Η Δήμητρα Παπαδοπούλου φόρεσε το μαγιό της και έδειξε πώς είναι «η Οδύσσεια του πρώτου μπάνιου»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου φόρεσε το μαγιό της και έδειξε πώς είναι «η Οδύσσεια του πρώτου μπάνιου»
Instagram

Χωρίς κανένα φίλτρο, η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου περιέγραψε σε ένα βίντεο τη μεγάλη αλήθεια του πρώτου μπάνιου. 

Το όνομα Δήμητρα και το επίθετο Παπαδοπούλου μπορεί να μην είναι πρωτότυπα αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου τα έκανε να είναι και τα ταύτισε στη συνείδησή μας 101% με εκείνη. Μάλιστα, έκανε τόσο αριστοτεχνικά πρωτότυπο το Δήμητρα, αποδομώντας το, με το να το χρησιμοποιεί σε iconic ρόλους όπως στους «Απαράδεκτους» και στο «Σ' αγαπώ μ' αγαπάς».

Η καριέρα της Δήμητρας ως ηθοποιός ξεκίνησε τη δεκαετία του 1980 και έκτοτε έχει γράψει πολλά θεατρικά έργα, στα περισσότερα από τα οποία πρωταγωνίστησε. Οδύσσεια θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι το να βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή χωρίς να έχεις το απωθημένο να φαίνεσαι. Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς θα περιέγραφε την Οδύσσειά της εκείνη βέβαια, ωστόσο σε μια νέα ανάρτησή της, μίλησε για μια άλλη Οδύσσεια, εκείνη του πρώτου μπάνιου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου χωρίς μακιγιάζ και με κίτρινο μαγιό είναι η επιτομή του ελληνικού καλοκαιριού

Χρησιμοποιώντας τον τίτλο του ποιήματος-σύμβολο του νόστου, η ηθοποιός νοστάλγησε τόσο πολύ τη θάλασσα, που η όποια δυσκολία προέκυψε, τελικά ξεπεράστηκε με μακροβούτι. Φορώντας το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, στην αρχή δυσκολεύτηκε να μπει στο νερό -κάτι που νιώσαμε απόλυτα. Μάλιστα, με το που είδαμε το βίντεο που θα δεις κι εσύ παρακάτω ήταν σαν να την ακούμε να κάνει παράπονα στον Σπύρο (Παπαδόπουλο) ή στον Θοδωρή (Αθερίδη) για τη θερμοκρασία.

Πάντως, αν και στην αρχή δίστασε να μπει, πήρε την πρώτη κρυάδα και ως λεζάντα στην ανάρτησή της έγραψε: «Οριστικά καλοκαίρι».

https://www.instagram.com/reel/C7riw8Sotix/

Οι φωτογραφίες του 2023 που είχαν φέρει το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού: «Επιτέλους ρε συ Δήμητρα»

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου το περσινό καλοκαίρι έγραψε την επιθεώρηση «Τι φάση πάλι ρε;» σε σκηνοθεσία του αγαπημένου της φίλου Θοδωρή Αθερίδη. Το αυξημένο της πρόγραμμα δεν της επέτρεπε να κάνει πολλές μέρες διακοπές αλλά όταν όταν έκανε, ανέβασε και τα απαραίτητα αποδεικτικά στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Χωρίς φίλτρα και make up -όπως ποζάρει πάντα- το 2023 είχε μοιραστεί ένα post από την απογευματινή της βουτιά στην παραλία.

https://www.instagram.com/p/Cv6_TvoId69/

Από εκείνες τις ολογοήμερες διακοπές, ακολούθησε και μία δεύτερη ανάρτηση από τη Χαλκιδική. Εκεί χρησιμοποίησε και τη γνωστή ρήση για το αγαπημένο μέρος των διακοπών της κάνοντας και μία χιουμοριστική παραλλαγή: «Το είπαν και οι αστροναύτες όταν πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη "Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει"».

https://www.instagram.com/p/CwNHyjLIOGV/

Αυτή η διαδικτυακή εξωστρέφεια της Δήμητρας δεν πέρασε απαρατήρητη από τη φίλη της Ναταλία Γερμανού. Η οποία είπε και το προφανές: «Επιτέλους ρε συ η Δήμητρα στο Instagram».

Untitled.png

Παπαδοπούλου και Γερμανού ποζάρουν με μαγιό και η Ναταλία τα «είπε όλα» για τη Δήμητρα