Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και για τη νέα της ζωή ως single

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και για τη νέα της ζωή ως single

Επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε πει η Ελένη Βουλγαράκη στον «αέρα» του Πρωινού η Μαρία Αντωνά έχει γυρίσει «σελίδα» στην προσωπική της ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη που έγινε γνωστός στις αρχές του Απρίλη και ύστερα από την επιστροφή της δημοσιογράφου - ραδιοφωνικής παραγωγού από το Survivor, είναι αλήθεια πως έχει απασχολήσει πολύ τα media αλλά και τον κόσμο που τους αγαπούσε.

Βρισηίδα και Μαρτίκας «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα τον Σοϊλέδη και όσα είχε πει για τη σχέση τους

Οι λόγοι γι' αυτήν τους την απόφαση δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο η φημολογούμενη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη με την 27χρονη Μαριλίνα Κυπαρίσση, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τον χωρισμό του, έκανε τις φήμες για τρίτο πρόσωπο να φουντώσουν.

Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά για τον χωρισμό της και το υπονοούμενο

Παρ' όλα αυτά η Μαρία Αντωνά έκανε πρώτη κάποιες δηλώσεις για την μεγάλη αυτή αλλαγή στη ζωή της, το βράδυ της 27ης Μαΐου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν συνειδητή δική μου επιλογή το να απασχολήσει σε αυτό το επίπεδο η προσωπική μου ζωή. Ήταν δική μου επιλογή να κρατήσω μια στάση πάρα πολύ διακριτική, πάρα πολύ ήσυχη και ήρεμη, όπως νομίζω ότι πραγματικά αξίζει σε έναν χωρισμό. Δεν νομίζω ότι είναι μια περίπτωση που πρέπει να διατυμπανίζεις. Το διαχειρίστηκα πάρα πολύ ήρεμα και με πάρα πολλή αξιοπρέπεια. Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αντιλαμβάνεται το ποια είναι η Μαρία και τι είναι η Μαρία.

«Οι φίλοι είναι φίλοι και θα είναι για πάντα φίλοι» είπε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά, καθώς με τον Άρη Σοϊλέδη είχαν πολλούς κοινούς φίλους, τους οποίους δεν χρειάζεται να «χάσουν» επειδή χώρισαν.

«Μου αρέσει το Αεράκι της Φουρέιρα. Με φαντάζομαι αεράτη το καλοκαίρι. Είχαν να με φλερτάρουν πάρα πολλά χρόνια τόσο έντονα. Φυσικά και το δέχομαι και ως γυναίκα σε κάνει να αισθάνεσαι ωραία και σημαντική» πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά δηλώνοντας, όπως μπορούμε να καταλάβουμε πως της έλειπε η προσοχή και το φλέρτ από το αντίθετο φύλο, παρότι η ίδια είπε πως δεν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα.

Πάντως με αυτόν τον τρόπο η Μαρία Αντωνά επιβεβαίωσε και όσα είχε πει η Ελένη Βουλγαράκη στο Πρωινό για εκείνη με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Μπάκα κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο από τα Γιάννενα. Η Μαρία Αντωνά μετά τον χωρισμό της επέστρεψε και σε μια μεγάλη της αγάπη, το να παίζει μουσική. Μάλιστα, η ίδια βρέθηκε για αρκετές μέρες στο Dubai ως Dj.

«Εγώ έχω μιλήσει με την Μαρία Αντωνά. Με πήρε η Μαρία και μιλήσαμε. Δεν έχει σκοπό να δώσει συνέχεια. Περνάει μια πάρα πολύ ωραία φάση στη ζωή της, δε θέλει να μιλήσει. Έχει γυρίσει σελίδα, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την προσωπική της ζωή. Σπίτι αλλάζει, μετακομίζει. Θα γυρίσει όλα τα νησιά το καλοκαίρι σαν dj και είναι πάρα πολύ καλά. Αυτό είμαι σε θέση να πω και όλα τα υπόλοιπα θα τα πει η Μαρία όταν είναι έτοιμη» είχε πει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη;

Mετά την κοινή έξοδο στο θέατρο αλλά και τις κοινές διακοπές το Πάσχα στην Μύκονο αλλά και το δημοσίευμα του ΟΚ! που έλεγε καθαρά στον τίτλο πως ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση είναι ζευγάρι, φαίνεται πως η σχέση τους πλέον είναι δεδομένη.

https://www.instagram.com/p/C6-qVqDqP_8/

H 27χρονη Mαριλίνα πέρα από το ότι είναι μια πολύ εντυπωσιακή κοπέλα, εργάζεται στην υποδοχή γνωστού μπαρ στα Ματογιάννια στη Μύκονο, αλλά και ως ανιματέρ σε παιδικά πάρτι.

Παράλληλα, γνωρίζει και τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, φίλους του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, όπως είπε ο δύο φορές νικητής του Survivor.

Ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη αλλά την ξέρω από εκεί που την ξέρετε κι εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας.