«Μαρία τη Νύχτα»: 16 χρόνια χωρισμού και ο Μάριος Αθανασίου είπε δημόσια στη Σολωμού πολλές αλήθειες

«Μαρία τη Νύχτα»: 16 χρόνια χωρισμού και ο Μάριος Αθανασίου είπε δημόσια στη Σολωμού πολλές αλήθειες

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής «Μαρία τη Νύχτα» η Μαρία Σολωμού απέδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τον πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου. «Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», είπε ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου μπορεί να έχουν χωρίσει 16 ολόκληρα χρόνια όμως αποδεικνύουν πως όταν δυο γονείς που δεν ζουν πια μαζί θέλουν, μπορούν, όχι απλά να έχουν τυπικά καλές σχέσεις, αλλά, να είναι και φίλοι.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει τον Αλέξανδρο, όμως, ο γιος τους δεν είναι το μόνο πράγμα που τους ενώνει μέχρι και σήμερα. Σε μια συζήτηση που έκαναν στη διαδικτυακή εκπομπή της Σολωμού «Μαρία τη Νύχτα» έγινε φανερό ότι οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν μία ουσιαστική σχέση.

Η Μαρία Σολωμού με ολόισια μαλλιά και αφέλειες σε ένα look που θα λατρέψει κάθε κατσαρομάλλα

solomou-athanasiou.jpg

Τα πειράγματα και το χιούμορ ήταν ένα από τα στοιχεία που το απέδειξαν. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στο podcast της «Όσα Ξέρει η Μαρία», εξηγώντας στον Μάριο Αθανασίου ότι σκοπός του podcast είναι να δίνει συμβουλές για σχέσεις, με εκείνον να της απαντά «και τι ξέρεις εσύ για σχέσεις;», κάνοντας την ηθοποιό να ξεσπάσει σε γέλια.

Η οικειότητα που υπάρχει μεταξύ τους φάνηκε σε πολλά σημεία της συζήτησης, η οποία δεν είχε τον χαρακτήρα μία συνέντευξης με ερωτήσεις και απαντήσεις αλλά έμοιαζε περισσότερο με μία χαλαρή κουβέντα δύο φίλων.

«Σαν έφηβη είσαι» είπαν στη Μαρία Σολωμού μετά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στo look της

«Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου»

Η συζήτησή τους σε μεγάλο βαθμό σχετίστηκε με την πολιτική και τις απόψεις του Μάριου για αυτό το θέμα. Δεδομένου ότι ο ηθοποιός είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον του για την πολιτική είναι έντονο και αυτό ήταν πάντοτε έκδηλο, πριν ακόμα αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.

Η συζήτηση δεν είχε τόσο προσωπικό χαρακτήρα, αφού το ενδιαφέρον στάθηκε στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα του κράτους, ωστόσο στην αρχή της κουβέντας, οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους σχέση αλλά σε αυτό που τους εκνευρίζει από τότε που χώρισαν.

solomou-athanasiou-(2).jpg

«Να με ρωτήσεις αυτό που ρωτάνε όλοι και με εκνευρίζει. Έχουμε χωρίσει 16 χρόνια και με ρωτάνε πώς είναι οι σχέσεις μας. Αυτή την ερώτηση θέλω να μου κάνεις, αν δεν την κάνεις εσύ… 16 χρόνια ρωτάς το ίδιο πράγμα; Δεν είναι γελοίο; Την ίδια απάντηση θα πάρεις» ανέφερε ο Μάριος Αθανασίου.

«Είχα κόμπλεξ να δουλεύω μαζί σου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν πριν τη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να τσακωθούμε»

Κατά τη διάρκεια του βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube γίνεται φανερό ότι η Σολωμού γνωρίζει πολύ καλά τον Αθανασίου. «Ο Μάριος έχει κάποιους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή του, ένας από αυτούς είναι ο Σταλόνε. Στη συνέχεια ο Τσε Γκεβάρα», είπε κάποια στιγμή, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησαν να συζητούν τους λόγους για τους οποίους ο 49χρονος υποψήφιος Ευρωβουλευτής έχει ως πρότυπο τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Όσο προσπαθούσαν να εξηγήσουν τη θέση τους ο ένας στον άλλον η Μαρία ακούγεται να λέει «Δεν μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση χωρίς να τσακωθούμε», προσθέτοντας στη συνέχεια πως αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει η ίδια η κατάληξη.

Το ενδιαφέρον του Αλέξανδρου για την πολιτική και η απόφαση να ζήσει με τον Μάριο Αθανασίου στην εφηβεία

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου είναι 18 ετών. Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές του στη Σύρο, ωστόσο, φέτος πρόκειται να ξαναδώσει εξετάσεις με σκοπό να περάσει σε σχολή Κοινωνικής Πολιτικής. Ο Αλέξανδρος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, γεγονός που η Μαρία Σολωμού θεωρεί ότι αποτελεί ένα στοιχείο που έχει πάρει από τον πατέρα του.

solwmoy.webp

Καθώς ο νεαρός φοιτητής έζησε με τον πατέρα του κατά την εφηβεία, από τα 13 έως τα 17 του χρόνια, είναι πράγματι πολύ λογικό να έχει αναπτύξει παρόμοια ενδιαφέροντα με εκείνα που έχει ο Μάριος Αθανασίου.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «The 2Night Show», η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για την απόφαση να μείνει ο γιος της με τον πατέρα του, λέγοντας: «Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Από την πλευρά του, ο Μάριος Αθανασίου είχε πει για την απόφαση αυτή στην εκπομπή Μαμά…δες της ΕΡΤ: ««Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του. Επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε».

Μιλώντας και πάλι για τον Αλέξανδρο στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει πως όταν ο 15χρονος τότε έφηβος επέστρεφε στο σπίτι που ζούσε εκείνη ο καθένας τους έπιανε από μία γωνία «και τύπου δεν μιλάμε. Είναι αυτή η φάση της εφηβείας. Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα».

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp