Θαυμαστής κάνει μήνυση στη Madonna δηλώνοντας ότι εξαπατήθηκε σε συναυλία της

Τζένη Ντεμιράι
Θαυμαστής κάνει μήνυση στη Madonna δηλώνοντας ότι εξαπατήθηκε σε συναυλία της
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η καθυστέρηση της Madonna, η αφόρητη ζέστη στον χώρο της συναυλίας και η «προσομοίωση σεξουαλικών πράξεων» επί σκηνής οδήγησαν τον Justen Lipeles στη μήνυση.

Αντιμέτωπη με μήνυση βρίσκεται η Madonna, αφού ένας εξοργισμένος θαυμαστής ισχυρίζεται ότι εξαπατήθηκε και αγόρασε εισιτήρια για μία συναυλία που, όπως, λέει, είχε προβολές «πορνογραφίας χωρίς προειδοποίηση».

Πρόκειται για τον Justen Lipeles, ο οποίος κατέθεσε την ομαδική αγωγή εκ μέρους των άλλων παρευρισκομένων σε μία από τις συναυλίες της περιοδείας «Celebration Tour» της Madonna στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

Η καθυστέρηση της Madonna και η αφόρητη ζέστη στον χώρο της συναυλίας

O Lipeles ισχυρίζεται μιλώντας στο The Blast ότι η συναυλία της 7ης Μαρτίου στο Kia Forum ξεκίνησε με πάνω από μιάμιση ώρα καθυστέρηση και ότι στον χώρο έκανε υπερβολική ζέστη, επειδή η Madonna φέρεται να απαίτησε να απενεργοποιηθεί ο κλιματισμός.

Ο fan της Madonna σημειώνει στη μήνυση ότι ο ίδιος και άλλοι θαυμαστές ίδρωναν αφειδώς και αρρώσταιναν σωματικά λόγω της ζέστης, αλλά αυτό προφανώς δεν ενόχλησε τη Madonna, η οποία φέρεται να είπε στο πλήθος να βγάλει τα ρούχα του αν ζεσταινόταν.

Brazil Madonna

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna μηνύεται για τις καθυστερημένες ώρες έναρξης των συναυλιών της.

Η 65χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται αντιμέτωπη με δύο ομαδικές αγωγές για τη συνεχή αργοπορία της, με τις δύο ομάδες εναγόντων να ισχυρίζονται ότι η σταρ καθυστερούσε ώρες για τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Αυτές οι αγωγές, παρόμοιες με την αγωγή της Lipeles, της επιτίθενται για την «απόλυτη ασέβεια» και την τάση της να συγχρονίζει τα χείλη της κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους της συναυλίας.

H Madonna δέχθηκε μήνυση από τους θαυμαστές της για την αργοπορία της

Οι θεατές «αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν να προσομοιώνονται σεξουαλικές πράξεις»

Η πρόσφατη αγωγή θέτει στο επίκεντρο την «πρόστυχη» σκηνική παρουσία της Madonna εκείνο το βράδυ. Ο Lipeles ισχυρίζεται ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι επισκέπτες της συναυλίας «αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν να προσομοιώνονται σεξουαλικές πράξεις».

«Το να αναγκάζει τους καταναλωτές να περιμένουν ώρες σε καυτές, άβολες αρένες και να τους υποβάλλει σε πορνογραφία χωρίς προειδοποίηση είναι ενδεικτικό της επιπόλαιης ασέβειας της Madonna προς τους θαυμαστές της», υποστήριξε ο Lipeles, προσθέτοντας ότι ένιωθε σαν να παρακολουθούσε μια πορνογραφική ταινία σε δράση.

Brazil Madonna

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP