Η Happy Day από το πρωί φαίνεται:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε 42 και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από νωρίς

Τσακιρίδου Χριστίνα

Η «εισβολή» της Κατερίνας Καινούργιου, οι συγκινητικές ευχές των παιδιών της και το εορταστικό look. Να τί φόρεσε.

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς έχει τα γενέθλιά της και γίνεται 42 ετών.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» δέχθηκε από νωρίς το πρωί τις ευχές της οικογένειας και των συνεργατών της και κατά την άφιξή της στο πλατό την περίμεναν αγκαλιές και ιδιαίτερα δώρα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της με mermaid πάρτι & μια τρυφερή φωτογραφία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε 42 ετών- Η συγκίνηση και το look της εορτάζουσας

Λίγο μετά την έναρξη του «Happy Day» προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για τα γενέθλια της παρουσιάστριας το οποίο περιείχε τις τρυφερές ευχές της μητέρας της, αλλά και των τριών παιδιών της.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της ενώ λίγο αργότερα έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας που της είχαν ετοιμάσει.

Για την περίσταση η παρουσιάστρια επέλεξε ένα midi φόρεμα σε ροζ χρώμα, που αναδείκνυε τις καλλίγραμμες αναλογίες της και αποτελεί ιδανική πρόταση για τις all day καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, πάρα πολύ χαρούμενη. Λέω ότι δεν πρέπει να λέω κάθε φορά τα ίδια αλλά είναι μεγάλη χαρά να ξεκινάει η μέρα σου έτσι. Ήρθατε και στο καμαρίνι να μου ευχηθείτε και μου είπατε να χαίρεσαι την οικογένειά σου, κι εσείς είστε η τηλεοπτική μου οικογένεια, η δεύτερη οικογένειά μου. Έχουμε χτίσει μία πολύ όμορφη σχέση, είναι αυτό που λέμε: μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ που μου κάνετε τη μέρα μου ξεχωριστή από την αρχή. Αυτό που μένει είναι η αγάπη που μας δένει, η θετική διάθεση υπάρχει ήδη πριν ανοίξει η κάμερα».

Η εορτάζουσα δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς.

Εμφανώς ευδιάθετη και πλημμυρισμένη από αγάπη, η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές πόσο τυχερή και ευγνώμων νιώθει για τις ευχετήριες κάρτες που της ετοίμασαν τα παιδιά της το πρωί της Παρασκευής (31/05).

Μέσα από τα Instagram-stories της η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας έδειξε τις χειροποίητες κάρτες που έφτιαξαν οι κόρες της (Μαίρη και Νάγια) αποκλειστικά για εκείνη.

Η Νάγια Σοφού έγινε 11: Η «επεισοδιακή» γέννα & οι φωτογραφίες της Τσιμτσιλή και με τα 3 παιδιά της

Η «εισβολή» της Κατερίνας Καινούργιου

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού «Happy Day» η Κατερίνα Καινούργιου εισέβαλε στο πλατό με μια τεράστια ροζ ανθοδέσμη θέλοντας να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα γενέθλιά της.

«Δε ξέρω τι πίστευες ότι θα έρθει ως μεγάλη έκπληξη. Εγώ είμαι. Να τα εκατοστίσεις αγάπη μου. Δε με ενημέρωσε κανείς για τίποτα και μόνη μου πήρα το πρωί και λέω, θέλω να μπω στη Σταματίνα. Θα είχα πάρει και καλύτερο δώρο, αλλά αυτό βρήκα πρωί πρωί», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δύο παρουσιάστριες διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις και πρόσφατα φιλοξένησαν η μία την άλλη στις εκπομπές τους, χαρίζοντάς μας δύο άκρως ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Στη νέα εξομολόγηση της Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε την πιο σωστή συμβουλή

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης