Με την Πέγκυ Ζήνα να τραγουδάει «έρωτας είναι θαρρώ», ο Γιώργος Λύρας ποζάρει με τη 12χρονη Ηλέκτρα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με την Πέγκυ Ζήνα να τραγουδάει «έρωτας είναι θαρρώ», ο Γιώργος Λύρας ποζάρει με τη 12χρονη Ηλέκτρα

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στο Παρίσι με τη μονάκριβη κόρη τους. Οι νέες φωτογραφίες με την 12χρονη Ηλέκτρα η οποία μοιάζει και στους δύο γονείς της,. 

Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, μαζί με την κόρη τους, Ηλέκτρα.

Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας, η τραγουδίστρια απολαμβάνει το μικρό κενό από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της.

Ζήνα και Κορομηλά ποζάρουν μαζί και ένα στοίχημα του 1998 απεδείχθη πως κερδήθηκε

Το ταξίδι της οικογένειας Ζήνα-Λύρα στο Παρίσι

Πρόσφατα Ζήνα-Λύρας εκμεταλλεύτηκαν τις πασχαλινές διακοπές της κόρης τους και ταξίδεψαν στην «Πόλη του Φωτός». Οι τρεις τους επισκέφθηκαν το μουσείο του Λούβρου, τον Πύργο του Άιφελ και άλλα δημοφιλή αξιοθέατα, χαρίζοντάς μας υπέροχα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Λύρας δημοσίευσε ένα Instagram-story αλλά και ένα σταθερό post στο οποίο τον βλέπουμε αγκαλιά με την κόρη του στους κεντρικούς δρόμους του Παρισιού. Η 12χρονη έχει μεγαλώσει πολύ και αξιοσημείωτο είναι πως κοντεύει να φτάσει τον μπαμπά της σε ύψος.

Screenshot-2024-05-17-115338.png

Φορώντας casual ρούχα και συγκεκριμένα φόρμες, μπαμπάς και κόρη πόζαραν στον φακό, με την τραγουδίστρια να απαθανατίζει την τρυφερή στιγμή έξω από την Παναγία των Παρισίων.

https://www.instagram.com/p/C7ENFFtq7o_/

Ο γνωστός manager συνόδευσε την ανάρτησή του με ένα cover της Πέγκυς Ζήνας στο τραγούδι «Έρωτας Είναι Θαρρώ» του Γιάννη Πάριου.

zina20.jpg

Το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με την 12χρονη στα social media φροντίζοντας όμως να καλύπτει το πρόσωπό της με emojis.

Ζήνα-Λύρας εξέφρασαν δημόσια την αγάπη τους

Ανήμερα του Αγίου Γεωργίου η Πέγκυ Ζήνα θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής της μέσα από μια πολύ όμορφη ανάρτηση. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια οικογενειακή φωτογραφία την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Χρόνια πολλά με όλη την αληθινή αγάπη και το φως του Χριστού στην ψυχή μας🌟Να χαίρεστε και να αγαπάτε τον Γιώργο και την Γεωργία του ο καθένας όσο λατρεύουμε εμείς τον δικό μας Γιώργο❤️❤️❤️Ε γιατί όπου Γιώργος και μάλαμα😀😍🌹 @giorgosliras», έγραψε πριν λίγες ημέρες η Πέγκυ Ζήνα στη λεζάντα του post της.

https://www.instagram.com/p/C6mugIGqY0k/

Η 12χρονη Ηλέκτρα Λύρα έχει άποψη για τα ρούχα της Πέγκυς Ζήνα: Η ξεχωριστή σχέση μαμάς- κόρης

Λίγα 24ωρα αργότερα η καλλιτέχνης γιόρτασε την Ημέρα της Μητέρας και μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την μητρότητα και τη μονάκριβη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C63ZzC5qAT9/

«Χρόνια πολλά μανούλες όλου του κόσμου💕Στον πιο ιερό, δύσκολο και υπέροχο ρόλο για όλες μας.Για εκείνες που έγιναν μάνες,για εκείνες που δεν τα κατάφεραν αλλά είναι «μάνες» για όσους αγαπούν,για εκείνες που απέκτησαν παιδιά της καρδιάς και για εκείνες που από υπευθυνότητα επειδή δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν όσα κατά τη γνώμη τους χρειάζονται για να γίνει ένα παιδί ευτυχισμένο κι ολοκληρωμένο,έβαλαν στην άκρη τον εγωισμό τους και δεν απέκτησαν.Σεβασμό κι αγάπη για ΟΛΕΣ🩷Ζωή μου σ ευχαριστώ που μ έκανες να γιορτάζω αυτή τη μέρα σε λατρεύωωω💞», έγραψε η 49χρονη.

Η Πέγκυ Ζήνα πήγε στο πάρτι γενεθλίων της Κατερίνας Δαλάκα: Η τρυφερή πόζα με τον Γιώργο Λύρα

Το γλυκό σχόλιο του Γιώργου Λύρα

O Γιώργος Λύρας ήταν από τους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μανούλα μας είσαι το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου!!! Σ' αγαπάμε όλοι μας❤️❤️❤️».

H ανάρτηση της τραγουδίστριας κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών celebrities ανάμεσά τους οι: Έλλη Κοκκίνου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μαρία Καρλάκη, Σάντρα Βουτσά κ.ά.

sxolia1.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού με την κόρη τους.

Καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» ήταν πριν από μερικούς μήνες η Πέγκυ Ζήνα η οποία μίλησε μεταξύ άλλων στην Αθηναΐς Νέγκα για τη σχέση της με τον Γιώργο Λύρα και τις περιόδους που πέρασαν κρίση.

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός manager μετρούν 28 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας, με την 12χρονη κόρη τους να τους υπενθυμίζει καθημερινά πόσο πολύ αγαπιούνται.

https://www.instagram.com/p/C5tLLMfqmf3/

«Είμαστε σκανδάλη, ή κι οι δυο μας ή κανείς, αυτός ο στίχος είμαστε. Περάσαμε κρίση, και περνάμε κατά καιρούς, όμως έχουμε πάντα κάτι να μας ενώνει. Αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά. Είμαστε 28 χρόνια μαζί. Και να τσακωθούμε, μιλάμε πολύ. Είμαστε ο στίχος ή κι οι δυο μας ή κανείς. Κατά καιρούς περνάμε κρίσεις, απλώς εκτός του ότι αγαπιόμαστε πολύ και βαθιά, για αυτό είμαστε 28 χρόνια μαζί, έχουμε κάτι να μας ενώνει και που αγαπάμε κι οι δύο πάρα πολύ. Πριν έρθει η Ηλέκτρα στη ζωή μας, αυτό ήταν η δική μου καριέρα και το δικό μου όνειρο, που ο Γιώργος το πονούσε πιο πολύ από εμένα», δήλωσε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/C1kjiMiKSzC/

Και πρόσθεσε: «Όταν ήρθε η Ηλέκτρα στη ζωή μας και ήμασταν ήδη 15 χρόνια μαζί, ήρθε ένα πλάσμα που δίναμε και οι δύο τη ζωή μας για αυτό. Οπότε σε οποιαδήποτε καθημερινή, επαγγελματική διαφωνία, είχαμε πάντα κάτι να μας ενώνει πάρα πολύ».

Πηγή κεντρικής: peggyzina_official