O γάμος του Jake Bonjovi με την Millie Bobby Brown είχε κάτι κοινό με τον διάσημο μπαμπά του

Κατερίνα Μπούσιου
O γάμος του Jake Bonjovi με την Millie Bobby Brown είχε κάτι κοινό με τον διάσημο μπαμπά του

Ο κούκλος γιος του John Bon Jovi παντρεύτηκε μυστικά την εδώ και 3 χρόνια αγαπημένη του ηθοποιό του «Stranger Things». 

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ανακοίνωσε τον μυστικό γάμο του Jake Bonjovi με τη Millie Bobby Brown ο οποίος έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ποιος είναι ο νεαρός και γοητευτικός γιος του διάσημου τραγουδιστή Jon Bon Jovi και τι κοινό έχει η μέρα του γάμου του με τον πατέρα του;

Οι αφιερώσεις στη γυναίκα του και τα αδέλφια του

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, το ζευγάρι παντρεύτηκε μόνο με τα μέλη των οικογενειών τους δίπλα του, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σκοπεύουν όμως να κάνουν αργότερα μέσα στο καλοκαίρι, ένα μεγάλο πάρτι στις ΗΠΑ, για τους φίλους τους.

Ποιος είναι ποιος; Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Joe Alwyn από τον Jake Bongiovi

Ο δεσμός του ηθοποιού και παραγωγού και γιου του διάσημου John Bon Jovi, με την ηθοποιό της σειράς «Stranger Things», Μille Bobby Brown, ήταν αναμενόμενος, μετά τον αρραβώνα τους την περσινή χρονιά. Αλλά όχι μόνο εξαιτίας αυτού.

https://www.instagram.com/p/C3a-BySOI61/

Τα προφίλ τους στο Instagram είναι γεμάτα με κοινές τους φωτογραφίες και πολύ γλυκιές αφιερώσεις, κάτι που μαρτυρούσε το δυνατό τους έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CzZB0aer3mp/

«Σ’ αγαπούσα τρία καλοκαίρια τώρα γλυκέ μου. Τώρα τα θέλω όλα» είχε γράψει στον αγαπημένο της η ηθοποιός, μόλις ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους.Η συγκεκριμένη ανάρτηση είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια likes.

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM/

Ο δεσμός τους φημολογούνταν αρκετούς μήνες πριν κάνουν την περσινή χρονιά, την πρώτη τους εμφάνιση στο red carpet των βραβείων BAFTA. Όταν προέκυψε και ο αρραβώνας τους, ο Jon Bon Jovi είχε ερωτηθεί για τον γιο του και αποκάλυψε κάτι κοινό μαζί του, καθώςκαι εκείνος με την μητέρα του Dorothea Hurley είχε παντρευτεί σε αυτή την ηλικία: «Είναι μία εκδοχή αυτού που πέρασα και εγώ πριν 40 χρόνια. Με την υποστήριξη όλης της οικογένειας, οι δυο τους θα είναι υπέροχα μαζί».

https://www.instagram.com/p/Cxx0LbqOMFC/

Ο διάσημος μουσικός κατέχει ένα σπάνιο ρεκόρ για σταρ του Hollywood, καθώς είναι παντρεμένοι εδώ και 39 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει και άλλα 3 παιδιά εκτός από τον Jake. Τη μεγαλύτερη Stephanie, τον Jesse και τον μικρότερο Romeo που είναι 20 χρονών.

Ο γάμος αυτός δεν ήταν χωρίς προβλήματα. Τόσο με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος ο μουσικός, όσο και με τη νοσηλεία της κόρης του σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά, την οποία ο Bon Jovi χαρακτήρισε ως την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/ChsS7HILEea/