και είναι full in love. Περίτρανη απόδειξη γι' αυτό αποτελεί το νέο τραγούδι του frontman των «Μελισσών» το οποίο είναι αφιερωμένο στη σύντροφό του.

Μάστορας - Καληφώνη: Μετά την παρεξήγηση και τα unfollow, η πασχαλινή τους selfie τα «είπε» όλα

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Το νέο τραγούδι που έχουν ετοιμάσει οι «Μέλισσες» έχει τίτλο «Μοναχική Καρδιά» και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records.

Πριν από λίγες ώρες ο Xρήστος Μάστορας μοιράστηκε ένα teaser βίντεο στο TikTok και όπως θα δεις περιέχει αδημοσίευτα στιγμιότυπα από ταξίδια με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και άλλες προσωπικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Πριν από μερικούς μήνες ο Χρήστος Μάστορας είχε μιλήσει στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» και είχε αποκαλύψει πως θα κυκλοφορήσει τραγούδι αφιερωμένο στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Aρκετοί fans έσπευσαν να σχολιάσουν το post του Χρήστου Μάστορα εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους. Οι λίγο πιο παρατηρητικοί θυμήθηκαν πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 37χρονος επιλέγει την σύντροφό του για πρωταγωνίστρια σε κάποιο video clip και το επισήμαναν στα σχόλια.

«Ο Κεν και η Barbie της Ελλάδας», «Βγάλτε το να γίνει χαμός», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στο TikTok.

Screenshot-2024-05-16-102308.png

«Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα. Έχει γραφτεί όμως και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο», είχε εκμυστηρευτεί ο τραγουδιστής.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο τραγουδιστής εκφράζει τα συναισθήματα που τρέφει για τις γυναίκες της ζωής του μέσα από τη μουσική και τα video clips του.

Screenshot-2024-05-16-104110.png

Η πρώην σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Courtney Parker πρωταγωνίστησε το 2013 στο «Έλεγες» ενώ η Χριστίνα Παπαδέλλη το 2020 στο «Viktoria».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά της & το μυστικό στη σχέση της με τον Μάστορα

Για τις φήμες που τους ήθελαν να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα στη σχέση τους ο τραγουδιστής είχε τονίσει στο Κοσμοράδιο: «Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να' χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με straight τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς; Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία».

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Χρήστος Μάστορας: Το πρόβλημα υγείας, το παράπονο και τα μηνύματα στήριξης από συναδέλφους και fans

Η πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Πριν από λίγες εβδομάδες Μάστορας-Καληφώνη έδωσαν το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα και δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φωτογραφικό φακό.

Πρόκειται για σπάνια εμφάνιση του ζευγαριού καθώς οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα media χωρίς ωστόσο να κρύβουν πόσο ερωτευμένοι είναι.

kalifoni8.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ndp