Η λατρεία του Χρήστου Δάντη για τα 3 του παιδιά και ο 5ος γάμος που ετοιμάζει με την Ασημίνα του

Κατερίνα Μπούσιου
Η λατρεία του Χρήστου Δάντη για τα 3 του παιδιά και ο 5ος γάμος που ετοιμάζει με την Ασημίνα του

Οι νέες δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο της με τον Χρήστο Δάντη. Ο Χριστόφορος, η Μαριζέτα και ο Σήφης είναι τα 3 παιδιά του τραγουδιστή και συνθέτη.  

Η επιστροφή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor, μάλλον ανακούφισε τον Χρήστο Δάντη ο οποίος όλο αυτό το διάστημα αναγκαζόταν να υπερασπιστεί την αγαπημένη του σε κάθε είδους κακόβουλα σχόλια, είτε από το κοινό, είτε από παλαιότερους παίκτες του reality. Σήμερα η Ασημίνα ως καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, μίλησε για τον Χρήστο, αλλά περισσότερο, για να μας αποκαλύψει τον μελλοντικό τους γάμο.

Ο 5ος γάμος και τα 3 υπέροχα παιδιά του Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πριν από δύο μέρες, αλλά η συζήτηση δεν αφορούσε μόνο στα του Survivor, αλλά και στο δαχτυλίδι με τον μαύρο άνθρακα που φορούσε στο χέρι της. Δώρο του Χρήστου Δάντη κατά την περιοδεία του στην Αμερική, όπου είχαν πάει μαζί, πριν το reality. Σε εκείνη την εκπομπή δεν είχε μιλήσει για γάμο μεταξύ τους παρά μόνο για το δώρο του.

https://www.instagram.com/p/C1FhK_2M-7S/

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το ακριβό δώρο από τον Χρήστο Δάντη και η «σπόντα» για τον Άρη Σοϊλέδη

Σήμερα, όμως στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, μας τα είπε όλα. Ή σχεδόν όλα, καθώς δεν ανέλυσε που και πώς έγινε η πρόταση γάμου. Παραδέχτηκε όμως ότι θα γίνει γάμος, αφού είχε προηγηθεί ένα διαρκές pressing της παρουσιάστριας: «Βασικά νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ κλειστός. Δεν θα το ξέρετε». Συμπλήρωσε πάντως πως η άποψη του Χρήστου αλλά και εκείνης, πως ότι συμβαίνει στο σπίτι τους, δεν θα πρέπει να βγαίνει προς τα έξω».

Αυτός θα είναι ο 5ος γάμος για τον τραγουδιστή και συνθέτη, του οποίου το πραγματικό επίθετο είναι Βλαχάκης. Ο πρώτος είχε γίνει το 1993 με την τραγουδίστρια Λίτσα Γιαγκούση και κράτησε μόλις έναν χρόνο. Παραμένουν όμως μέχρι στιγμής πολύ καλοί φίλοι. Ο δεύτερος - επίσης γνωστός - ήταν με την τραγουδίστρια Κατερίνα Τοπάζη, ο οποίος κράτησε 7 χρόνια. Απέκτησαν μαζί τον γιο τους Χριστόφορο, γνωστό μουσικό και ηθοποιό. Θα τον θυμάσαι σίγουρα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Τατουάζ». Ο Χριστόφορος είναι γνωστός με το όνομα της μπάντας του ως Oxfloyd.

https://www.instagram.com/p/C7CeLiYAvm6/

Ο τρίτος του γάμος ήταν με την επίσης τραγουδίστρια Φλώρα Θεοδώρου ο οποίος έληξε γρήγορα και άδοξα, ενώ από τον 4ο γάμο του με τη Θοδώρα Βουτσινά απέκτησε τα άλλα δύο του παιδιά. Καταρχάς την κορούλα του, όπως συχνά την αποκαλεί, την Μαριζέτα του η οποία είναι 13 ετών.

https://www.instagram.com/p/CD602sclcsH/

Αλλά και τον γιο τους Σήφη, ο οποίος είναι σήμερα 10 ετών. Το τυπάκι του και ο γίγαντάς του παράλληλα, όπως το χαρακτήρισε ο συνθέτης στα 4α του γενέθλια κάνοντας και τη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BgUBQrvlvO1/

Ο Χρήστος Δάντης στις σπάνιες φορές που μιλά δημόσια για εκείνα, είχε πει σε συνέντευξή του πως τα παιδιά του είναι η δύναμή του, η ψυχή του. Δίνοντας και μία λεπτομέρεια για τον βενιαμίν Σήφη: «Ο μικρός μου γιος έχει πάθος με τη μουσική όπως και ο μεγαλύτερος μου ο Χριστόφορος».

https://www.instagram.com/p/Bd-e8t8lCWt/