Ο James Καφετζής «ξέχασε» Γκιουλέκα και Survivor και επέστρεψε στα βίντεο μαγειρικής στο TikTok

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο James Καφετζής «έριξε μαύρη πέτρα» πίσω του και από τότε που αποχώρησε από το ριάλιτι, κανένα post για τον φίλο του και όσα του καταλογίζουν οι fans του παιχνιδιού.

Ο James Καφετζής φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του το Survivor και τον κολλητό που απέκτησε στο παιχνίδι, τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Τι κι αν όλοι περίμεναν ένα σχόλιό του, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες που ο Γκιουλέκας δέχεται τα αρνητικά σχόλια του κοινού για την συμπεριφορά του, ο James έχει ανοίξει «πανιά» για νέα ταξίδια και για νέες γευστικές δοκιμές.

Survivor: Η Δώρα αποκάλυψε - χωρίς να το καταλάβει - αν ο τραυματισμός της Δαλάκα ήταν αληθινός

Θα μπορούσε βέβαια, η ίδια η σιωπή του να θεωρηθεί σχόλιο για όσα βλέπει να συμβαίνουν. Κοινώς, παρακολουθώντας ο James τον κολλητό του να κάνει παρέα με την Κατερίνα Δαλάκα αλλά και να παίρνει μέρος συνεχώς σε κόντρες - με αποκορύφωμα την ατάκα του για τον Φάνη και την οικογένειά του - πιθανώς να έχει μείνει «άφωνος» και να μην ξέρει τι να πει, περιμένοντάς τον απλά να βγει για να του εξηγήσει προς τι όλα αυτά.

Το μοναδικό σχόλιο του James για τη συμμαχία Δαλάκας - Γκιουλέκα

Βέβαια, υπάρχει ένα και μόνο σχόλιο του James Καφετζή για την σχέση του φίλου του με την Δαλάκα κι αυτό έγινε στη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην Φαίη Σκορδά, μόλις επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Ο Γκιουλέκας μίλησε για την οικογένεια του Φάνη και το κοινό τον «δίκασε»

Στην ουσία όταν οι συνεργάτες της παρουσιάστριας του είπαν πως ο Γκιουλέκας ήδη είχε αρχίσει να κάνει παρέα με την Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας ταχθεί κι αυτός υπέρ της «αίρεσής» της -όπως συνήθιζαν να λένε για την κόκκινη ομάδα- ο James είπε ότι ναι μεν δεν είναι κακό αυτό, μιας και ο φίλος του δεν είχε με ποιον άλλο να κάνει παρέα, αλλά αν μπορούσε να του δώσει μια συμβουλή αυτή θα ήταν «Κόψε λίγο, κράτα μια απόσταση».

Ίσως ο Γκιουλέκας ακούγοντας αυτή την συμβουλή του φίλου του να ήταν πιο προσεκτικός με αυτά που λέει και να μην είχε χάσει τόσους fans, σύμφωνα με τα σχόλια που βλέπουμε στο Twitter/X.

Ο Θεσσαλονικιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη φιλία του με τον James Καφετζή, φαίνεται πως γύρισε την «μπιφτέκα» κι έγινε πιο επικριτικός ή μάλλον πιο πονηρός, παίζοντας το παιχνίδι της επιβίωσης όπως του «έμαθε» η νέα του φίλη Κατερίνα Δαλάκα. Με ξεκούραση πριν από τις μονομαχίες δηλαδή και με αποδόμηση των αντιπάλων του (βλέπε Φάνη) με απώτερο σκοπό να του ρίξει την ψυχολογία.

Πάντως, αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε τί σκέφτεται πια ο James Καφετζής για τον άλλοτε κολλητό του, το γεγονός ότι συχνά πυκνά φοράει φούτερ ή μπλούζες με το λογότυπο της εταιρείας που διαθέτει ο Γκιουλέκας με την οικογένειά του πιθανώς να σημαίνει πως ακόμα τον θεωρεί φίλο του, αλλά θα μιλήσει για εκείνον όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Τα βίντεο στο TikTok

Από τις αγαπημένες συνήθειες του James λοιπόν, είναι το να δημοσιεύει στα social media του βίντεο στα οποία ο ίδιος είτε μαγειρεύει είτε δοκιμάζει διάφορα φαγητά, έτσι ώστε να μην «παχαίνουμε» εμείς, όπως λέει.

https://www.tiktok.com/@jamie.kaf/video/7374878501624745217

Είναι κάτι που είχε ξεκινήσει να κάνει το 2021, είδε πως άρεσε στους followers του και κάπως έτσι ξεκίνησε να το κάνει και πάλι, έχοντας παράλληλα και τη δουλειά του στην οικογενειακή επιχείρηση που έχουν στην Ρόδο με ναυτιλιακά είδη και τουριστικά πλοία στα οποία διοργανώνονται και πάρτι.

James, Mike και Έφη Καφετζή είναι ολόιδιοι και μοιράζονται και την ίδια αγάπη για τα ταξίδια

Όσο ωραία κι αν είναι πάντως τα βίντεό του πολλοί από τους followers του περιμένουν την ώρα που θα δούμε ξανά εκείνον και τον Γκιουλέκα σε νέες περιπέτειες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης