Η Λάουρα Νάργες έχει μόνο μια απάντηση για τις καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Λάουρα Νάργες έχει μόνο μια απάντηση για τις καμπύλες μετά τη γέννηση του γιου της

Η Λάουρα Νάργες στο νέο επαγγελματικό της ξεκίνημα επέστρεψε δυναμικά στο Instagram.

Μετά από ένα διάστημα αποστασιοποίησης από το social media, η Λάουρα Νάργες, το είπε και το έκανε, το πιο δυναμικό come back στο Instagram.

Η παρουσιάστρια, νέα μαμά και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor μας είχε προετοιμάσει για την επιστροφή της στα social όταν μίλησε για το νέο brand ρούχων και μαγιό που ετοίμασε και το οποίο θα λανσάρει σε λίγες ημέρες.

Νέο επαγγελματικό βήμα για τη Λάουρα

«Σε λίγες ημέρες λανσάρουμε το πρώτο μου brand και το συναίσθημα είναι μοναδικό! Ανυπομονώ τόσο πολύ να μοιραστώ μαζί σας όσα σας ετοιμάζω με την απίστευτη ομάδα μου, δεν έχετε ιδέα! Θα περάσουμε ένα φανταστικό καλοκαίρι μαζί, και αυτό είναι μόνο η αρχή! Are you ready for @oui.slay ? I absolutely am!!!», είχε γραψει η Νάργες χαρακτηριστικά και μόλις σήμερα είχαμε την πρώτη πόζα της Λάουρας με μακριά ξανθά μαλλιά και μια πιο fit σιλουέτα.

https://www.instagram.com/p/C7rDFPHCbXH/

Αυτή η πιο fit εκδοχή της παρουσιάστριας, 1.5 χρόνο μετά τον ερχομό του γιου της, ενθουσίασε τους fans της Λάουρας, η οποία πόζαρε με ένα εντυπωσιακό λευκό μπικίνι.

«Οι καμπύλες της γέννας σου πάνε. Είσαι κουκλάρα», έγραψε μια φαν στη Λάουρα και η ίδια είχε μόνο μια απάντηση:

https://www.instagram.com/p/C7ouaZgi34H/

Το brand της Νάργες είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτο slef love, μιας και μας καλεί να αγαπήσουμε και να πούμε oui, ναι, στην δική μας ξεχωριστή ομορφιά.

«Who is that fit mom», είπαν στη Λάουρα Νάργες στην αλλαγή που έκανε στο σώμα και στα μαλλιά της

https://www.instagram.com/p/C7rIEBkoZVo/

Γιατί η Λάουρα απείχε από τα social;

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, η Λάουρα είχε φέρει στον κόσμο τον γιο της, καρπό της σχέσης της με τον μουσικοσυνθέτη Χρήστο Σαντικάι. Τον πρώτο χρόνο με τον Αλέξανδρο στη ζωή της, η Νάργες αφοσιώθηκε σε εκείνον και έναν χρόνο μετά ο μικρός βαπτίστηκε.

https://www.instagram.com/p/CxvyoNTM3PY/

Το διάστημα αυτό της νέας ζωής ως μαμάς, η Νάργες το πέρασε μακριά από τα social media γράφοντας:

«Μου έχω δώσει τόσο πολύ χρόνο…! Μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήρα! Χρόνο για εμένα αλλά και την πανέμορφη οικογένεια μου. Η ζωή που έχω επιλέξει τα τελευταία δύο χρόνια είναι γεμάτη ηρεμία και γαλήνη, και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάπως έτσι, ελεύθερη, καταφέρνω να λειτουργώ ξανά όπως ήξερα αλλά και να δημιουργώ…», είχε γράψει η Λάουρα και σε άλλη στιγμή είχε τονίσει:

«Δεν είμαι πάρα πολύ ενεργή στα social media, τουλάχιστον όχι όσο «περιμένουν» τρίτοι (what…why?) από εμένα να είμαι… Πρόκειται για μία άκρως συνειδητή απόφαση που έχω πάρει πολύυυυ καιρό πριν, τους λόγους ενδεχόμενος να τους αναφέρω άλλη στιγμή. Νιώθω πολύ όμορφα έτσι και απολαμβάνω την ηρεμία μου, κυρίως όμως απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον γιο μου και παρατηρώ κάθε μέρα (με υπερηφάνεια φυσικά ) πόσο μεγαλώνει και εξελίσσεται.Απολαμβάνω διαφορετικά τον ποιοτικό χρόνο με τον άντρα μου, όσο μας το επιτρέπουν βέβαια οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, οι οποίες είναι πολλές! Μόνο χαρά νιώθω για την ανοδική πάντα πορεία του @xristos.santikai.

Τώρα όμως πια αρχίζω να απολαμβάνω σιγά-σιγά (!) και τον ποιοτικό χρόνο που (επιβάλλεται να) δίνω στον εαυτό μου - νομίζω σχεδόν πια δίχως ενοχές.

Λέω να ξεκινήσω μαθήματα μπαλέτου, πάντα ήθελα να μάθω αυτήν την ξεχωριστή για εμένα τέχνη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου! Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αργά, σωστάq Και ίσως έτσι να έρθει και μία ώρα νωρίτερα ολοκληρωτικά η ισορροπία μου που ακόμα ψάχνω μέσα-έξω», είχε πει η Λάουρα ακόμα μια φορά σε post της.