Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει έναν πρωτότυπο τρόπο ψυχοθεραπείας και έναν μόνιμο φόβο για την κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου

Πολλές μαμάδες θα ταυτιστούν με όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου για την 13χρονη κόρη της Χρυσηίδα Σταύρου. 

Με την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλει» η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε φέτος μία μεγάλη θεατρική επιτυχία, μία ακόμη απόδειξη του μεγάλου της ταλέντου. Συναισθηματικά η φετινή παράσταση είχε μία ιδιαίτερη σημασία, καθώς τη σκηνοθετούσε ο σύζυγός της Αλέξανδρος Σταύρου.

Αυτός ο ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για εκείνον, καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο με δέκα». Σε αυτή τη συνέντευξη όμως η ηθοποιός μας αποκάλυψε και τον μεγάλο της φόβο για την 13χρονη κόρη της Χρυσηίδα αλλά και μας μετέφερε χιουμοριστικά τον πιο απλό τρόπο ψυχοθεραπείας που έχεις ακούσει. Και μπορεί να κάνεις και εσύ το ίδιο.

«Κάποτε ήμουν ατρόμητη»

Όπως ήδη ξέρεις, η σειρά «Βέρα στο δεξί» ήταν η αφορμή για να γνωριστεί η Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου. Μοιάζουν δύο αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται με θαυμαστό τρόπο. Εκείνη πάντα δυναμική και αυθόρμητη, εκείνος μόνιμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, low profile και πάντα ευγενής. Βέβαια όπως είπε σήμερα στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Ο Αλέξανδρος είναι ευγενικός και ήρεμος, μέχρι όμως κάποιος να τον ενοχλήσει».

Ο γιος της Eυδοκίας Ρουμελιώτη έγινε 9 ετών & η Μαριάννα Τουμασάτου έκανε μια πολύ σωστή διαπίστωση

Η ηθοποιός σε έναν άκρως χιουμοριστικό διάλογο για την καθημερινότητά της, μας αποκάλυψε και τον πιο αποτελεσματικό - και λειτουργικό τρόπο για εκείνη - ψυχοθεραπείας. Και δεν είναι άλλος από το να παίρνει το λάστιχο και να κάνει δουλειές στη βεράντα. Όχι απλά να ρίχνει νερό, αλλά να κάνει σχολαστικό καθαρισμό: «Παντζουράκι, βεραντούλα με τα νερά της, με τα όλα της, γυαλί. Αν πούμε επίσης ότι κάνω κάποια δουλειά πιο εύκολα από τις άλλες, αυτή είναι το σιδέρωμα. Βάζω μία καλή ταινία απέναντι, βάζω τη σιδερώστρα και τράκα τρούκα σιδερώνω. Έχω και πρόβλημα με το να είναι τα ρούχα ασιδέρωτα» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε επίσης και για την 13χρονη κόρη της Βρυσηίδα η οποία είναι μαθήτρια της Α' Γυμνασίου. Και διηγήθηκε ένα περιστατικό, λέγοντας πως πάντα στις εξόδους με τις φίλες της είναι παρούσα. «Σε απόσταση μεν 10 μέτρων, αλλά εκεί». Μετέφερε μάλιστα μία αγωνία που έχουν αρκετές μαμάδες για τα παιδιά τους, καθώς είναι πολύ διαφορετικές οι συνθήκες σήμερα, σε σχέση με το παρελθόν.

Αυτή η συμπεριφορά ως μαμά που έχει το νου της όπως είπε, δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που είχε στο παρελθόν όπως εξομολογήθηκε. Τότε που ζούσε φλερτάροντας με τον κίνδυνο.

Λέγοντας: «Μέχρι να γεννήσω την κόρη μου, είχα έλλειψη φόβου. Αλλά είχα πρόβλημα. Γιατί παθολογικά σχεδόν δε φοβόμουν και αυτό με είχε βάλει σε κίνδυνο πολλές φορές. Κυκλοφορούσα σε μέρη που δεν έπρεπε, άφηνα τα παράθυρα ανοιχτά όταν κοιμόμουν. Έμενα σε μία περιοχή ψηλά στο βουνό στους πρόποδες της Πάρνηθας και ήμουν μόνη μου και άλλα τρία σπίτια τριγύρω. Ήμουν τότε ατρόμητη, μέχρι όμως τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μου. Δεν ξανακοιμήθηκα ποτέ ελεύθερη. Στην ηλικία της κόρης μου που είναι τώρα 13 ετών, πήγαινα βόλτα με τις φίλες μου στα Σεπόλια. Το μόνο απειλητικό πράγμα που είχαμε εμείς τότε, ήταν να μην μας πατήσουν τα αυτοκίνητα. Και τώρα προχωράει στον δρόμο θέλω να είμαι το maximoum σε δέκα μέτρα απόσταση».

Η νέα έξοδος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου θύμισε «Στράτο» και «Ρεγγίνα»

Η έφηβη πλέον κόρη της, να σου θυμίσουμε πως ήταν και παρανυφάκι στον θρησκευτικό γάμο των γονιών της. Είχε προηγηθεί ο πολιτικός τους γάμος και η δική της γέννηση. Σε κάποια παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει κάτι πολύ όμορφο για το πώς σκέφτεται το μέλλον της μοναχοκόρης της: «Ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτό να ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει αν βγάλει πολλά λεφτά ή γίνει πυρηνικός επιστήμων, αλλά να πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι της, να χαμογελά και να ονειρεύεται».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης