Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγινε 39 ετών: Το καλοκαιρινό look της Γαλάτειας & το photo άλμπουμ του πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έγινε 39 ετών: Το καλοκαιρινό look της Γαλάτειας & το photo άλμπουμ του πάρτι
3131947

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος γιόρτασε τα γενέθλιά του με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους από το J2US. Το κομψό look της Γαλάτειας Βασιλειάδη, η εντυπωσιακή τούρτα και το σπίτι του ζευγαριού.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο καθώς γιόρτασε τα 39α γενέθλιά του.

Το βράδυ της Δευτέρας (27/05) ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη διοργάνωσαν ένα πάρτι σε στενό φιλικό κύκλο για να δειπνήσουν και να γιορτάσουν με αγαπημένα του πρόσωπα και συμπαίκτες τους από το J2US.

Γιώργος Παπαδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν το ωραιότερο love story και oι photos τους εμπνέουν

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το πάρτι γενεθλίων, η εντυπωσιακή τούρτα και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Το πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά, με αρκετούς celebrities να δίνουν το παρών για να του ευχηθούν και να τον τιμήσουν.

papadopoulos1.jpg

Για την περίσταση η Γαλάτεια Βασιλειάδη έκανε μια άκρως κομψή και καλοκαιρινή εμφάνιση επιλέγοντας two-piece σετ που απαρτιζόταν από maxi φούστα και ασορτί δετό crop top σε γαλάζιο-μωβ απόχρωση.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Θανάσης Πάτρας με τη σύζυγό του, η Σοφία Κουρτίδου με τον Γιάννη Σεβδικαλή και αρκετοί ακόμα φίλοι του εορτάζοντα βρέθηκαν από νωρίς το βράδυ στο κάλεσμα όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων του τραγουδιστή.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη είχε επιλέξει μια άκρως εντυπωσιακή custom made τούρτα για τον σύζυγό της η οποία είχε πάνω της νότες, ένα χρυσό μικρόφωνο και παρτιτούρες από τραγούδια του καλλιτέχνη.

tourta1.jpg
2420186

«Να συνεχίσει να με αντέχει» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Γαλάτεια του για τα γενέθλιά της

Νωρίτερα ο τραγουδιστής έσβησε μια ακόμα τούρτα έχοντας στην αγκαλιά του τoυς γιους που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του: τον 6χρονο Ιορδάνη και τον 3χρονο Άγγελο.

https://www.instagram.com/p/C7b4obdMNm-/

Παπαδόπουλος- Βασιλειάδη είναι το απόλυτο φαβορί του J2US

Το ζευγάρι συμμετέχει φέτος στο J2US, με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους να λαμβάνουν πολύ θετικές κριτικές τόσο από το κοινό αλλά και από τους κριτές.

https://www.instagram.com/reel/C6CMsy3Nr-6/

Αρκετοί είναι αυτοί που επισημαίνουν πως το ζευγάρι είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη ενώ οι χρήστες των social media κάνουν άκρως κολακευτικά σχόλια για τις φωνητικές ικανότητες της Γαλάτειας Βασιλειάδη.

«Φέτος είναι πολύ υψηλό το επίπεδο στο J2US. Η Γαλάτεια κάνει την προσπάθειά της, δεν είναι τραγουδίστρια», είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Fay's Time» για τη συμμετοχή τους στο J2US.

Δεν έχασε το χαμόγελό της η Βανδή στο J2Us: Οι ευχές για τον Μπισμπίκη και το λουκ στο J2Us

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του μίλησαν πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψαν αν θα παντρευτούν στο άμεσο μέλλον.

«Το τρίτο παιδί είναι στα σχέδια μας, είμαστε τόσο τρελοί. Αν κάναμε την κόρη στο δεύτερο, θα σταματούσαμε. Ό,τι θέλει ο Θεός. Ζηλεύω πολύ και το δείχνω, ο Γιώργος δεν δείχνει τη ζήλια του. Θα παντρευτούμε, αρκεί πρώτα να χάσω κάποια κιλά. Στα επόμενα δύο χρόνια θα γίνει ο γάμος», δήλωσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη.

«Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα. Νομίζω ότι έχουμε μπερδευτεί λίγο τα τελευταία χρόνια ότι είναι σέξι το πρόστυχο. Το καλύτερο μακιγιάζ για μία γυναίκα είναι η προσωπικότητά της», είχε τονίσει ο Γιώργος Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην σύζυγό του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πλάνα από το φιλόξενο σπίτι του <ζευγαριού

Παπαδόπουλος-Βασιλειάδη μετρούν 9 χρόνια κοινής πορείας και έχουν στεγάσει την οικογένειά τους σε ένα πολύ όμορφο σπίτι, το οποίο έχουν επιμεληθεί με αγάπη και πολύ στυλ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το σπίτι του στα social media χαρίζοντάς ιδέες σε θέματα διακόσμησης.

https://www.instagram.com/reel/C6WBheTslN6/

Όπως θα δεις και παρακάτω στην κουζίνα πρωταγωνιστεί το ξύλο και το καφέ χρώμα σε συνδυασμό με μαρμάρινα πλακάκια σε ανοιχτό μπεζ.

https://www.instagram.com/reel/C3kxyTKMHK_/

Τα γήινα χρώματα, τα fluffy χαλιά πρωταγωνιστούν στον χώρο ενώ το μεγάλο μπαλκόνι ενδείκνυται για παιχνίδια και χαλάρωση.

galateia8.jpg

Ένας μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο σαλόνι ενώ οι ανοιχτόχρωμες κουρτίνες επιτρέπουν στο φως να διαχέεται, κάνοντας πιο αισιόδοξο τον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CjRBz_Qp97l/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα.

Πηγή κεντρικής: ndp