Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας τρυφερός πατέρας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας τρυφερός πατέρας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική είναι για εκείνον η αξία της οικογένειας.

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντικό μέρος της ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και αυτό επιδιώκει να δείχνει με κάθε ευκαιρία, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Αυτό έκανε και το Σάββατο 18 Μαΐου, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους εικόνες από την πρώτη Disney επίσκεψη των παιδιών του.

O Greek Freak δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες τα παιδιά του απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές στη Disneyland. Από αυτές, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Mariah Riddlesprigger. Όλοι μαζί βρέθηκαν για πρώτη φορά στο θεματικό πάρκο της Καλιφόρνια και διασκέδασαν με την ψυχή τους, όπως μπορείς να δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες.

O Liam, o Maverick και η μικρή Eva ήταν οι πρωταγωνιστές και στο προηγούμενο post του Γιάννη, μέσω του οποίου μοιράστηκε κάποιες ακόμα τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/C7Dgag_snaE/

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο σημαντική είναι για εκείνον η αξία της οικογένειας

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV τον Φεβρουάριο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στην οικογένειά που ο ίδιος δημιούργησε, συγκρίνοντας πόσα έχουν αλλάξει στη ζωή του από το 2021, όταν οι Milwaukee Bucks κατέκτησαν το πρωτάθλημα του NBA μετά από 50 χρόνια.

Όπως είπε ο Greek Freak: «Τότε είχα μόνο τον Liam. Τώρα έχω και τον Maverick και την Eva. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει. Σαν παίκτης δεν ξέρω αν έχω γίνει καλύτερος, η πορεία θα δείξει».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο διεθνούς φήμης αθλητής έδειξε πόσο μεγάλη σημασία έχει για εκείνον η οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας πως μόνο για εκείνα ή για τον πατέρα του θα μπορούσε να κάνει κάποια στιγμή τατουάζ.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν έχει κάποιο tattoo, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κάνει τατουάζ. Αν κάνω ποτέ θα σημαίνει κάτι για μένα. Μπορεί κάτι για τον πατέρα μου, που τον έχω πάντα στην καρδιά μου σίγουρα. Μπορεί να κάνω τις ημερομηνίες γέννησης των παιδιών μου ή καμία φωτογραφία τον πατέρα μου. Είμαι ο μόνος στην οικογένεια που δεν έχει τατουάζ».