Η Μπάρκα γύρισε «σελίδα» στην προσωπική της ζωή: Η φωτογραφία και η δήλωση για τον άντρα δίπλα της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μπάρκα γύρισε «σελίδα» στην προσωπική της ζωή: Η φωτογραφία και η δήλωση για τον άντρα δίπλα της

Η Βίκυ Σταυροπούλου έγινε νονά και η Δανάη Μπάρκα ήταν εκεί για να την καμαρώσει αλλά όχι μόνη της, όπως είπε και όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ένα «γεμάτο» Σαββατοκύριακο πέρασε η Δανάη Μπάρκα, αφού όπως είπε η ίδια και σε γάμο πήγε αλλά και σε βαφτίσια. Όχι μόνη της όμως.

Οι ατάκες της Μπάρκα μετά το βίντεο με τον Τσαγκρίδη και το τραγούδι όλο νόημα για «χωρισμό»

Μπορεί η φωτογραφία που δημοσίευσε με τα μαρτυρικά και τα δυο χέρια να μην προκάλεσε περιέργεια ως προς το ποιος ήταν ο άντρας δίπλα της, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! ωστόσο, μιλώντας με τους συνεργάτες της για το πώς πέρασε το διήμερο αποκάλυψε πως στα βαφτίσια ειδικά που έδωσε το παρών, «συνοδευόταν».

danai_barka_1716729289_3376492459632810677_48766689-(1).jpg

Ο μυστηριώδης συνοδός της Δανάης Μπάρκα

«Εγώ παιδιά βάφτισα, πάντρεψα και τι δεν έκανα! Είχαμε πολλά events. Παντρέψαμε τη φίλη μας τη Ναταλία και χθες βαφτίσαμε! Η μαμά, έγινε νονά! Εγώ με αυτά τα events δεν το χω, αλλά χτες ήταν μαγική η βάφτιση.» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα, ενώ στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το αν συνοδευόταν, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου απάντησε «Συνοδευόμουν!».

Παρ' όλα αυτά δεν συνέχισε την συζήτηση αλλά προχώρησε σε επόμενο θέμα.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για νέο σύντροφο της Δανάης Μπάρκα ή αν κάτι τώρα ξεκινάει για εκείνη και γι' αυτό δεν θέλησε να πει περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως η παρουσία αυτού του ανθρώπου ίσως ήταν που έκανε πιο ευχάριστη την βάφτιση για την ίδια, συγκριτικά με άλλες φορές, όπως τόνισε.

Το γαλάζιο φόρεμα που επέλεξε η Δαναη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα «έλαμπε» και εσωτερικά και εξωτερικά στη βάφτιση που πήγε, μέσα στο γαλάζιο maxi κρουαζέ φόρεμά της με μικρά μπλε λουλουδάκια.

Η παρουσιάστρια συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με ψηλά τζιν πέδιλα με χοντρό τακούνι και δεσίματα, ενώ το look της ολοκλήρωσαν τα ιδιαίτερα χρυσά κοσμήματα στον λαιμό και το χέρι της.

Η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ήταν τέλη Φλεβάρη, όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που έδειχνε την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται. Το γεγονός πως ο γνωστός εφοπλιστής ήταν πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα φίλη της, ξεσήκωσε πληθώρα αρνητικών σχολίων για τους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

Η συνάντηση Τσιμτσιλή - Καινούργιου, η «ανήθικη» πράξη της Μπάρκα και η αποκάλυψη της Σταματίνας

Απ' ότι φαίνεται όμως, η σχέση Τσαγκρίδη - Μπάρκα δεν συνεχίστηκε μετά από αυτό το συμβάν και κανείς από τους δύο δεν σχολίασε ποτέ το οτιδήποτε.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας μάλιστα, από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στις αρχές του Μαρτίου είχε αναφέρει πως η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής έχουν σταματήσει να έχουν επικοινωνία.

Εγώ μαθαίνω ότι ο Φίλιππος με τη Δανάη έχουν σταματήσει την επικοινωνία τους μετά από αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε. Δε ξέρω ακριβώς τι έχει ειπωθεί μεταξύ τους, αλλά μαθαίνω ότι έχουν σταματήσει να βγαίνουν μαζί και γενικότερα η επικοινωνία τους έχει μειωθεί αρκετά.

Και το ρεπορτάζ του μάλλον επιβεβαιώθηκε, αφού τον Απρίλιο η Δανάη Μπάρκα χόρεψε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της περιχαρής το τραγούδι της Ελένης Χατζίδου, «Δεν θα σε περιμένω», του οποίου οι στίχοι λένε:

Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει
Πάντα μετά το χωρισμό αυτή είναι η λύση
Ακούγεται εγωιστικό και λίγο τετριμμένο
Μα αφού εσύ αδιαφορείς
Δε θα σε περιμένω

Όπως φαίνεται η ίδια έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή κι αυτό δεν κρύβεται.