Το «αντίο» Εξηνταβελώνη - Πανταζάρα στον Παράδεισο των Κυριών λίγο πριν την «τιμωρία» της Βικτώριας

Κατερίνα Μπούσιου
Το «αντίο» Εξηνταβελώνη - Πανταζάρα στον Παράδεισο των Κυριών λίγο πριν την «τιμωρία» της Βικτώριας

Ντίνος και Αμαλία ζουν ευτυχισμένοι στο εξωτερικό. Μετά από 2 χρόνια η σειρά, οδεύει προς το τέλος της και ο Παράδεισος των Κυριών θα κλείσει τις πόρτες του με χαρά. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Παράδεισος των Κυριών, είναι μία καλά επιμελημένη παραγωγή. Δεν το λέμε μόνο για τα σκηνικά, τον φωτισμό και τη σκηνοθεσία, αλλά για το γενικότερο αισθητικό αποτέλεσμα. Ακόμη και ενδυματολογικά αρίστευσε για να αποδώσει το κλίμα της εποχής στα '70s. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε για τους ηθοποιούς. Πολύ δυνατή η ομάδα της σειράς. Και τώρα που φτάνουμε στο τέλος, ήρθε η στιγμή για να δούμε ποιοι από αυτή την ομάδα, θα μας αποχαιρετήσουν τηλεοπτικά ευτυχισμένοι.

https://www.instagram.com/reel/C7oye51ICNi/

Ντίνος και Αμαλία θα ζήσουν τον έρωτά τους στο εξωτερικό

Αν παρακολουθούσες τη σειρά, θα είχες σίγουρα συμπονέσει τον Αργύρη Πανταζάρα, για όσα βίωσε ως Ντίνος. Επαγγελματικά και κυρίως προσωπικά. Από δολοπλοκίες, χωρισμούς, καταστροφές και επιστροφές. Είναι φυσικό να θέλει το κοινό να δει τον κεντρικό πρωταγωνιστή να ηρεμεί και να ζει ευτυχισμένος με τη μόνη γυναίκα που δεν ξέχασε και αγαπά πραγματικά.

Σίσσυ Τουμάση: Ο γάμος της με τον Αργύρη Πανταζάρα και ο συμβολισμός που είχε σχέση με τη μαμά της

Το σενάριο θα δικαιώσει το κοινό. Ο Ντίνος θα ακολουθήσει την Αμαλία - Νατάσα Εξηνταβελώνη στο εξωτερικό για να ζήσει το ζευγάρι ευτυχισμένο και μακριά από τις θλιβερές μνήμες του παρελθόντος. Αυτό το ταξίδι, φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε ο Αργύρης Πανταζάρας σε ένα από τα τελευταία γυρίσματα της σειράς. Ο ηθοποιός αναρωτιέται στη λεζάντα: «Ζήσανε αυτοί καλά & εμείς Καλύτερα; Θα ζήσουν τελικά μαζί;» Εκείνος ξέρει φυσικά την απάντηση.

https://www.instagram.com/p/C7yPsmuNP_c/

Η Μιράντα δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία της κόρης της και πλέον θα είναι ευτυχισμένη και εκείνη με τη σειρά της στο πλευρό του Χριστόφορου. Η Ευαγγελία Συριοπούλου έδωσε μία πολύ ωραία υπόσταση στην ηρωίδα που υποδύθηκε για 3 σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C7WLxshMDPV/

Ευτυχισμένο τέλος θα έχουν και όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια και κυρίως ο Πάρης με τη Γεωργία, αλλά και η μητέρα του με τον Σωτήρη. Ειδικά το πρώτο ζευγάρι θα ζήσει μία πολύ ωραία του στιγμή, καθώς θα μεγαλώσει την οικογένειά του. Happy end θα έχει και ο Βύρωνας με τη Ζαχαρούλα, ενώ ο Μάρκος και η πρώην σύζυγός του Πιπίτσα, θα δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Η αγαπημένη Σύρμω επίσης, με τις ευλογίες των παιδιών της θα παντρευτεί τον Θωμά. Η Γιούλη Τσαγκαράκη ήταν εμβληματική σε αυτόν τον ρόλο.

https://www.instagram.com/p/C6dUW29obou/

To εντυπωσιακό 60's look της Τζένης Καζάκου στον γάμο της και η femme fatale Χρύσα Μιχαλοπούλου

Θα έχουμε και μία δικαίωση στο τέλος για τη Βικτωρία. Θα πληρώσει για όλα τα αμαρτήματα και τους φόνους. Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως η Θεοδώρα Τζήμου ως ρόλος θα κλείσει με την αυτοκτονία της στη φυλακή.