Η νέα φωτογραφία της Τουμασάτου με την κόρη της είναι η απόδειξη πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η νέα φωτογραφία της Τουμασάτου με την κόρη της είναι η απόδειξη πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν
https://www.instagram.com/p/C4sol1NMfRW/?img_index=1

Η Μαριάννα Τουμασάτου και η σχέση της με την 13χρονη κόρη της Χρυσηίδα έχει περάσει σε άλλη φάση χάρη στην εφηβεία.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου πέρα από δύο πολύ καλοί ηθοποιοί είναι κι ένα ζευγάρι το οποίο είναι πολύ αγαπητό στο κοινό. Η συμμετοχή τους στη σειρά Βέρα στο Δεξί, έμελλε να είναι «μοιραία» γι' αυτούς, αφού εκεί γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και απέκτησαν μια κόρη, την Χρυσηίδα - Παναγιώτα, όπως είναι ολόκληρο το όνομά της.

Η νέα έξοδος της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου θύμισε «Στράτο» και «Ρεγγίνα»

Μαριάννα Τουμασάτου και Χρυσηίδα σε σπάνια έξοδο για ψώνια

Στις πρόσφατες συνεντεύξεις της η ηθοποιός έχει αναφερθεί στην κόρη της και τη νέα φάση που έχει μπει η σχέση τους λόγω της εφηβείας. H Χρυσηίδα μεταμορφώνεται σιγα σιγά σε μια νεαρή δεσποινίδα, ωστόσο όπως θα δεις από την ανάρτηση της ηθοποιού στα social media, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ για μια μαμά και την κόρη της.

Όπως το να κάνουν ψώνια παρέα.

«Οικογενειακή παράδοση» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε με την Χρυσηίδα, με την οποία πήγαν να ανανεώσουν τα καλοκαιρινά τους παπούτσια μιας και η θερμοκρασία πια έχει ανέβει για τα καλά.

441891251_1128223328405086_5445156134875830242_n.jpg

Τόσο η Μαριάννα Τουμασάτου όσο και ο Αλέξανδρος Σταύρου πάντως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και την κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όσα στιγμιότυπα έχουν δημοσιεύσει με την Χρυσηίδα τους στα social media.

Ο φόβος της Μαριάννας Τουμασάτου για την κόρη της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πρόσφατα η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και για τον φόβο που έχει τώρα που η Χρυσηίδα μεγαλώνει.

Όπου πάει η κόρη μου, βόλτα με τις φίλες της, πάω από πίσω. Της λέω θα έχουμε μόνο οπτική επαφή, ούτε θα σου μιλάω, κάντε ό,τι θέλετε. Την περιορίζει, αλλά είναι ζωντανό και δίπλα μου. Είμαι λάτρης της ελευθερίας αλλά με αυτά που βλέπουμε… Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα και το βράδυ βγήκαμε βόλτα με την κόρη μου και τις δύο μου ανιψιές και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων που δεν έπρεπε να κοιτάνε έτσι αυτής της ηλικίας τα παιδάκια. Οπότε δεν είναι η εποχή, έχουμε σαλτάρει!》είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ζήσε Αλλιώς με την Σοφία Αλιμπέρτη η Μαριάννα Τουμασάτου είχε αναφερθεί και στην μητρότητα που για εκείνη ήρθε στα 43.

Δεν με είχε απασχολήσει το πότε θα γίνω μάνα, γιατί όταν ήμουν πιο μικρή δεν ήθελα. Μετά όταν βρήκα έναν άνθρωπο που ήθελα να έχω μαζί τους παιδί, ήρθε και το παιδί, οπότε δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ.

Όπως είπε στη συνέχεια είχε μια ευκολη εγκυμοσύνη, ενώ δεν αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει λόγω της ηλικίας της.

《Όταν εγώ γέννησα είχα τη δυνατότητα και την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τα πρώτα δυο χρόνια του παιδιού μου που δεν δούλεψα. Οπότε αυτό αυτόματα με κάνει πολύ τυχερή και βίωσα υπέροχα πράγματα. Είχα τόσο χαρά γενικώς. Το διαχειρίστηκα αρκετά συμπαθητικά, με στιγμές πανικού, με στιγμές πιο εύκολες, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι》είπε η ίδια, προσθέτοντας:

Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη. Ίσως ήμουν πολύ έτοιμη, οπότε δεν μπορούσε κανείς να με πείσει ότι ήμουν μεγάλη.