Η Δήμητρα Βαμβακούση με μια φωτογραφία αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η τριών μηνών κόρη της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Δήμητρα Βαμβακούση με μια φωτογραφία αποκάλυψε σε ποιον μοιάζει η τριών μηνών κόρη της

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το πρώτο για την Δήμητρα Βαμβακούση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο με την κόρη τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος - ή Ντάνος όπως τον μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor - εδώ και 3 μήνες «πλέουν» σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατούν στα χέρια τους την κόρη τους.

Η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνει την αληθινή πλευρά της μητρότητας- Το νέο video με την κόρη της

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως και την κόρη τους, ωστόσο η Δήμητρα Βαμβακούση αποκάλυψε με τον πιο γλυκό τρόπο σε ποιον μοιάζει η κόρη τους.

Η κόρη του Ντάνου μοιάζει στον μπαμπά της και η αποκάλυψη ήρθε με μια φωτογραφία

Δημοσιεύοντας λοιπόν, μια φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου απ' όταν ήταν μικρός, η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε:

441514247_790937399438521_1812482052580277151_n.jpg

Επομένως σύμφωνα με την φωτογραφία και την Δήμητρα Βαμβακούση, η κόρη του Ντάνου πρέπει να έχει τα ίδια ξανθά μαλλιά με αυτόν και τα ίδια γαλανά μάτια. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο βέβαια, η μικρούλα, το ζευγάρι είχε μια μικρή «διαμάχη» για το ποιανού τα μάτια ήθελαν να πάρει η κόρη τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τη μία είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην Ελένη Τσολάκη: «Θέλω να πάρει τα μάτια της Δήμητρας και την ψυχή της. Εγώ θα ήθελα – σε συνεργασία με τη Δήμητρα – να του γνωρίσω τον Θεό και την προσευχή και να το μάθω να αγαπάει», ενώ από την άλλη η Δήμητρα Βαμβακούση είχε πει και πάλι στο Πρωινό Σουσού πως ήθελε η κόρη τους να έχει τα μάτια του συζύγου της.

«Πρέπει να έχει τα μάτια του, αν δεν έχει τα μάτια του, αναγκαστικά θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε. Δεν ξέρω γιατί είπε να έχει τα δικά μου, είπα "δεν μπορείς να βρεις κάτι άλλο; Αυτό θες; Αυτό το θέλω εγώ"» είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη Τσολάκη.

https://www.instagram.com/p/C6meTnYMGVr/

Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με την κόρη τους

Μέχρι πάντως κάποια στιγμή να δούμε πιο καθαρά αν όντως η κόρη του Ντάνου, του μοιάζει τόσο πολύ, στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλα τα στιγμιότυπα του ευτυχισμένου ζευγαριού με την κόρη τους.

https://www.instagram.com/reel/C3QmmbutiC0/

Όπως θα δεις το ζευγαρι είναι πολύ «κοντά» στον Θεό γι' αυτό και ήδη γνώρισαν την κόρη τους στον πνευματικό τους στην Κρήτη, τον πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη, ενώ την παίρνουν πολύ συχνά μαζί τους και στην εκκλησία.

Η σχέση του Γιωργου Αγγελόπουλου με τον Θεό

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πολύ συχνά αναφέρεται στην θρησκεία μας είτε μέσω αναρτήσεών του στο Instagram είτε μέσα από τις συνεντεύξεις του καθώς είναι ένας άνθρωπος με βαθιά πίστη. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε, τις στιγμές που φιλούσε τα κομποσκίνια του πριν από κάθε αγώνισμα στο Survivor.

Στην παιδική μου ηλικία είχα την αναζήτηση σε όλα τα πράγματα. Μεγάλωσα στη Σκιάθο, σε μία οικογένεια που το πρωί από τη γιαγιά μύριζε το λιβάνι την Κυριακή, άκουγα το μεγάφωνο να παίζει τη Θεία Λειτουργία, έτσι γνώρισα αρχικά τον Θεό και κατ’ επέκταση τα μυστήρια. Είναι κάτι το οποίο επικαλούμαι και στα άσχημα και στα καλά. Δεν σημαίνει πως μόλις βρω μία δυσκολία θυμόμαστε ότι υπάρχει ο Θεός και η πίστη μας ή τότε χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας.

https://www.instagram.com/reel/C7G1QUZteod/

«Μου δίνει μία ισορροπία. Δεν είναι μόνο θέμα ανάγκης η προσευχή μου, είναι μία στάση η οποία με βοηθάει να κάνω το οποιοδήποτε βήμα. Είναι σαν να προσπαθώ να θωρακίσω τον εαυτό μου γιατί δεν εξαρτώνται τα πάντα από εμένα. Όπως ξέρουμε, εκεί έξω υπάρχει και το καλό και το κακό, υπάρχουν άνθρωποι που μας αγαπάνε και άνθρωποι που δεν μας αγαπάνε, υπάρχουν καθημερινές δοκιμασίες που μπορεί να είμαστε έτοιμοι για αυτές» εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Όλα για τη Ζωή μας στα τέλη Απριλίου.