Το τέλος της δεύτερης σεζόν του Famagusta έχει δάκρυα χαράς από την Κοραλία Καράντη και έναν γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος της δεύτερης σεζόν του Famagusta έχει δάκρυα χαράς από την Κοραλία Καράντη και έναν γάμο

Η συνέχεια στον τρίτο κύκλο: Πώς θα αντιδράσει η υπόλοιπη οικογένεια Σέκερη μόλις αποκαλύψει την ταυτότητά του ο Χρήστος Λούλης στο Famagusta; 

Το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Famagusta το οποίο θα προβληθεί την Κυριακή θα μας αφήσει με την αγωνία, καθώς η αποκάλυψη του Μάικλ στους βιολογικούς του γονείς πως είναι το χαμένο τους παιδί, θα είναι και η τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Το τι θα προκαλέσει αυτή η αποκάλυψη θα το δούμε από την επόμενη σεζόν. Τι θα συμβεί όμως στο φινάλε αυτής της δεύτερης σεζόν;

Οι ευθύνες της Αιμιλίας Υψηλάντη και η παράνομη υιοθεσία

50 χρόνια περίμενε το τηλεοπτικό ζεύγος Σέκερη στη σειρά Famagusta, η Κοραλία Καράντη με τον Γιάννη Μπέζο δηλαδή, για να μάθουν τι απέγινει ο γιος τους που χάθηκε στα ξαφνικά την ημέρα της τουρκικής εισβολής. Μπορεί οι ελάχιστες ελπίδες που ως μάνα είχε η Χριστίνα, να φαίνονταν σε όλους τους υπόλοιπους έως και παράλογες, όμως τώρα ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί και να ζήσει τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της.

Η σκηνή του φινάλε στο Famagusta με Λούλη και Καράντη αποκαλύφθηκε λίγο πριν την τελική τραγωδία

Ο Χρήστος Λούλης ως Μάικλ θα τους επισκεφτεί χρονικά, προς το τέλος του επεισοδίου για να τους αποκαλύψει το σημάδι του και να τους πει πως είναι γιος τους. Θα τους εξηγήσει πως αν η Χριστίνα δεν μιλούσε για αυτό στη συνέντευξη που του έδωσε, δε θα μάθαιναν ποτέ την αλήθεια. Σχεδόν κεραυνοβολημένη θα τον ακούσει να τα λέει όλα αυτά η Χριστίνα. Όλα τα μέλη της οικογένειας Σέκερη μαζεύονται στη φάρμα τους για το ανέλπιστο νέο.

Δεν ξέρουν ακόμη πως να διαχειριστούν την κατάσταση και κυρίως δεν ξέρουν τι συνέβη μέχρι η Σοφία (Αιμιλία Υψηλάντη) να αποκτήσει τον γιο τους. Ο Χρήστος Λούλης αλλά και όλη η οικογένεια στη συνέχεια της σειράς στον τρίτο κύκλο θα ασχοληθούν με αυτό το ζήτημα. Δεν έγιναν και όλα τόσο νόμιμα όπως άλλωστε είχε υπονοηθεί σε κάποιες σκηνές της Σοφίας με την αδελφή της.

Θα πάρουν εκδίκηση για αυτό; Δε φαίνεται πιθανό προς το παρόν να φτάσουμε στα άκρα. Θα δούμε ωστόσο από τον Οκτώβριο όλα όσα δεν γνωρίζουμε. Από το ποια γυναίκα πήρε το μωρό από την Χριστίνα, νομίζοντας πως εκείνη είχε τραυματιστεί θανάσιμα, μέχρι τη στιγμή που θα βρεθεί το μωρό στο Λονδίνο. Πώς έγιναν τα έγγραφα του παιδιού και κυρίως πότε η Σοφία έμαθε πως η αληθινή μητέρα του παιδιού ζει.

Εδώ θα έχουμε μία συνάντηση - σύγκρουση, Υψηλάντη - Καράντη. Γιατί θα πρέπει να της εξηγήσει για ποιο λόγο δεν της επέστρεψε το παιδί της.

Όλα αυτά, ενώ ο Παύλος δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή του με τη Χριστίνα να το μαθαίνει και να έχει αντικρουόμενα συναισθήματα. Το τέλος του Παύλου η αρχή του Μάικλ.

Πάμε για το φινάλε του Famagusta από τη ζωή στον θάνατο: Η αρχή του Λούλη και το τέλος του Γεωργίου

Υπάρχει ελπίδα για τον Παύλο; Λέτε να έχουμε κάποια ανατροπή με το θέμα της υγείας του; Αυτό ελπίζουν όλοι. Στη σειρά ωστόσο και αυτή την Κυριακή και τον Οκτώβριο θα δούμε και τη συνέχεια μετά την εισβολή και τον Μακάριο.

https://www.instagram.com/p/C7ma7woIkty/

Όμως έχουμε και ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός στην οικογένεια Σέκερη. Η Δάφνη παντρεύεται τον Τεύκρο και παίρνουν την επιμέλεια του μικρού Μάριου. Μία πολύ γλυκιά παράλληλη ιστορία της σειράς, είχε αίσιο τέλος. Απόσπασμα από το γύρισμα είδαμε και από ανάρτηση στο Twitter/X.

gamosfamagusta.png