Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στις νέες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, ένα ήταν το κοινό στοιχείο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στις νέες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά, ένα ήταν το κοινό στοιχείο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από στιγμή σε στιγμή περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο κι έχει ξεκινήσει τις ετοιμασίες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περνούν μια από τις ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους, αφού η παρουσιάστρια σε πολύ λίγο θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, τον Βλάσση, τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο το φύλο του μωρού που περιμένουν τώρα δεν το έχουν αποκαλύψει.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έστειλε γλυκές ευχές στην αδερφή της, Κατερίνα. Η τρυφερή σχέση των δύο γυναικών και οι κοινές φωτογραφίες τους.

Οι νέες φωτογραφίες της Σπυροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η παρουσιάστρια που είχε και την ονομαστική της γιορτή, στις 21 Μαΐου, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογαφία της από το μπάνιο του σπιτιού της, στην οποία φαινόταν τόσο η φουσκωμένη κοιλίτσα της όσο και το πόση χαρά έχει που από στιγμή σε στιγμή θα κρατήσει στα χέρια της και το δεύτερο παιδί της.

Η βόλτα στην Αθήνα με casual chic outfit

Ο φωτογραφικός φακός παρ' όλα αυτά, «συνέλαβε» την παρουσιάστρια και κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο κέντρο της Αθήνας κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε ακόμη μερικά πλάνα από εκείνη στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Όσον αφορά συνολικά το pregnancy outfit της Κωνσταντίνας, κινήθηκε σε casual chic αισθητική με την αγαπημένη παρουσιάστρια να επιλέγει ένα boot cut τζιν παντελόνι, μαζί με αθλητική ζακέτα με κουκούλα και άνετα sneakers.

Άλλωστε, όπως θα είδες και από τα ρούχα που φορούσε στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στο Instagram (επέλεξε ένα αθλητικό μαύρο μπουστάκι κι ένα κολάν στο ίδιο χρώμα), αυτήν την περίοδο προτεραιότητα στα looks της έχει η άνεση.

Η μεγάλη basket bag ωστόσο, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στο όλο outfit.

7854_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_1452024.jpg

Η διαφορά της Κωνσταντίνας στην δεύτερη εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη για το πόσο δύσκολη είναι η μητρότητα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αυτή την εγκυμοσύνη της έχει κάνει πολύ λιγότερες εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media της, συγκριτικά με την πρώτη της στον Βλάσση.

«Τους πρώτους μήνες είναι η αλήθεια σε αυτήν την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα - όπως θες πες το - που στην πρώτη δεν είχα, αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική» είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η ίδια κάνει περιορισμένες αναρτήσεις και εμφανίσεις και αντ' αυτού προτιμάει να δημοσιεύει διάφορα reels και memes που δείχνουν την καθημερινότητα μιας εγκύου, με την ίδια να ταυτίζεται πλήρως.

https://www.instagram.com/p/C4ISHIKMYg7/

Bέβαια, η 36χρονη παρουσιάστρια μπορεί να προτίμησε σε αυτήν την πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της να μείνει για λίγο πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού όπως έχει αποκαλύψει, ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι αρνητικός με την προβολή της πορσωπικής τους ζωής και ιδιαίτερα με την προβολή στα social media.

Γι' αυτό και η ίδια παρότι είναι όλη μέρα με τον ενός έτους γιο τους, μοιράζεται πολύ λίγα στιγμιότυπα με τους followers της από τις στιγμές που περνάει μαζί του.

https://www.instagram.com/p/C3x5g2tLn5C/

Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει η Σπυροπούλου μπαίνοντας στο club των μαμάδων

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μιλήσει σε συνέντευξή της με απόλυτη ειλικρίνεια για την μητρότητα και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έγινε για πρώτη φορά μαμά.

Ήθελα πολύ να του δώσω το δικό μου γάλα, προσπάθησα πολύ τρεις μήνες. Ίσως δεν έκανα και κάποια πράγματα σωστά που δεν ήξερα. Αλλά δεν κατηγορώ τον εαυτό μου. Τα ρούχα που του είχα πάρει ήταν για άλλο μέγεθος, του ήταν πολύ μεγάλα. Στην πρώτη βόλτα κάναμε μία ώρα να δούμε πώς κλείνει το καρότσι. Πήρα την κοπέλα που πήρα το καρότσι και της είπα ότι μου το έδωσε χαλασμένο. Κόντεψα να πεθάνω με τον αφαλό μέχρι να πέσει. Άστο! Τον πρώτο καιρό δεν κοιμόμασταν τις νύχτες. Ο Βασίλης το πρώτο τετράμηνο μέχρι τις 6 δεν κοιμόταν, έκανα τη νυχτερινή βάρδια. Ο θηλασμός ήταν πολύ δύσκολο. Τι πάλευα, ήταν και μικρό, δεν έπιανε. Ίσως κατηγορείς τον εαυτό σου, αν τα κάνεις σωστά. Όταν βγήκα πρώτη φορά να κάνω ψώνια, κόντεψα να πεθάνω. Τα λέει κανείς; Είναι λεπτή ισορροπία.