Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο άγνωστος χωρισμός και η αποφυλάκιση της γυναίκας που της άλλαξε την ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο άγνωστος χωρισμός και η αποφυλάκιση της γυναίκας που της άλλαξε την ζωή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκάλυψε πως στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της είχε στο πλευρό της τον σύντροφό της, με τον οποίο ωστόσο δεν είναι πλέον μαζί.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου 4 χρόνια μετά την τραγική επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράτζουλα, έχει δει την ζωή της να αλλάζει άρδην. Προσπαθώντας να διαχειριστεί την πολύ επίπονη κατάσταση στην οποία βρέθηκε και σωματικά και ψυχικά, «έσφιξε τα δόντια» καθώς δεν υπήρχε άλλη επιλογή, όπως έχει πει και η ίδια και μέσα από τις «στάχτες» της ξαναγεννήθηκε, βοηθώντας πια όποιον έχει ανάγκη.

4 χρόνια μετά την επίθεση η Ιωάννα Παλιοσπύρου τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την 4η επέτειο της επίθεσής της η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει να διαχειριστεί και την ενδεχόμενη αποφυλάκιση της γυναίκας που ήθελε να την σκοτώσει και που καθόλου δεν έχει μετανιώσει.

Η αποφυλάκιση της Έφης Κακαράντζουλα

Όπως ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η γυναίκα που ευθύνεται για όλα όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της τα τελευταία 4 χρόνια, η γυναίκα που παραλίγο να της στερήσει τη ζωή, πρόκειται να ασκήσει έφεση για να αποφυλακιστεί σε 1,5 χρόνο από τώρα.

«Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Δεν μου είναι πολύ ευχάριστο, δεν με κάνει να νιώθω πολύ ασφαλής. Όταν ένας άνθρωπος σε έχει κυνηγήσει να σε σκοτώσει και δεν έχει μετανιώσει, αυτό με κάνει και ανησυχώ. Ο στόχος της είναι να μειώσει την ποινή της στο Εφετείο. Πιστεύω ότι στη δική μου περίπτωση δεν βρίσκω λογική πάνω σε αυτό. Ετοιμάζομαι να κάνω αγωγή στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση και τα χρήματα να πάνε στο ίδρυμά μου» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την τροπή που ενδέχεται να πάρει η υπόθεσή της.

Ο άγνωστος σύντροφος της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ο χωρισμός

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη στη Super Κατερίνα πως μετά την επίθεσή της είχε έναν άνθρωπο να την στηρίζει, έναν σύντροφο, με τον οποίο ωστόσο δεν είναι πλέον μαζί.

Ήμουν αρκετά τυχερή σε αυτό το κομμάτι που από πολύ νωρίς βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου έδειξε πραγματικά την αγάπη του και τον έρωτά του, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα που δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ 100%. Ήταν όμως εκεί. Δεν είναι ακόμα στη ζωή μου, όχι, ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν είναι.

Το να πρέπει να στηρίξεις έναν άνθρωπο στην κατάσταση που βρέθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και να τον βλέπεις να πονάει και να παλεύει καθημερινά για τη ζωή του δεν είναι κάτι εύκολο, γι' αυτό και η ίδια ανέφερε πως ήταν πολύ «τυχερή» σε αυτό το κομμάτι.

Οι αλλαγές στη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου τα τελευταία 4 χρόνια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε σύμβολο δύναμης και αισιοδοξίας με τον τρόπο που αντιμετώπισε το τραγικό αυτό συμβάν που συνέβη στη ζωή της.

Από την πρώτη στιγμή δεν κρύφτηκε αλλά με όλα της τα σημάδια περπάτησε με το κεφάλι ψηλά δείχνοντας τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να τύχουν στη ζωή μας.

Δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που άλλαξε σταδιακά, με τα εγκαύματά της σχεδόν να έχουν αποκατασταθεί πια χάρη στην εξέλιξη της ιατρικής, ούτε η αλλαγή στα μαλλιά της που πλέον είναι καστανά κι όχι ξανθά, είναι η στροφή 180 μοιρών που έκανε γενικά στη ζωή της και τον σκοπό της ύπαρξής της.

Πλέον μέσα από τα podcasts της και το ίδρυμα για εγκαυματίες που δημιούργησε, το Ioanna Paliospirou Foundation, η ίδια προσπαθεί να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη.

Και φυσικά, όπως έγραψε στην πρόσφατη ανάρτησή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν σταματά να ονειρεύεται - και να χαμογελά έχουμε να παρατηρήσουμε εμείς.

https://www.instagram.com/reel/C7cR1H2MD-5/