Σταυρούλα και Ασημίνα απομυθοποιούν την Δαλάκα και δεν την "βλέπουν" στον τελικό του Survivor

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρούλα και Ασημίνα απομυθοποιούν την Δαλάκα και δεν την "βλέπουν" στον τελικό του Survivor

Η Σταυρούλα δεν έφυγε από το Survivor εξαιτίας της Δαλάκα και ούτε τη θεωρεί την πιο δυνατή παίκτρια.

Το Survivor έχει μπει στην τελική ευθεία μιας και μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι 8.

Survivor: Η Δώρα έχασε τη μονομαχία, ο Ντάνιελ παρέμεινε και αποθεώθηκε από το κοινό και τη Δαλάκα

Κι ενώ ο τελικός δεν έχει ανακοινωθεί αν θα γίνει μέσω μονομαχίας ή μέσω ψηφοφορίας, αυτό που μοιάζει να είναι σίγουρο είναι πως Φάνης, Γκιουλέκας και Δαλάκα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να κερδίσουν το έπαθλο.

Αυτο βέβαια, πιστεύει ο περισσότερος κόσμο που παρακολουθεί το παιχνίδι, γιατί για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Ασημίνα, όπως φαίνεται η Κατερίνα Δαλάκα δεν θα φτάσει στον τελικό.

Η Σταυρούλα δεν αποχώρησε εξαιτίας της Δαλάκα και δεν την θεωρεί την καλύτερη παίκτρια

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αφού ανανέωσε τα μαλλιά της και βγήκε για φαγητό με τους φίλους που απέκτησε από το φετινό Survivor - την Χρύσα, την Σία (Αναστασία) και τον Θοδωρή Τουρκογεώργο - μίλησε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γεια Σου, για όλους και για όλα.

Φυσικά, πολλές από τις ερωτήσεις αφορούσαν την Κατερίνα Δαλάκα και την μεταξύ τους κόντρα.

Δεν φοβήθηκα τον Σοϊλέδη, τον Κατσούλη και θα φοβηθώ την Κατερίνα; Όχι ότι δεν είναι καλή, αλλά δεν είχα λόγο να φοβηθώ》είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των μπλε απαντώντας στα σχόλια που δέχθηκε αποχωρώντας από τις Τουρκάλες παίκτριες που είπαν πως ο λόγος της φυγής της ήταν ψυχολογικός εξαιτίας των συνεχόμενων ηττών της από την Δαλάκα.

Παράλληλα, όπως ανέφερε η ίδια δεν μπορεί να πει πως η παίκτρια των διάσημων είναι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει μέχρι στιγμής από το παιχνίδι, αφενός γιατί η ίδια δεν ήταν στην καλύτερή της φάση όταν την αντιμετώπιζε λόγω του τραυματισμού της στο γόνατο, αφετέρου θα ήθελε να την δει να παίζει ενάντια σε πραγματικά καλες παίκτριες όπως στην Στέλλα, την Μαριαλένα και την Μελίνα, για να πει πως πραγματικά είναι καλή.

Στην ουσία η Σταυρούλα, όπως είχε πει πριν μπει στο παιχνίδι, η αξία του νικητή έρχεται μέσα από τους αντιπάλους του. Όσο πιο καλός δηλαδή είναι ο αντίπαλος που θα κερδίσει κάποιος τόσο μεγαλύτερη είναι η σημασία της νίκης του. Επομένως, με βάση τα λεγόμενά της δεν πιστεύει πως η Κατερίνα Δαλάκα έχει αναμετρηθεί με δυνατές παίκτριες.

Βέβαια, στην μεταξύ τους κόντρα πρέπει να βοήθησε και το unfollow που έκανε η Δαλάκα στην Σταυρούλα στο Instagram, επειδή ήταν από τα άτομα που στο All Star είχαν συμφωνήσει να αποβληθεί εφόσον παρενέβη τους κανόνες.

Το κοινό στηρίζει την Δαλάκα και την θέλει νικήτρια

Το κοινό μπορεί να παρακολούθησε τα οσα ειπε η Σταυρούλα, ωστόσο συνεχίζει να στηρίζει την Δαλάκα, καθώς βάσει των φετινών στατιστικών όντως ήταν καλύτερη απ' όλες τις γυναίκες παίκτριες, συμπεριλαμβανομένης και της Χρυσαειδή - παρότι λίγο πριν μπει στο παιχνίδι μέσω των μηνυμάτων των followers της που δημοσίευε αλλά και των συνεντεύξεών της άφηνε να εννοηθεί πως μπαίνοντας στο Survivor θα «κατατροπώσει» την παίκτρια των κόκκινων.

Αντίστοιχα, μετά και τις δηλώσεις της Ασημίνας, της «φίλης» της Κατερίνας Δαλάκα, πως δεν πιστεύει ότι εκείνη θα φτάσει στον τελικό - αλλά ο Φάνης με τον Γκιουλέκα- πολλοί αναρωτήθηκαν κατά πόσο αυτή η φιλία ήταν πραγματική ή για λόγους επιβίωσης στο παιχνίδι.

Βέβαια, είχε φανεί και όσο ήταν η Ασημίνα μέσα στο παιχνίδι πως η σχέση τους με την Δαλάκα περνάει κάποια σκαμπανεβάσματα, τόσο από τις δικές της δηλώσεις στις προσωπικές της συνεντεύξεις όσο και της Δαλάκα.

Πάντως λίγος καιρός έμεινε ακόμα για να δούμε αν τελικά η Δαλάκα θα φτάσει στον τελικό κι αν θα ζήσουμε στιγμές 2019.