Μετά το «αντίο» του Νάτση στις Ψυχοκόρες, έρχεται η πιο δραματική αποκάλυψη της Αρχοντούλας

Κατερίνα Μπούσιου
Μετά το «αντίο» του Νάτση στις Ψυχοκόρες, έρχεται η πιο δραματική αποκάλυψη της Αρχοντούλας

Μία μάνα που αντίκρυζε κάθε μέρα το παιδί της, αλλά δεν μπορούσε να του αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια. Στις Ψυχοκόρες «έρχεται» μία συγκλονιστική σκηνή. 

Η δολοφονία του Νάτση και ο σοβαρός τραυματισμός της Ευανθίας στις Ψυχοκόρες, είναι το θέμα που από χθες απασχολεί το κοινό. Αλλά επειδή οι εξελίξεις «τρέχουν» όπως λένε και στα δελτία ειδήσεων, σε λίγες μέρες, μία άλλη σκηνή, όχι μόνο θα μας απασχολήσει πολύ, αλλά και θα μας συγκινήσει. Ήρθε η στιγμή για την Αρχοντούλα να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Αλλά πώς θα αντιδράσει ο γιος της όταν μάθει πως όλη του η ζωή στηρίχτηκε σε ένα ψέμα και τι θα συμβεί στη συνάντησή τους;

https://www.instagram.com/p/C7ezBRYoR3M/

«Αντίο Νάτση, δεν θα μας λείψεις καθόλου»

Σε αυτή τη σειρά δεν περισσεύει κανείς και η αποχώρηση του Χρήστου Μαλλάκη από τον ρόλο του Νάτση στις Ψυχοκόρες, αντιμετωπίστηκε χθες από το κοινό, όπως ακριβώς έπρεπε μετά τη σκηνή της δολοφονίας του. Με ανακούφιση για τον μισητό του ρόλο και με διθυραμβικά σχόλια για τον τόσο αριστουργηματικό τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός χειρίστηκε την τηλεοπτική του προσωπικότητα.

Η Φρόσω στις Ψυχοκόρες παίρνει ρεβάνς, εκδικείται την Ευανθία αλλά αποκτά και ένα ακόμη παιδί

Ένας αρχοντοχωριάτης που ζούσε με το «Τι θα πει ο κόσμος» και είχε δίψα μόνο για τα πλούτη. Μόνο με την απόκτηση αυτού του είδους της εξουσίας, πίστευε πως θα ήταν σεβαστός και υπολογίσιμος σε όλους. Τις γυναίκες, τις αντιμετώπιζε ως κτήμα του και η βιαιότητα προς τη Φρόσω για να αποκτήσει τον πολυπόθητο διάδοχο, λειτούργησε παράλληλα με την ψυχική κακοποίηση της γυναίκας του Ευανθίας. Ο ρόλος του όπως επισημάνθηκε και από το κοινό στο Twitter/X ήταν αναμενόμενο να οδηγηθεί στο τέλος του. Ακόμη και αν δεν έμαθε πως ο μικρός Ασημάκης ήταν τελικά γιος του Μέλιου.

Ο ηθοποιός Χρήστος Μαλλάκης ο οποίος και χθες το βράδυ έκανε stories με όσα θα συμβούν στον τηλεοπτικό του χαρακτήρα, σήμερα μας έδειξε και το άλλο του πρόσωπο. Διαφορετικός οπτικά με τον άγριο Νάτση στις Ψυχοκόρες. Refresh, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

mallakis.png

Σημαντικές εξελίξεις, θα έχουμε στο εγγύς μέλλον, στο σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση, για την ακρίβεια. Συναισθηματικά δραματικές. Όλα θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που η Μαρίκα, θα απομακρυνθεί αρχικά από τον Σώτο, αφού δεν μπορεί να τον πείσει πως δεν ήταν εκείνη που έστειλε το γράμμα στην πρώην αρραβωνιαστικιά του. Μόνο που η Αρχοντούλα θα δει πως ο Σώτος περνά δύσκολα με αυτή την απόρριψη και θα απογοητευτεί ακόμη περισσότερο όταν μάθει πως η Νέλλα νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

https://www.instagram.com/reel/C7AJTjOrXcZ/

Είναι η μόνη φορά που θα «σπάσει» η Αρχοντούλα και θα μαρτυρήσει στην Μαρίκα πως ο Σώτος είναι γιος της. Θα της αποκαλύψει την κρυφή συμφωνία που έκανε με τη Νέλλα, να παρουσιάσει το δικό της μωρό ως γιο της, αφού είχε χάσει το δικό της παιδί. Η Αρχοντούλα είχε μείνει έγκυος από έναν ναυτικό με τον οποίο είχε μία σχέση πιστεύοντας ότι θα την αποκαταστήσει, αλλά όταν εκείνος εξαφανίστηκε, η Νέλλα της έδωσε την καλύτερη λύση για να μην εκτεθεί κοινωνικά.

Η Μαρίκα θα αποφασίσει πλέον πως είναι η ώρα ο Σώτος να μάθει την αλήθεια. Να καταλάβει πως εκείνη η γυναίκα που τον φρόντιζε με τόση αγάπη από τη στιγμή που γεννήθηκε, δεν είναι η γλυκιά υπηρέτρια Αρχοντούλα, αλλά η μητέρα του. Η σκηνή μάνας και γιου, θα είναι πραγματικά συγκλονιστική. Και θα θαυμάσεις το μεγάλο ταλέντο της Νεκταρίας Γιαννουδάκη στον τρόπο που χειρίζεται αυτή την τόσο λεπτή γραμμή ανάμεσα στην ντροπή και στην αγάπη για τον γιο της.

Ο Σώτος όμως, δεν θα δεχτεί τόσο εύκολα αυτή την αποκάλυψη και θα νιώσει προδομένος από όλους.