Σταυρούλα και Ελένη Χαμπέρη είναι «survivors» στη φιλία: Οι βόλτες στον Βόλο και η πρόβα νυφικού

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταυρούλα και Ελένη Χαμπέρη είναι «survivors» στη φιλία: Οι βόλτες στον Βόλο και η πρόβα νυφικού

Η Ελένη Χαμπέρη παντρεύεται τον καλό της τον Σεπτέμβριο και η «survivor» κολλητή της, Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν γινόταν να λείπει από την πρόβα νυφικού.

Το Survivor μπορεί να τελείωσε λίγο άδοξα αυτή τη χρονιά, στην 3η συμμετοχή της, για την Σταυρούλα Χρυσαειδή λόγω του τραυματισμού της, όμως αυτό που της προσέφερε είναι πιο πάνω από τη δόξα και το έπαθλο.

Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Είναι η φιλία της με την Ελένη Χαμπέρη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον All Star κύκλο του ριάλιτι το 2023 και κατευθείαν έγιναν φίλες. Από τότε - αν και η Ελένη Χαμπέρη μένει μόνιμα στον Βόλο - οι δυο τους συνεχίζουν να είναι κολλητές και φυσικά δεν γινόταν η Σταυρούλα βγαίνοντας από το παιχνίδι να μην επισκεφτεί τη φίλη της για να μοιραστεί μαζί της όλα της τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για να είναι μαζί της στην πρόβα νυφικού.

Σταυρούλα και Ελένη Χαμπέρη στον Βόλο

Οι δυο φίλες έκαναν τα πάντα στον Βόλο, όπως θα δεις από τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν στο προφίλ τους στο Instagram. Από γυμναστική στον χώρο που διατηρεί η Ελένη Χαμπέρη μέχρι σολάριουμ και φυσικά την περιβόητη πρόβα νυφικού με την Σταυρούλα να μην αποκαλύπτει κανένα στοιχείο για το τι επέλεξε η φίλη της για τον γάμο της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αναστασίου.

Φυσικά, η νυχτερινή ζωή στον Βόλο είναι ξακουστή κι έτσι οι δυο φίλες μαζί με τον σύντροφο της Ελένης Χαμπέρη και άλλους φίλους της έκαναν μια βόλτα σε μπαρ της περιοχής.

441619812_986422779653617_4159777057768461697_n.jpg

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν πολύ χαρούμενη για την φίλη της και τον άνθρωπο που έχει βρει και κάπως έτσι ευχήθηκε σε όλους τους followers της να βρουν μια τέτοια αγάπη.

441563462_998361265335840_7456620599903445160_n.jpg

Η παρεξήγηση με τον Περπατάρη

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε αντίθεση με την φίλη της δεν έχει βρει ακόμα τον έρωτα. Μπορεί η ίδια να είχε παντρευτεί βγαίνοντας από το Survivor το 2022 με τον αθλητή του στίβου Παναγιώτη Τριβιζά, ωστόσο ο γάμος τους έληξε μετά από λίγους μήνες.

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που στο φετινό Survivor απασχόλησε το κοινό και πάλι για λίγο με την προσωπική της ζωή αφού σε ένα επεισόδιο φαινόταν να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Γιάννη Περπατάρη, συμπαίκτη της για ένα διάστημα στην ομάδα των Μαχητών. Άλλωστε, εκείνος ακούγοντας πως η Σταυρούλα θα έμπαινε στο παιχνίδι είχε αναρωτηθεί αν είναι ελεύθερη, αφού κι αυτός ήταν single.

Αποχωρώντας και οι δύο ωστόσο, από το παιχνίδι δήλωσαν πως ναι μεν είχαν έρθει κοντά αλλά δεν συνέβη κάτι περισσότερο ανάμεσά τους.

«Είμαστε καλοί φίλοι. Παρέα ήμασταν, φίλοι. Τώρα δεν ξέρω τι πλάνο έχουν δείξει... Όλους τους φίλους μπορείς να τους πάρεις και μία αγκαλιά... ξέρω κι εγώ; Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό. Στη Σταυρούλα μίλησα απότομα, ήταν λάθος μου, αλλά κι αυτή ήρθε και με έσπρωξε. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα. Με στεναχώρησε, δεν γίνεται με τα άτομα που κάνεις παρέα να θέλουν να σε βγάζουν "κάρτα" σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο. Άμα βγει έξω και θέλει να πάμε για κανά καφέ εγώ δεν έχω κανένα θέμα» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor στην εκπομπή Γεια Σου αναφερόμενος και στην έντονη διαμάχη τους λίγο πριν αποχωρήσει.

https://www.instagram.com/p/C6_tWIMgz6P/

Στο Survivor All Star αντίστοιχα πάντως το 2023, διάφοροι παίκτες έλεγαν πως η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν ήταν μόνο φιλική. Ωστόσο και τότε οι δυο τους είχαν διαψεύσει τις φήμες.

«Δεν υπάρχει τίποτα με αυτόν τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ό, τι υπήρχε ήταν δύο βδομάδες που ήμασταν στην ίδια ομάδα. Στήριζα όποιος ήταν συμπαίκτης μου. Ακόμη και την Μαριαλένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα. Πήγα μια φορά τουαλέτα το πρωί και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγε και είπε ότι "Γυρίζαμε από την τουαλέτα μαζί". Έχω εγώ μια συζήτηση με εσένα γιατί να έχω κάτι παραπάνω με εσένα, δεν καταλαβαίνω…» είχε πει η Σταυρούλα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.