Μήπως η εποπτεία της Britney Spears είναι ζωτικής σημασίας; Η θεωρία, τα ναρκωτικά & ο Paul Soliz

Τζένη Ντεμιράι
Μήπως η εποπτεία της Britney Spears είναι ζωτικής σημασίας; Η θεωρία, τα ναρκωτικά & ο Paul Soliz
Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved.

Ο σύντροφός της, Paul Soliz, φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πλέον τη ζωή της Britney Spears.

Ανησυχητικά είναι τα νέα που αφορούν την Britney Spears, η οποία φαίνεται ότι κινδυνεύει σε όλο και μεγαλύτερο βαθμό να βλάψει τον εαυτό της ή και άλλους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Πολλαπλές πηγές με άμεση γνώση του ζητήματος λένε στο TMZ ότι η ψυχική υγεία της Britney έχει κατρακυλήσει από τότε που έληξε η κηδεμονία του πατέρα της. Οι ίδιες πηγές, επισημαίνουν ακόμα ότι συχνά δεν παίρνει τα φάρμακα που τη σταθεροποιούν, πίνει και κάνει χρήση διαφόρων ναρκωτικών, κάτι που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, γιατί έχει προβλήματα κατάχρησης ουσιών, τα οποία στο παρελθόν την έστειλαν πολλές φορές σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Το TMZ τονίζει ότι η Britney έχει εναλλαγές στη διάθεσή της και συχνά ξεσπά σε οργή που καταλήγει σε σωματική βία. Υπάρχουν φορές που κοντινά της πρόσωπά λένε ότι είναι αδύνατο να επικοινωνήσουν μαζί της επειδή δεν μπορεί να συμμετάσχει σε λογική συζήτηση.

O Sam Asghari μιλά για την Britney Spears όπως θα έπρεπε να κάνει κάθε χωρισμένος άνδρας

https://www.instagram.com/reel/C7KyZR_Pcym/

Η εμπλοκή του συντρόφου της, Paul Soliz και η νέα «άτυπη κηδεμονία»

Η προβληματική κατάσταση, όμως, δεν τελειώνει εκεί. Ο σύντροφός της, Paul Soliz, φαίνεται ότι είναι ο άνθρωπος που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πλέον τη ζωή της Britney Spears.

Η σχέση της με τον άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για πολλαπλά πλημμελήματα και τουλάχιστον για ένα κακούργημα (έκθεση σε κίνδυνο παιδιών, οδήγηση χωρίς άδεια και κακουργηματική κατοχή πυροβόλου όπλου) δεν φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά ενός υγειούς δεσμού.

Παλαιότερο ρεπορτάζ του TMZ είχε επισημάνει ότι ο Soliz και η Britney έχουν πιαστεί ακόμα και στα χέρια, μετά από μία νύχτα στο ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Sunset Strip. Τότε, μάλιστα, η 42χρονη τραγουδίστρια είχε καταλήξει ημίγυμνη στον διάδρομο, φωνάζοντας. Η νύχτα εκτυλίχθηκε εξαιρετικά επεισοδιακή, αφού η Britney κατέληξε στο ασθενοφόρο, αφότου χτύπησε τον αστράγαλό της. Το ζευγάρι είχε καυγαδίσει και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας, προκαλώντας μάλιστα ζημιές, για την επισκευή των οποίων η Spears είχε πληρώσει χιλιάδες δολάρια.

Οι πηγές που πάνε κόντρα στη δικαστική απόφαση για την κηδεμονία

Άτομα που έχουν αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Spears τονίζουν ότι αποτέλεσε μεγάλο λάθος της να τερματιστεί η κηδεμονία, αναγνωρίζοντας, όμως, ότι ο πατέρας της, Jamie, δεν ήταν σε καμία περίπτωση το κατάλληλο πρόσωπο για να έχει στα χέρια του τη ζωή της 42χρονης. Η αντιπάθεια της Spears προς το πρόσωπό του ήταν ένας βασικός λόγος που έκανε εξαιρετικά ακατάλληλη την κηδεμονία.

Μετά από περίπου δύο χρόνια συνεχών ισχυρισμών που σχετίζονται με οικονομικές ατασθαλίες, η Britney και ο πατέρας συμβιβάστηκαν και έκλεισαν το κεφάλαιο κηδεμονίας, ωστόσο, οι πηγές του TMZ όσα αποτέλεσαν την αφετηρία της διαμάχης.

Britney Spears: Οριστικό τέλος στη διαμάχη με τον πατέρα της για την κηδεμονία της

Σύμφωνα με αυτή, ο Jamie Spears είχε τοποθετήσει κοριούς στην κρεβατοκάμαρα της κόρης του. Η πράξη αυτή θεωρήθηκε από όσους στήριξαν το κίνημα #FreeBritney κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Η κατακραυγή που ακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό της κηδεμονίας, χωρίς να δοθεί εντολή ούτε καν για ιατρική αξιολόγηση.

Το TMZ είναι πεπεισμένο ότι στην πραγματικότητα η παρακολούθηση της κρεβατοκάμαρας δεν συνέβη ποτέ. Επικαλούμενο πέντε πηγές με άμεση γνώση του ζητήματος, το μέσο τονίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ παρακολούθηση της κρεβατοκάμαρας.

Πηγή κεντρική εικόνας: AP